Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 12
babymom75 spune:
Nerantula, inca e sub gingie, de aceea nu zgarie. Zilele urmatoare probabil ca va sparge gingia si il vei si simti. Bucura-te ca nu chirait!
LE: gata, va las! Mi-a sosit sotul de la cabinet, asa ca de-acu'sut toata a lui! PUP!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
laureta spune:
Vreme de kakao numai sa dormi. Io am anulat programarea la gineco mi e lene sa ma duc![]()
Ieee vine dintzocu lui Gruia
, poate acuma veti papa mai bine![]()
khristin multa sanatate printzesei
felicic mai pune mai pune la alea patruzeci de kile
Lumi curatat nasuc bine si stat la caldurica, multa sanatate gemenasi
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Apropo de asta, voi recunoasteti cand gresiti fata de copiii vostri? ma refer la cele care aveti copii mai maricei. |
Eu da. Nimeni nu e perfect , mai gresim si noi in fata lor. Eu una mai sunt si rea de gura, adica tip cand ma enervez. Asa ca ma simt nevoita sa imi cer scuze fata de ea cand consider ca am fost rea
O iau frumos langa mine si ii cer iertare daca am exagerat , explicandu-i si de ce am facut asta ( adica mami era nervoasa , sau mami nu a fost atenta...etc )
Sa va povestesc ceva despre Tina
Cand era mica, mi-am dat eu seama ca este imposibil sa nu auda cuvinte urate in jurul ei. Mai ales ca si noua ne mai scapa
De ce am ajuns sa folosesc metoda asta ? Pentru ca pe la doi ani, am fost la matusa mea la Buzau si acesteia i s-a parut foarte interesant sa o invete sa zica "pida matii" . Funny, nu ????
Prima oara cand am auzit-o am intepenit, nu stiam de unde a venit cu asta. Dar matusa mi-a povestit razand si mandra de ea, ca ea a invatat-o. Am crezut ca o omor, femeie in toata firea...nu ma asteptam 

In fine, ce sa ii explic copilului la 2 ani ??? Am ignorat-o de cateva ori cand a venit la mine razand si repetand...astepta sa rad si eu si sa ma tavalesc pe jos, probabil cum facusera fetele de la croitoria matusii....In fine, daca a vazut ea ca nu mor de ras desi abea ma abtineam, a renuntat in cateva zile la noua descoperire
(recunosc totusi ca era amuzanta cum se chinuia sa zica si imi cauta privirea sa ma vada daca rad...ea radea de mama focului cand zicea
)Parerea mea este ca cea mai mare si mai des intalnita greseala facuta in privinta cuvintelor urate spuse de cei mici este ca pe parinti ii umfla rasul auzind copilasi de doi anisori spunand cate una, alta. Pe cei mici ii amuza chestia asta si atunci repeta , pentru a fi in centrul atentiei. La varsta asta cred ca sunt prea mici pt a constientiza ca e foarte urat sa spuna asa, asa ca e foarte importanta reactia parintilor. Ei sunt gata sa faca orice ne capteaza noua atentia... Si cuvintele urate e clar ca ne fac atenti
Felicia de faza cu sforicica am scapat de ceva vreme, din fericire
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
iriss_04 spune:
buna gagics!
uite am mai intrat si eu sa va salut
pup toate mamicutele si toata bobocimea,,,
Baby boy:prospan si eurespal in combinatie i-am dat eu si in 3 zie a trecut tusea. Multa sanatate, lui Raducu!
Luminita :
multa sanatate hunilor si sa se faca bine repede
Babytza§:mai primesti o intarziata in clip??
sapt viitoare o sa-ti trimit si eu o poza pt clipul de paste,,,
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
gaia.nevia spune:
buna dimineata pe la pranz... cafea nu va mai ofer ca s-a racit...
am dormit si eu mai bine azi noapte (pentru ca a dormit si radu) si ne-am trezit amandoi al 9.30, all times record.
Andreutac, Rainlover
, sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de copilasi sanatosi si voiosi!
Babymom, merci, esti o comoara cum ne raspunzi tuturor! 
Eu nu prea reusesc sa ma descurc cu wrapul pe spate. Adica nu reusesc si gata, sa arunc metri de material peste umar si sa nu-mi cada nici copilul... oare tu cum faci... 
Oricum, daca i-am promis Dianei, o sa incerc si mei-tai-ul, a facut unul subtire, de vara, dar mi-ar placea sa pot face si legatura de wrap...
Cu ajutoarele de plutit... cred ca m-am hotarat. Voi baga slingul la apa! Teo e fricos si cum nu-i place apa deloc, ma va tine de gat strans-strans-strans...
Am invatat si eu sa-i cer iertare lui Teo cand gresesc fata de el. E foarte mirat si parca m-ar mangaia pe cap asa, cand ma vede ce trista sunt
Suntem abia la inceput cu "te rog" "iarta-ma" "multumesc"(adica el...) dar progresam.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Multumesc mult de raspunsuri fetelor..si multumesc Babymom..intr-adevr..intotdeauna iti faci timp sa ne raspunzi la toate
La Craiova ploua ..e urat rau..si noi avem cumparaturi de facut..plus de ajuns la farmacie ..si n-as iesii cu Radu dupa noi..mi-e frica sa nu raceasca..si asa tuseste o data la 2 ore..ufff
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nerantula spune:
vazut soricel plimbaret! 
si dat Mayei votul nr. 900! 
si lui Bighidel un punctisor ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
luminita2008 spune:
noi tot cu muci, tot cu muci....
... da' tot am luat o gura de aer, cam 1h, am halit si branzica + cirese in parc... nu de alta dar trebuia sa testam noile carucioare sport pe care ni le-a cumparat tati!!! sunt o adevarata incantare, usoare fulg, vreo 6-7kg, si ffff usor manevrabile, hunii se simt excelent in ele, n-o sa mai avem nici probleme cu soarele ca au copertina care se lasa bine pana jos... atata doar ca-s doua carucioare si din pacate nu se pot prinde cu clame, deci hunii vor fi oarecum separati afara... asta nu-mi place, ei se jucau asa fain in timpul plimbarii... of.
Bitza
, nush ce-a fost ieri cu mine, da' am zis sa incerc sa vaz daca ii e sete (si) laptopului... prin urmare, dupa paharul de apa varsat pe el, s-a stins...deodata... si eu am dedus ca nu ii era sete, mai ales ca a stat stins pana azi de dimineata
.... ma si gandeam cum stau eu fara forum si fara voi o vesnicie, cam atat mi-ar fi luat sa-mi iau altul, pe praful asta
... nu mai zic ca aseara puteam fi si eu cucuvea, bufnita, liliac si am ratat ocazia...off.
votat bighiduta si azi. avea doar un punct saracu' de dimineata.
Babymom, multumesc. Cred ca nu trece zi de la Dumenzeu sa nu ma intrebe cineva, macar o data, cum ma descurc cu doi copii de aceeasi varsta. nici nu stiu ce sa raspund... mi se pare asa normal si firesc.... nu stiu ce-as putea sa fac, sa nu ma descurc?? e mai greu, cred, nu stiu cum e doar cu unul, dar realizez ca e mai greu mai ales cand se trezesc unul pe altul, cand plang din solidaritate unul cu altul, cand pun capul pe perna noaptea dupa ce am hranit un copil si in secunda doi se trezeste si al doilea pentru papica... dar si bucuriile sunt tot duble, asa ca n-am de ce ma plange!!
Laureta, Babytza
Iriss_04!!!! Ce bine ca mai dai si tu pe aici!!! ce-ar fi sa treci mai des?? o mie de pupici ptr tine si bimbi mic!
Tiiii! ce soricel plimbaret am vazut!!! F tare!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi