Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Andreea pai ei la varsta asta invata sa mananace solide da nu inseamna ca tre sa renunte la lapte si noaptea e normal sa bea lapte aici pana la 2 ani se zice, dupa doi ani in genere e din comfort lapticul e comforting da pana la 2 ani cand efectiv mananca un copil bine si are trei mese de solide bine echilibrate si doua snacks pe zi.
Iar legat de faza ca cerealele ingrasa iar nu-s de acord, no offence, cerealele trebuie bagate in dieta de aia se dau dimineatza si un castron de cereale dimineata nu face un copil obez si Ari a fost super umflatica comparativ cu alti bebelusi way above the line dar aici pana la 3 ani nu se poate pune problema de obezitate, bine asta daca nu este hranit copilul la 8 luni cu burgeri de la macdonalds, ca a fost la stiri o tipa si ea la randul ei obeza care le dadea de la 8 luni macdonals, burger king si kfc, de trei ori pe zi si ready made meals de bagat la microunde care ea le numea home made.
Eu nu zic ca toata lumea o face la sfatul unui medic dar toate astea cu cerealele ingrasa sio cereale in biberon le-ai auzit/vazut si la alte persoane. Si cerealele de copii astea de bebeii sunt cereale integrale in genere, nu grisu care se dadea la noi pe vremuri la bebelusi, bine se da si acuma da anyway, intelegi ce vreau sa zic.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Cristina ms. Ei lasa o sa fie pupacios mai tarziu Ari statea cat era mica bebe adik dupa 1 an jumate nu ai voie sa o pupi decat daca vrea ea daca nu se stramba si se sterge si face urat de zici ca cine stie ce i-ai facut.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mihaita, dimineata si seara bea lapte 200ml cu 2 masuri de cereale la ambele mesea si ,la 10 luni are 7800 grame..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

reveniram si noi din plimbari ca vine ploaia. azi am stat 1 ora jumate saptamana asta am iesit cu taraita ca eram dupa boala da' de-acu ne revenim. maine mergem sa vedem locatia unde facem the big party de 1 an.

lapte - a mea nu bea nici ziua asa ca noaptea cu atat mai putin deci nu ma pricep la sfaturi. nici eu nu i-am dat niciodata cereale in biberon ci dimineata cu lingurita cum zice si mada ca in definitiv si eu pap dimineata cerealele si nu seara la culcare.

din categoria ce nazbatii face bebe meu la 11 luni
spune mama, tata, caca, nana, baba la bona, se striga pe ea adica ada, alda sau adal, da pup sau isi baga fruntea in gura ta ca sa ii dai pup, zice nu cand face ceva ce nu are voie dar continua sa faca - asta e din categoria toti stim teoria da' practica ne omoara - spune am-am cand vede un catel, hai la carut, face cu mana papa, imi da suzeta si mi-o baga si in gura, daca ii spun sa imi dea ceva ce e in raza ei vizuala imi aduce, a invatat sa bea apa din canita, tot ce vede pe jos strange si daca is pe faza imi intinde in palma daca nu baga direct in gura, merge singura dar e mai comod in 4 labute, cand o imbrac isi baga singura mainile in maneci si picioarele in pantaloni, stie nasu si ochii, se recunoaste in poze si in oglinda si or mai fi cateva da' m-am ametit e un bebe ca oricare, cuminte si iubit aaaa...si o santajista mica...daca o cert pune un bot si plange cu niste lacrimi pana la brauuuu. tocmai a bagat o noua scama in gura si am certat-o si acum se da bine pe langa mine

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Cum va spuse si Ooka, azi ne-am intalnit la Muzeul Taranului la targ .
Mai, Sofi e o finetze de fata, frumoasa de pica . Si cuminte pe deasupra. Iar vara-sa, e o mega scumpa. M-au napadit amintirile si nostalgia vazand-o, si mi-am dat seama inca o data ce repede trece timpul... Si uite cat au crescut pepenasii deja!
Targul in sine nu mi s-a parut prea grozav, dar a meritat drumul, pentru intalneala cu Sofi, Nora si mamicile lor simpatice .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

faza cu 5 minute in camera singur dupa ce a facut o prostie functioneaza oare si de varsta asta? ca parca as aplica-o ca nu mai stiu ce sa fac cu scama scamelor

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

salut fetele!!

Mama ce-ati mai scris, a trebuit sa va fugaresc o leaca...

Ile eu nu o invat nimic special, exceptand datul jos din pat, ca sa scap eu de-o grija, nu de-alta. La noi chestia e ca suntem multi (stam cu ai mei) si vede multe chestii pe care le poate imita.Oricum sunt o gramada de pepenasi care fac tot felul de chestii muuult mai "avansate" ca Miruna: noi nu zicem pa, nu facem tai-tai, nu stim ochii, nasul, gura, si ceea ce mie mi s-a parus senzational cand a zis o mamica, nu zicem "gata" cand nu ne mai trebe papa. In schimb ea vrea sa fie "alpinista" si imediat ma duc sa pun poze pe picasa, daca reusesc, sa va arat ce vreau sa spun.

Kimmy sa stii ca si noi ne-am cam instrainat unul de altul, el oricum era mult mai "sec" (ca asa ii spun eu tot timpul) decat mine, si eu eram aia responsabila cu pupatu' si giugiulitul (ca-mi facea placere sa am pe cine sa alint) acu s-au rarit si astea...Noi depunem eforturi sa petrecem timp impreuna, si am impus o regula: seara cand suntem acasa amandoi si Miruna doarme, mancam impreuna (adica el mananca si eu beau un ceai de slabit) si povestim de toate. Plus ca mai iesim amandoi in oras cateodata. Sper sa va regasiti unul pe altul, ca iubire sunt sigura ca exista!

Boti sanatate lui pisi-mic! Eu ma lupt cu Miruna sa o invat sa-i faca draga-draga, da' ea prefara sa chiuie cand il vede pe Jerry si sa-i dea palme peste cap. mai demult il striga Ieiii (cu accent pe ultimul i), da' acu vad ca a uitat...

s-a trezit, revin!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Mada,(ar trebui sa facem un chat ca num ai noi vb pe aici [:)))]),am si eu piticii mei,si avand in vedere ca sunt mai baba ca tine,nu mi-i mai scot.Asa am crescut-o si pe Theo (si pe vremea aia abia aparusera cerealele pt bb) si i-a mers ok.Si daca si la Casi merge,nu schimb,ca nu-mi plac schimbarile.Apoi,eu vreau sa-i scot si suzeta si biberonul imediat dupa 1 an (alt pitic,ca nu vreau sa se plimbe in picioare ci bibele in coltul gurii,grrr) si at,da,se pune pb de lapte dat sub alte forme,mai solide.Dar si asa,eu consider ca acum mananca ca un om mare (adaptat la nevoile lui,dupa cum am mai spus),deci are 5 mese,de ajuns,zic eu.Si eu una prefer fructele si iaurtul in locul cerealelor,cel putin pana pe la vreo 4 ani(Theo tot de atunci mananca lapte cu cereale dimineata).
Sa nu ma intelegi gresit,nu e nimic personal,e doar parerea mea.
daca deranjeaza pe cineva,scuze anticipat.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Mai3 nu prea cred sa ai sanse. Creca acuma tot scama castiga. Noi cu naughty step abia acuma ce ne iese si pricepe cand ii explic ce a facut si etc. si tot se stramba si da ochii peste cap si face acelasi lucru in urm 10 min.

"God is in the detail"

Mergi la inceput

bai in fata mea uitandu-se candid in ochii mei baga scama in gura in timp ce eu faceam ca toata orataniile ca sa inteleaga ca nu e voie...

-------

-------

Mergi la inceput