Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am gasit solutia

arunc covorul pe geam

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui the_andreea

Mada,(ar trebui sa facem un chat ca num ai noi vb pe aici [:)))]),am si eu piticii mei,si avand in vedere ca sunt mai baba ca tine,nu mi-i mai scot.Asa am crescut-o si pe Theo (si pe vremea aia abia aparusera cerealele pt bb) si i-a mers ok.Si daca si la Casi merge,nu schimb,ca nu-mi plac schimbarile.Apoi,eu vreau sa-i scot si suzeta si biberonul imediat dupa 1 an (alt pitic,ca nu vreau sa se plimbe in picioare ci bibele in coltul gurii,grrr) si at,da,se pune pb de lapte dat sub alte forme,mai solide.Dar si asa,eu consider ca acum mananca ca un om mare (adaptat la nevoile lui,dupa cum am mai spus),deci are 5 mese,de ajuns,zic eu.Si eu una prefer fructele si iaurtul in locul cerealelor,cel putin pana pe la vreo 4 ani(Theo tot de atunci mananca lapte cu cereale dimineata).
Sa nu ma intelegi gresit,nu e nimic personal,e doar parerea mea.
daca deranjeaza pe cineva,scuze anticipat.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Andreea believe me si eu am zis ca no sa fie fata mea cu pampersi la 3 ani si no sa fie cu biberon si o sa bea din cana ei uiote ca abia acuma am reusit sa renuntam la biberon bea dintro canitza seara la culcare si dim la prima ora.
Da uite ca efectiv ea nu a fost precoce si nu a fost pregatita sa renunte asa usor la unele chestii, eu nu am sustinut niciodata ca cineva tre sa isi creasca copii dupa anumite tipare dar sustin in continuare catrebuie sa te informezi, nu sa te iei dupa x si y.
Of course again nu e nimic personal si nu ma refer la cineva anume cand zic astea.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

bai in fata mea uitandu-se candid in ochii mei baga scama in gura in timp ce eu faceam ca toata orataniile ca sa inteleaga ca nu e voie...

-------

-------

Eu zic ca, cu, cat te stresezi mai putin cu scamele cu atata o sa renunte mai repede. Ei si papa niste scame, incearca sa te faci ca nu vezi, o sa fie ok. Te cred ca e enervant da e chestie bebeliceasca.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mai3 mama draga da' zi-mi si mie ce are daca inghite o scama?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Cat timp stau umflati dintii ingingie inainte sa-i iasa?
Ca mandrul meu de o sapt ii are asa,se vad foarte bine colturile dar nu-i sparg.Si mai are momente in zi cand musca cu sete dintr-o jucarie si se maraie si mi-e mila de el

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Sincer nu stiu cat stau dintii pana sa iasa, creca depinde de fiecare. Primii dureaza mai mult in genere urm ies mai usurel, da again depinde de copil.

"God is in the detail"

Mergi la inceput

Anko Da fata am rezolvat inghetata, doo chiar Am stat afara la soare 2 ore, io-s arsa de soare ele nu ca erau cu +50 pi ele. Ne-am harjonit, ne-am jucat, ne-am dat in leagane, gata, le-ajunge. Le bag la 8 in cada la frecat si la somn cu ele!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Andreea la noi a durat de la 3 saptamani la 1 luna. Avem numa' 3 iesiti si vad ca si urmatorul sta sa iasa. Sper ca urmatori sa nu mai fie asa pain in the ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dimineata in caci avea o scama da' cred ca bag o terapie zen si o las sa pape fo 2 scame si gata luni vreau sa ii duc la analiza caciul si poate m-o intreba careva pe acolo ce papa cupilu meu cand or vedea par si scame

-------

-------

Mergi la inceput

Da ce covor ai e de ala shaggy ca afgani lu Carmenela? Ca daca e asa schimba covoru cai mai simplu.

"God is in the detail"

Mergi la inceput