Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

carla, in 1,5 ore e a 2a oara la sin! el da titi afara, el o cere! laptic iese, nu inteleg de ce scoate titi afara! acum sa zic ca rezist sa il tin la piept, dar la noapte cind oricum ma tin de pereti ce DD oi face?
pup

ana-maria, mamica fericita de Matei-Darian *06 mai 2009*

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

O sa se mai "joace" pana invata sa pape sa se sature, si oricum spre sfarsit se alinta, oboseste... Sper sa rezisti si la noapte, nu dureaza mult puseele de crestere, maxim o saptamana.

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Fetele eu am o problema.Am 38 sapt si 3 zile si eu pana acum nu am avut contractii....sau sunt un pic mai nesi si nu imi dau seama.Tot ce am avut pana acum au fost niste crampe ca atunci cand sunt balonata dar nu mi s-a intarit burtica...e de rau?

DANA 38+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Nu cred ca e de rau, asa a fost si la mine la prima sarcina, nu stiam ce sunt alea contractii (la teorie eram beton) si am ajuns la spital cu dilatatie 7 crezand ca ma fac de ras, ca am doar o indigestie .

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

ELA, nastere usoara, tinem pumnii si sper ca ai reusit sa iei un numar de telefon sa anunti pe cineva.
Nicuratze, multumesc mult de tot, daca ai intrat in hora o sa te mai bat la cap .
Picky, noi nu le avem cu traditiile si am auzit intamplator ca ar trebui facut un cadou la nasi, le-am luat o garnitura de pat cu pilota si cearsaf si fete de perna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza, fetele.
M-am intors de la spital.
M-am dus aseara pe la 12 (vorbisem in prealabil cu dr. meu), aveam contractii cam la 20 de minute, m-a consultat dr. de garda si a hotarat sa-mi faca o injectie cu o solutie litica cu No-spa si scobutil (care cica daca travaliul e adevarat ajuta la contractii, iar daca nu, le opreste).
Din pacate, dupa injectia asta mi s-au oprit contractiile.
Nu mai spun ca azi nu vroiau sa-mi dea drumul, ca vroiau sa ma mai monitorizeze (ce sa monitorizeze, nu stiu, ca nu mai aveam contractii), asa ca am plecat pe propria raspundere, ca si asa aveam o mie de nervi, ca ma dusesem cu contractii si plecam fara.
Miine ma duc sa-mi iau externarea, daca pina pe la 11-12 nu se intimpla nimic.

39+ 1z Vlad Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Salut fetele! Revin si eu dupa o absenta indelungata. Nu am putut tine pasul cu voi la scris si am mai citit pe apucate, cat am reusit.

Bebe Dominic Antoniu s-a nascut in 11 mai, ora 23,45, cu 4.300 g si 57 cm, apgar 9. La 18,30 mi s-au rupt membranele si contractiile au inceput cam intr-o jumatate de ora. Am nascut natural, fara epidurala.

Noi ne cam chinuim acum cu durerile de burtica si somn rau - ziua mai mult in brate doarme, daca il pun jos, de cele mai multe ori se trezeste dupa cateva minute.

Strumfita, parca tu intrebai de muls.. E bine doar sa golesti manual sanul daca ti se pare ca a ramas lapte, sa nu se faca noduli. In rest, nu are rost sa folosesti pompa decat daca vrei sa stochezi sau sa maresti productia de lapte.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Nu mai stiu sa imi modific semnatura. Ma ajuta cineva?

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am vazut poze frumoase ale Alyntei si Anamariacs. Aveti doi baietei superbi!

Sara este mult mai bine, si-a revenit la programul ei initial, cel de somn din 2 in 2, hi hi. Pe mine m-a mai lasat gatul, in schimb s-a deschis robinetul de mucisori... Rebeca si Andrei sunt la piscina si eu bantui cu Sara prin casa.

Carla, am muls ieri un biba de lapte si nu l-am folosit. Are ceva daca il congelez acum? ca mi-ar parea rau sa-l arunc...

Coraly, sa fiti santosi amandoi. Pentru dureri de burtica nu folositi nimic? Semnatura o schimbi de la profil personal/ mai multe optiuni.

Plange fataaaaaa

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Nu mai stiu sa imi modific semnatura. Ma ajuta cineva?

poze

Alaptatul - Help Line

Sa iti traiasca bebelushul, felicitari pentru grasunic, sa dea DD sa va aduca numai bucurii sa fie sanatos.

Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura updatezi cu info noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

yioanna_s e bineee..manca si doarme..e minunataaaa..te pupam.
bunicutzooo suntem bine..bubulina ff bine..ne cam chinuie colicii dar nu asa rau..io mai putin bine da trec io si peste..va pupam
Ela nastere usoaraaaaaaaaaaaa!!!!!
coraly te duci la Profil personal..Éditeaza profil..bagi parola ta..apoi te duci jos de tot la Optiuni profil..dai clik pe plus si gata se deschide fereastra unde poti sa-ti modifici semnatura..o modifici si clik pe Trimite datele..te pup
va pup pe toatee

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Coraly, felicitari, sa fiti sanatosi! Ce ma bucur cand aud de copii atat de mari nascuti natural!

Ioana, eu zic ca e in regula daca pui laptele la congelat si acum, daca nu au trecut 24 ore si l-ai tinut la frigider. Intr-adevar e pacat sa il arunci. Sunteti mai bine?

Mergi la inceput