Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

alyc: mercic, o sa incerc la blender
ramo:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Eva,m-a capsat de cateva ori.Prima data am tipat ff tare si s a speriat, saracul...a datdrumul si a inceput s planga...apoi, urmatoarele dati il strangeam de falcutza si dadea drumul, dar nu imediat.

Didididi si Sebi a avut aceeasi valoare la Fe(9).Dar noua ne-a zis sa incepem cu 3 pic/zi si sa crestem treptat pana la 10.tot 3 luni i-am dat Fe si apoi am intrerupt, pt ca am repetat analiele acum o luna si a iesit ok.

Ramo

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Gata...am culcat copilu'...
Sotu' e plecat ... sunt singurica si pe forum e linisteeee...pai corect e?

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

BUna seara,

Cum spuneam azi am fost la dr pentru bilantul de 8 luni, Stam cam asa: 752ogr si 71,5cm. Mi nu se pare bine dar nici rau cum credeam eu... este mediocru.. dr i-a placut de ea, cu exceptia faptului ca e prea slabutza, ar trebui sa aiba cu un kg mai mult... si a fost fff incantata cand I-a spus bravo iar Daria a inceput sa bata din palme si sa zica BAOOOOO. Macar asta face...cica a trebui sa faca asta la 10 luni.

Cam atat, acum ca am auzit la Laureta ca i-a facut gauri in urechiuse la Medicover ma duc si eu luni cu matza sa-a fac.

Noapte buna si we placut!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Alexa e ora de baita. Mai stai ora sa vezi ce sar cucuvelele.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Feli eu am facut ciresele la steamer si nici urma de pielita. Dar i-am dat si bucati din iaurt si ma amuz teribil cum plimba bucatelele in gurita si le molfaie. Uneori cand bucata e prea mare, o scuipa singur. Nu s-a inecat pana acum.

Aly aseara radeam ca mai aveam nevoie de 4 mesaje ca sa fac 3000 mesaje pe forum si imi mai luam o steluta si se faceau albastre

Dididi

Kid pup fetele Poate facem maine un Herastrau daca ne permite vremea . Mi-e un dor de vooooooi Si sa facem gasca mare . Cine mai vine ???

Klemi multa sanatate printesei. Se lasa cu incuscreala, sau mi se pare ???

Bitza eu fasolica o pun direct la steamer.

Iepurila pupici vorbaretzei

Nicoleta bine ai revenit. Felicitari de dintzoci !!!

Babymom imi pare tare rau de intamplare...te inteleg tare bine...si eu am urlat azi la Tina Am lasat-o cu David pe covor sa se joace si el a alunecat in cap. Am auzit din dormitor copilul urland de mama focului si am oprit aspiratorul sa vad ce se intampla. Si ea o tinea intr-una ca nu e nimik, ca i-o fi foame...la ce a dus-o pe ea capul...piciu urla...ea plangea...si eu urlam la ea sa imi spuna adevarul , sa stiu unde s-a lovit ca sa stiu ce sa ii fac copilului...si ea o tinea ca nimik...Pana la urma mi-a zis ca a cazut ...M-a suparat teribil ca ma mintea..imi venea sa o strang de gat....De unde o fi luat ea apucaturile astea ???? De ce i-o fi fost oare frica nu inteleg....
Pup puiutul mic sa ii treaca rana

Nerantula imi pare rau ca va chinuiti cu papa

Sabinel m-am spart de ras

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nocom, noi facem 8 luni pe 10 iunie si ieri aveam 7400g si 70cm. Insa, spre deosebire de dr tau, mie al meu mi-a zis ca Anda sta foarte bine pentru un copil de varsta ei. Nu-ti mai face bebelina mediocra, o sa simta si o sa te bata. :)

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, trusa noastra de "prim ajutor" arata cam asa:

1)pt posibile probleme la burtica:
ercefuryl(capsule, diaree acuta); biseptol/biseptrim (scaune moi pe durata mai lunga, infectie, enterocolita suspecta); saruri de rehidratare (hidrasec), biotics baby (reface flora), smecta

2) anti febra: nurofen/panadol/paracetamol sup/novocalmin sup (febra usoara, novocalminul peste 39)
desitin (febra peste 40 / suspect de convulsii febrile)

3) daca apar muci: eurespal (eu car si batista bebelusului dupa mine), tantum (pt gat), ophtamezone (pt nas) /si-sau ambroxol

4) zyrtec - eventuale alergii, rinite alergice.

cam asta am discutat cu dr. si mai am si reteta de augumentin, just in casa, sa fie la mine.

apoi, daca ai ceva ce luati daily: vigantol, (apropos am uitat sa-i dau lui Radu azi), calciu, fier...
crema solara, apa termala, bepanthene... anti tantari...gata ca am iesit din sfera medicala

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom ma bucur ca te-ai mai linistit Eu m-am calmat de mult si am inteles ca piciul meu nu va avea niciodata colacei la bulanase , e mai slabutz, se vrea manechin

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Ratonelu', imi pare rau de accident dar multumeste-i lu' DD ca nu ai patit nimic si ca nu erai cu bebe in masina...

Eu am avut un accident la cateva zile de la conceptia lui Matei. Destul de nasol. Masina a fost mucificata (cum zice un prieten) = dauna totala, insa eu am avut doar o vanataie de la centura de siguranta si sotu' la un deget, adica nimic...Ii multumesc si acum lui DD ca suntem ok. Nici nu stiam ca sunt insarcinata insa aveam eu asa un feeling ca n-am vrut sa fac radiografie (ma dureau coastele cand respiram)...
Noi sa fim sanatosi ca restul se repara. Nu-i usor, dar ... e raul cel mai mic.

Sper sa se repare repede.

In legatura cu sotul...nu stiu..rabdare ca e greu pt amandoi. Si noi a trebuit sa ne adaptam la viata in 3. Si noi am avut discutii mai intense (eu ca el tace si ma lasa sa ma calmez ceea ce ma enerveaza si mai tare ...normal), dar incet-incet vad ca revenim la normal ...

Noi suntem din cei care nu se cearta niciodata...pana sa ne mutam impreuna nici ca am avut vreo discutie aprinsa...apoi ne certam pe teme ca: nu ai dus gunoiul, spala vasele, fa curatenie, ce numai eu sa fac totul in casa asta? asta eram eu. El nu imi reprosa nimic, nici macar ca lucram ca disperata de la 9am la 10-11pm 7 din 7 si ma vedea doar pe drum la si de la munca...dar nu puteam sa tac...
Acum cu bebe, tot eu i-am reprosat o gramada...uneori avand dreptate, alteori doar ca sa imi vars nervii... Acum, cu bebe a inceput sa imi reproseze si el ca nu ma pun si in situatia lui sa inteleg lucrurile si din punctul lui de vedere...si are dreptate...nu m-am prea gandit asa...
De ceva timp (cam o luna-doua) vad ca s-au imbunatatit relatiile. Eu nu mai sunt asa stresata, el nu mai e asa de speriat de noua situatie...ne adaptam si vad ca relatia noatra redevine cum era...

Scuze de cearceaf...dar sper sa ajute.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput