Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)
Raspunsuri - Pagina 16
Picky_toto spune:
Buna fetelor,
Am terminat is eu treburile si am culcat copii asa ca imi fac un pic de timp sa va scriu....![]()
Am fost cam ocupata in ultima perioada si sincer nu am avut timp sa tin pasul cu voi...
Felicitari Roxy, Annkkaa, LauraOana ptr ca in sfarsit va tineti bebei in brate, refacere rapida si va asteptam cu vesti 
Bun venit Ruxandra, Karina si Sebastian, sa cresteti mari, sanatosi, mumosi si sa ii bucurati pe parinti 
Bebelina mea a facut pe fata si pe gat niste brobonele rosii..si cred ca sunt de la caldura..aveti idee daca se da cu ceva? sau vor trece de la sine?
Cu colicii stam mai bine..asa ca Maria sa stii ca picaturile Colikind ajuta..eu ii dau si ceai si ajuta mult mai bine...cu ceai am observat ca elimina gazele mai repede...
Lauraa foarte frumos ai povestit..ma bucur ca Dumnezeu ti-a facut cel mai frumos cadou....ai o fetita frumoasa foc..sa iti traiasca si sa fie sanatoasa 
Ely ma bucur ca ai mai dat is tu un semn pe la noi...Denise e o scumpete 
Carla ma bucur ca v-ati relaxat la mare...se pare ca Sabinei aerul de la mare ii face bine...doarme mai bine si mananca mai bine...bafta cu viitoara casuta 
Cris, ai nascut??? ca vad ca nu mia di nici un semn de viata 
Fetele care si-au vazut bebei la eco, felicitari si stati pe aproape ca sa ne anuntati cand sa scoatem agitatele 
![]()
Beca insanatosire Sarei, imi pare rau ca e bolnavioara, sper sa se faca bine mai repede
...iar tati e super tare...![]()
Am intrebat si in cap trecut cam ce se cumpara ptr nasi la botez si ptr botez...dar se pare ca nimeni nu mi-a raspuns
, posibil ca mesajul meu a trecut neobservat
...dar nu-i bai...gasesc eu...
....
Va urez noapte buna si multi 
....ca plec la nani...sanatate la bebei!!!
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Picky_toto spune:
Ela vad ca tu urmezi pe lista? asa ca iti urez si eu nastere usoara si un bebe sanatos si mumos!!!

Ela

ELA
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
yioanna_s spune:
piky:pai eu cand am fost nasa la botez am luat asa:hainitele bebeului,o lumanare amenajata pt botez,perinuta in care sa-l tin pe bb in biserica,tortul si cadoul bineinteles
,astea ca si nasa(iar nasul plateste la preot in altar cat vrea sa dea,asa e in oradea)Iar ca si parinti: 2 prosoape,un sapun,si pregatirea pt masa.sper sa-ti fie util.dar dak vb cu preotul iti zice el de ce ai nevoie pt biserica.va pooop!ce mai face bb?doarme,papa bn?
Yioanna
37+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 3 saptamani pana 
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela2001 Hello. Mai e cineva pe aici? Aminceput sa pierd dopul, am avut citeva firicele roz si apoi chiar singe si acum ma duc la spital. Din pacate, n-am apucat sa iau nici un nr. de telefon de-al vostru ca sa va anunt. Sa dea Dumnezeu sa nasc repede. 38+ Vlad ? |

Ela2001 

Nastere usoara si un bebe sanatos, asteptam vesti de la tine

38+ 
AMR 10 zile
clodyac spune:
buna dimineata
va invit la o 

ela2001 iti doresc nastere usoara si bebe sanatos

raluca_ioana cred ca da pentru ca si la mmine au fost contractii asa neregulate si de vreo saptamana si ceva si cand am fost la control mi-a spus col scurtat deci cred ca ne pregatim incet dar sigur de venirea bebe

eu va doresc o duminica placuta 

38+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
dani3lla spune:
Neata gagici,ce fac fetele azi?Nu am ajuns la sfarsit cu cititul pt ca sunt cam in urma asa ca nu stiu daca s-a trezit clody motiv pt care va cinstesc eu cu o 

serialbastre felicitari pt vestile de la eco.Si eu tot asa am termen intre 2 si 12 iunie numai ca eu aveam ciclu ceas si stiu sigur ca am ramas insarcinata pe 17 septembrie.Deci ,dupa calculele mele, s-ar implini 9 luni fix pe 17 iunie...nu stiu ce sa mai cred de calculele astea dar....sunt nerabdatoare sa-mi vad putica
maria mama imi spunea ca bebicii cand sunt mici se sperie de manute pt ca in burtica stateau cam stransi si nu au apucat sa faca cunostinta cu manutele
.Imi spunea ca din cauza asta se infasau ca sarmalutele cand dormeau.
alynta super pozele, bb Matei e o dulceata de baiat...si fratiorul la fel numai ca el e o dulceata mai mare
anamariacs dulce BB si cum sta el la masajjjj

ela2001 bafta si sa va intoarceti cat mai repede cu vesti bune si bb mumos
mh foarte tare,ania este o dulcica si eu sunt absolut socata

picky si eu am aceeasi curiozitate in legatura cu botezul si nasii dar promit ca ,daca aflu, iti spun.E suficient sa mai ies odata seara in fata blocului ca aflu repede de la "sfatul babelor"
picky hai ca am ajuns si la post-ul yoannei ![]()

Si am ajuns si la sfarsit cu cititul dar las si eu cafeluta la bataie chiar daca,...CA DE FIECARE DATA...,mi-o ia clody inainte 
DANA
38+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
clodyac spune:
dani3lla multumim de cafeluta

38+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu
dani3lla spune:
Fetele eu am o problema.Am 38 sapt si 3 zile si eu pana acum nu am avut contractii....sau sunt un pic mai nesi si nu imi dau seama.Tot ce am avut pana acum au fost niste crampe ca atunci cand sunt balonata dar nu mi s-a intarit burtica...e de rau?
DANA
38+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
nicuratze spune:
Neatza fetelor,
MH,
ce poze tari! Se vede pa fata ei ca e cumintica Ania ( iar pozele tale din travaliu ma fac sa ma gandesc la o baie relaxanta intr-un concediu
)
ALYNTA,ce frumos e Matei,ce bucalat s-a facut!
ANAMARIA,e tare piticul tau,ce-i place la baie si la masaj!
ELA,multa bafta!
PICKY,eu nu am raspuns ca nu stiu...de fapt cred ca nu se ia nimic la nasi
,noi i-am scos ziua urmatoare la un restaurant chinezesc.
CARLA,
,iti trimit acum un PM!
elena,
s.38 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
clodyac spune:
dani3lla stai linistita ca fiecare organism e unic stii povesteau pe aici mamici ca aveau contractii si ele nu simteau numai dupa ce le-au pus la monitorizare vedeau contractiile asa ca gandeste-te daca esti o norocoasa care va avea travaliu scurt si va scapa repejor ![]()
![]()

ca si tine nici eu nu am habar cum sunt am banuit ca durerile de spate si durerile ascutite de jos sunt contractii 
dar eu nu cred ca voi fi norocoasa ![]()
sigur voi avea dureri
cum spunea carla incepe cu durere ca la ciclu adica radiaza spate -fata 

38+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu