Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, multumesc!!! Suntem mai bine, da. Ai apucat sa pui poze?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

N-am apucat, plecam in curand sa ne intalnim cu nasii Larisei, ii vom intreba si daca ii deranjeaza sa fie singurii nasi . Am apucat sa printam cateva poze sa vada si ei, sper sa le pun diseara pe net macar fara explicatii.

Va pupam si va dorim o duminica frumoasa, linistita si cu cat mai multe vesti bune.

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

coraly felicitari sa iti traiasca puiul sa creasca mare si frumos

bebe beca ma bucur ca sunteti mai bine

carla sa ai o duminica placuta

ela iti tin pumnii sa vina bebe repede si fara prea multe dureri nici mie nu imi place in spital

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Multumim de urari! Am reusit sa modific si semnatura :)

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Alynta..e bucalat tare Matei..
Anamariacs..ce ochi mari are Matei..si cred ca seamana cu tati..si multa putere noaptea sa ii dai sa suga!
Picky..Colikind-ul nostru nu este picaturi,este granule mici,mici,mici si scrie ca se pun in gurita inainte de supt!Eu nu ii dau deocamdata nimic altceva inafara de lapte!Sa vedem ce ne zice pediatrul miercuri!
Ela..mai bine ca ai venit acasa...sper ca data viitoare cand mergi la spital sa iti tii si minunea in brate!
Coraly..felicitari pt un asa bebe grasan si pt nasterea naturala!Meriti un buchet mare de pt curaj!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Liana...cam asa e si Darius,colici dar nu foarte rau..sper sa iti revii si tu incet,incet!si te mai asteptam cu vesti!
Carla..o duminica frumoasa si intalnire reusita cu nasii Larisei va doresc!
Ioana...ma bucur ca Sara e mai bine!Sper sa iti treaca si tie repejor!
Dani3lla..se prea poate sa ai dreptate in legatura cu manutele!Nici eu nu prea am avut contractii in sarcina,dar cele care au prevestit travaliul le-am detectat imediat!Asa ca stai linistita!
Clodyac..te-ai odihnit bine azi-noapte?

Eu incep sa ma simt mai bine..ieri am iesit si eu afara cu baietii,am obosit mai repede,dar am rezistat totusi o ora...ma dau si mai repede jos din pat..sper sa treaca totul ca asa ce m-am saturat sa ma misc in reluare!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna maria ma bucur ca te simti mai bine lasa ca acum iti recapeti tu puterile

eu azi noapte nu prea m-am odihnit sunt asa agitata visez numai prostii cred ca ma gandesc prea mult si nu mai am rabdare

acum fac niste paste cu branza la cuptor te pup si sa ai o duminica placuta alaturi de baieti

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Salut fetele! Revin si eu dupa o absenta indelungata. Nu am putut tine pasul cu voi la scris si am mai citit pe apucate, cat am reusit.

Bebe Dominic Antoniu s-a nascut in 11 mai, ora 23,45, cu 4.300 g si 57 cm, apgar 9. La 18,30 mi s-au rupt membranele si contractiile au inceput cam intr-o jumatate de ora. Am nascut natural, fara epidurala.

Noi ne cam chinuim acum cu durerile de burtica si somn rau - ziua mai mult in brate doarme, daca il pun jos, de cele mai multe ori se trezeste dupa cateva minute.

Strumfita, parca tu intrebai de muls.. E bine doar sa golesti manual sanul daca ti se pare ca a ramas lapte, sa nu se faca noduli. In rest, nu are rost sa folosesti pompa decat daca vrei sa stochezi sau sa maresti productia de lapte.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Felicitari pentru bebe mare si sanatos! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el. In legatura cu semnatura au raspuns fetele deja.

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Neata fetele!

DanaMi imi pare rau pt. ce ai patit cu operatia... fetita ta este o papusica!

maria mersi de intrebare si felicitari pentru kilogramele pierdute, eu inca nu m-am cantarit si nici nu sunt curioasa. Bebe este bine, frumos si grasut!

cosminica ce frumusete de fetita am vazut eu in pozicile tale!

Carla ma bucur pentru decizia ce ati luat-o in legatura cu nasii! Sincer m-a socat putin raspunsul primei perechi...

Ioana multa sanatate tie si Sarei!

laurraa impresionant! mi-a placut foarte mult povestea ta, trista dar cu final FERICIT! Va doresc din tot sufletul sa va bucurati de scumpetea voastra in fiecare clipa!

ely multumim ca ne-ai vizitat Felicitari pentru fetita cumintica!

mh foarte frumoase pozicile! Sa va traiasca printesa!

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

anamaria vai ce frumusete de baietel ai! Asa de mult ii place la baie? Eu nu as fi putut sa ii fac atatea pozici lui Darian in care sa stea asa cumintel nici daca pozam intruna toate baitele! Nu ii place deloc!

dani3lla eu nu cred ca e ceva rau... eu nu am avut contractii dureroase pana in momentul in care mi-a rupt dr. trompele... inainte mi se intarea burta dar nu eram sigura ca sunt contractii sau e bebe acolo... iar chiar in ziua in care am nascut mi s-a intarit tare tare burtica si a tinut-o asa muuuulta vreme.

ela tinem pumnii sa nasti usor, usor!

Alynta foarte scumpici baietii lui mama!

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

CRIS?????

Nu ne dai un semn? Cum esti?

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput