Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 3
felicic76 spune:
tentativa de culcat copil singur, la el in patut:
imbaiat copil, pus in patut, dat drumul la carusel si mufat la biberon. Dupa 15 min de liniste totala, purced la verificari: el era hlizit tot cum m-a vazut, isi tot cauta suzeta sa si-o indese in gura, a foame
. Suspect: nu dormea, biberonul gol, ce-o fi?
si am aflat: si-a varsat tot laptele din bibe pe el, pe cearceaf, era ud si in cap, pe la ceafa
, cat a smotocit el la biberon de a reusit sa faca asa un dezastru
schimbat si spalat tot
i-am dat un bibe iar(din mana mea) si acum chiar ma astept sa adoarma singur
perseverez, nu?![]()
gaia.nevia spune:
ioi! pot sa nu fiu de acord cu dr. care a zis ca la 10 luni tre sa zica copilul bravo? si sa bata din palme?!?!?!
parerea mea e ca un copil la diverse momente in timp trebuie sa dea dovada de diverse achizitii motorii si neurologice, sunt anumite praguri, dar sa aiba lista de cuvinte...no-no-no, nu sunt de acord.
Nocom, stai linistita, nu te mai stresa, si pupa printesa ultra desteapta pentru "bravo"!
Teo a spus / executat cu intentie si inteles gestul mult dupa un an. Si nu iti dau exemplu cel mai prost copil din targ ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
AlexaM spune:
Babitza, imi pare rau de intamplarea cu Tina...
Si vroiam sa iti spun ca am ras cu lacrimi cand am citit dictionarul de terminologie feminina...![]()
Felicic...
sper sa ai muulte schimburi curate...![]()
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
felicic76 spune:
booon, in seara asta sunt activa![]()
-sotul meu cauta niste hartii pe care sustine ca mi le-a dat mie
(nu-i adevarat), a urlat ca eu stau la calculator in timp ce el arde in focul creatiei: nu stie unde sa le mai caute

(o sa le gaseasca maine, la birou, pentru ca acasa nu sunt sigur)
-a intrat sa vada la ce ma uit pe net si ce sa vezi, aveam deschis doua subiecte de pe DC: criza barbatului la 40 de ani si Viata dupa divort, plus boboceii in bara![]()
- n-a reusit sa scoata o replica mai inteligenta decat : "Ca sa vezi, ne crestem copiii si ne traim viata dupa fapte/exemplele de pe net!", ma persifla omu'
- replica mea nu vreti s-o stiti
......
babytza: orice ar face Tina, este copil totusi, de-abia astept s-o vad, poate ii dau si o sforicica![]()

gaia: salvat postul despre farmacia ambulanta 
AlexaM spune:
Ada, multumim de lista pentru trusa de voiaj...salvat si voi folosi 
AlexaM spune:
Felicic, daca nu e pt public, dai pe PM replica?
Curiozitatea bate-o vina...
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 tentativa de culcat copil singur, la el in patut: imbaiat copil, pus in patut, dat drumul la carusel si mufat la biberon. Dupa 15 min de liniste totala, purced la verificari: el era hlizit tot cum m-a vazut, isi tot cauta suzeta sa si-o indese in gura, a foame . Suspect: nu dormea, biberonul gol, ce-o fi? si am aflat: si-a varsat tot laptele din bibe pe el, pe cearceaf, era ud si in cap, pe la ceafa![]() , cat a smotocit el la biberon de a reusit sa faca asa un dezastru![]() schimbat si spalat tot i-am dat un bibe iar(din mana mea) si acum chiar ma astept sa adoarma singur![]() perseverez, nu? |

Hai ca esti tare 
Alexa si mie imi pare rau ca am urlat la ea....acum imi spunea cat de rau ii pare ca m-a mintit. Ii era teama sa nu ma supar ca a cazut piciul. Ideea este ca eu nu de-aia eram suparata...Acum a inteles ca este obligatoriu sa stiu ce s-a intamplat , daca e ceva grav , ea sa imi spuna exact, ca sa stiu ce e de facut. Sunt convinsa ca accidente vor mai fi o gramada.... e copil si ea....dar trebuie sa stie ca minciunile nu isi au locul intre noi doua.
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
AlexaM spune:
Nu ma pot opri din ras:
Un politist examina un geam spart:
- Exact cum mi-am imaginat. Spart pe ambele parti !!!
Pestisorul de aur, prins in undita de un roman:
- Ia zi ma, ca sa nu mai pierdem timpu': cati bani vrei, ce tara sa conduci si cati centimetri de scula ti-ar trebui, tu-va muma-n cur de
romani ca n-ati cere unu' o carte sau un bilet la teatru ...
Ion pleaca in concediu, in strainatate, iar la plecare Gheorghe il roaga sa-i aduca si lui un papagal. La intoarcere, Ion, care a uitat sa-i cumpere un papagal, ii ia o bufnita si-i spune lui Gheorghe ca e papagal regal...
O saptamana mai tarziu, se intalnesc la o bere, iar Ion il intreaba pe Gheorghe daca papagalul a inceput sa vorbeasca.
Gheorghe raspunde: - Bai, inca nu vorbeste, dar stii ce atent se uita?
>
>
> Un terorist intra intr-un petshop si striga:
> - Am o bomba, in 30 de secunde sa fiti toti afara!
> Din fundul magazinului, o broasca testoasa:
> - Sa ma pupi ....!
>
>
> Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca 10 metri.
> Soferul opreste, scoate capul pe fereastra si tipa:
> -Baaaa!!! Fii atent!
> Pietonul se ridica speriat si intreaba:
> -De ce, dai inapoi?
>
>
> L a 3 noaptea, inainte de examen. suna telefonul profesorului. Iritat, el ridica telefonul:
> - Alo !
> - Dormi?
> - Bineinteles ca dorm!
> - ...si noi invatam tu-ti mortii ma-ti!!!
>
>
> Un taran sta intr-o caruta plina ochi, cu un cal amarat cu ochelari, care nu se urnea deloc, striga frenetic:
> - Dii, Murgule! Dii Surule! Dii Florica! Dii Maricica!
> Un barbat il intreaba daca a uitat cum se numeste calul. Taranul raspunde:
> - Stiu cum il cheama, da vreau sa creada ca nu trage singur.
>
Intr-o catastrofa nefericita mor 100.000 de romani
Europa sare imediat cu ajutoare umanitare:
Franta- 100 tone de haine
Anglia - 1 milion de lire sterline
Germania - 1 000 tone de medicamente
Austria - 10 tone de alimente
Italia - 100.000 de romani