Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 6
AlexaM spune:
Daca n-am ce face...citesc bancuri...![]()
e ultimul promit:
O pereche tanara joaca golf. La o lovitura data de ea, mingea de golf sparge geamul unei case alaturata terenului de golf... Geamul se sfaramiteaza in mii de bucati...
Tinerii constienti de greseala lor se duc imediat sa comunice proprietarului....
Suna la usa , dar nu raspunde nimeni. Atunci, ei intra in casa prin usa deschisa a terasei si vad langa geamul spart si o carafa sparta .... Langa carafa sta un barbat bine cu un turban pe cap.
- Dumneavoastra santeti proprietarul? Intreaba sotul.
Barbatul ii priveste pe tineri nedumerit si dupa un timp raspunde ironic:
-Nu, eu am fost inchis 1000 de ani in aceasta carafa , dar cineva a spart geamul si carafa, cu o minge de golf si m-a eliberat.
La aceste cuvinte, sotului i s-a iluminat privirea, spunand:
- Asa deci, dumneavoastra sunteti spiritul din carafa?
- Corect, eu va indeplinesc doua dorinte voua si o a treia pentru mine.
- OK! se gandeste sotul si spune imediat prima dorinta:
- Super, deci eu vreau un salar lunar de 1.000.000 dolari, neimpozabil.
Spiritul raspunde
- S-a indeplinit! Si care ar fi a doua dorinta?
- Totdeauna sa avem cele mai bune mancaruri si bauturi fine, sa nu ne lipseasca nimic din casa!!
- Considerati si aceasta dorinta indeplinita... Si acuma dorinta mea, spune spiritul:
- De 1000 de ani nu am mai vazut o fiinta feminina. Deci, doresc sa ma culc cu nevasta ta.
Tinerii se supun si dupa cateva minute spiritul si femeia sunt in puternica activitate, timp in care sotul s-a intors pe terenul de golf si isi continua partida...
- Cati ani are sotul tau? o intreaba spiritul pe tanara femeie.
- 37! raspunde sotia, gafaind.
- Ciudat... la varsta lui mai crede in spirite?
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
_giulianna_ spune:
Ca bine zici Nikol, ia sa-mi aranjez eu o iesire cu o "prietena" si sa nu mai vin decat maine dimineata la 7:20 cand se trezeste Edi. Hai ca te iau si pe tine, da' sper ca nu tre' sa fii mai devreme acasa.
Alexa conditie obligatorie, Varsator sau Balanta.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
babytza spune:
Alexa misto bancurile 
Feliciaaaa esti mortala 

Giuliana

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
CD27 spune:
balanta de dat EU
giulli ma iei? ia stai ca acum fac baia, hranesc copilul si vin si eu, atunci sa va tineti ca eu numai la 9 maine dimineata trebuie sa fiu acasa![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

_giulianna_ spune:
Moaaaaaaaa Ramo a mea esti!
Unde preferi sa dormi? La margine sau la perete? :)
Mami de
Ticker Edi
_giulianna_ spune:
Cat dureaza concursul in care este inscrisa si Maya?
Si unde apare clasamentul?
Mami de
Ticker Edi
Paula-Laura spune:
Hello si de la noi!
Eu reusesc sa citesc cam in fiecare seara(mai in diagonala, cee drept,cand il adorm pe pitic) dar nu mai reusesc sa scriu nimik ...si la sfarsitu de saptamana nu mai tin minte prea multe subiecte ![]()
Feli cirese i-am dat blenduite in amestec cu alte fructe si le-a papat fara probleme si i-am dat sa si muste din pulpa. I-a placut la nebunie, dar m-a muscat pe mine de vreo 3 ori, era sa inghita o jumatate intreaga si s-a murdarit pana la urechi cu vreo 5 cirese ![]()
De spalat am inceput sa spal lucrurile impreuna de vreo 2 saptamani.
Mihnea e si el racit(de vreo saptamana, ii trecuse la un moment dat si luni iar au inceput mucii sa curga
si sa tuseasca; am trecut pe prospan si ophtamesone si e ceva mai bine
Ankussa la aproape o luna de la intoarcerea la munca alaptez in continuare dimineata si seara. Este adevarat ca am aranjat sa incep programul la 9,30 in loc de 8,30 sa ii pot sa san si nu s ama mulg. In plus cam cu 2 saptamani inainte de inceperea job-ului am incercat sa nu ii mai dau san intre mese, sa se obisnuiasca si cu lipsa lui...
CD si eu cred ca toate cuplurile au probleme. Noi nu ne-am certat decat foarte rar de cand s-a nascut Mihnea, dar am avut perioade in care comunicarea era egala cu 0. Cu rabdare au trecut si alea
In final vreau sa imi lau sotul pentru ca saptamana aceasta a fost dadaca
Mama nu e in buc., eu am fost la munca si el a avut grija de copil in fiecare zi de la 8,30 la 17,00 cand veneam de la munca. Si in fiecare zi cupilu era mancat, schimbat si fericit, asa ca eu zic ca merita sa il laud
(bine...el deja isi iese din piele de mandru ce e ca s-a descurcat)
Luni isi ia fina mea rezultatele la toxoplasmoza facute la spitalul de boli infectioase, Doamne Ajuta sa fie ok! Multumesc inca odata pentru sustinere
Unde are cabinet dr.Tutunaru? Aveti un nr de tel?
m-am intins, dar nu stiu cand mai reusesc sa prind momentul si sa mai scriu 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babytza spune:
Paula felicitari sotului !!!!!!!! 

Chiar ma intrebam cum sunteti si cum merge cu serviciul
Sanatate pustiului 

Pupici 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
felicic76 spune:
eu va parasesc pentru "Legendele Toamnei" nu pentru Brad![]()
moama, cum putea sa arate baiatul asta in TROIA, iar mi-am amintit, iar am gura cascata
luati de la mine pe Dr.House si pe Michael, eu raman "fidea" blondutului, muuah, muahh
(nu-i asa ca Angelina este o scorpie?
)
CD27 spune:
giuli daca ma intrebai pe mine, la margine vreau sa dorm
dar daca ma strigi si in pat pe alt nume nu mai vin![]()
Paula ce sotz model ai
se ocupa si al meu de baiat daca nu sunt acasa, dar asta nu prea se intampla decat rarisim
daca sunt acasa...nici la wc nu ma lasa linistita cu intrebari si chemari
de am impresia ca o face intentionat
tinem pumnii sa fie bine cu toxo
Mami de Mikul Robert Constantin