Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)
Raspunsuri - Pagina 5
ariadnabr spune:
Mai3 pai scamele ies in kk deci n-are nika. Mai nasol e sa inghita stiu eu ce altceva, toxic doamne fereste. Las-o in pace, si o sa se opreasca. E interesant pt ea, trece intr-o zi doo, ca doar n-ai vazut cupil de 4 ani stand cu nasu' in covor si bagand scame la ghiozdan 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
maitreyi spune:
cred ca ma agit pt ca pana acum nu facea asa...am un kk de covor de lana cu firul scurt...eu daca vreau sa gasesc o scama pe el nu reusesc...ea insa gaseste si daca nu gaseste trage de fire pana se rupe unul ca sa il suga...daca n-are chef de supt covorul imi da in palma scamele
da...am si eu o poasarica...sorry ca am acaparat ultimele 2 pagini cu scama din creierul meu ![]()

-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ariadnabr spune:
Mai3 hai sa-ti zic unde m-as/ma agit io: am gasit-o super incantata cu mainile in bazinul de la toaleta. Mai intai incepuse sa arunce diferite obecte in toaleta. Am pus capacul. Da' la maini in bazinul de toaleta m-am agitat si am pus si punct. In rest nu ma agit. Scame a papat, par a inghitit, a lins pantofi, a mancat de pe jos ca mai scapa sor'sa vreo bucata de paine si pana ajung io la ea e deja linsa, a bagat si stickere in ea ca de' tot sor'sa (pe alea le-a vomat si n-a fost fun, au disparut subit stickerele din casa
) La mine totul e pana la a linge si baga ghiarele in toaleta si la toxice etc. In rest, lasa fata sa "guste" ca asa descopera lumea 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ankalaura spune:
ILE - da maaaiii, fii atenta ca si uitasem! Asa e, nu imi ardea deloc! Da' se pare ca nu m-a tinut foarte mult... 
Bai da' ce sprancenat ai! E un scump. Da' tu ce vroiai sa auzi? ![]()
CARMEN - pai eu n-am sfat... A mea adoarme cu suzeta. Si mai nou o tine si in somn, iar daca ii cade se trezeste si miauna.
Uneori se trezeste de-a binelea peste noapte. Uneori o pacalesc cu suzeta, dar alteori trebuie sa ii fac un lapte, dupa care se culca inapoi... Trezirile astea se pot intampla si din ora in ora, dar de regula functioneaza suzeta...
Pentru moment o las asa. Si ma pregatesc moral pentru chinuri pe la 3 ani... Dar atunci o sa imi zic.. "ce bine era ca pana la un an dormeam si eu!"
OOKA - de acord cu tine soro, s-au pus asteaa pe scris nene, s-au inteles in secret!!!
MAI3 - nu functioneaza time out acuma... Mai stai nitel...
Sa stii ca poti tu sa faci ca toate orataniile, ca ei o sa i se para cu atat mai distractiv... Cand te loveste si tu zici AU, nu se distreaza cu gura pana la urechi?
Iar daca scamele iese in caci, la fix frate! Era ingrijorator daca incepea sa se ingrase!
IRLANDEZO - in grupul de la Eliza era o mamica, traia in Turcia. Si pe cand copila abia incepuse sa mearga, a gasit-o in baie, foarte fericita, facandu-si freza cu peria de la wc, dupa ce o inmuia bine de tot in bazin...
Sssttt... Vine maica-mea. Daca dispar, sa stiti ca e din cauza ca mama nu imi da voie la calculator
Sta pana marti ![]()
the_andreea spune:
Mada si Mada,mersic 
My God,sper sa nu dureze asa mult.
Maitreyi,stai linistita.Eu zic ca e incantat ca poate sa apuce chestiile mici;la noi bucatelele de hartie sunt preferate.Si margelute,ca nu stiu unde Doamne iarta-ma,le mai gaseste(cred ca trebuie schimbat aspiratorul).Faza e ca nu le inghite,ci le molfaie si daca se prinde ca l-am obs, fuge de mine.
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
dia_filipas spune:
Am reusit sa pun si eu poze pe picassa cu mica alpinista. Va rog scuzati-mi moaca, dar azi dimineata Miruna s-a trezit la 6!! si is varza de oboseala.![]()
Vazut si eu pozele noi cu pepenasi dulci si ghidusi!! Superbi! 
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
maitreyi spune:
multumesc terapiei de grup
it works
m-am calmat 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Tecky spune:
Fetelor ati scris nu gluma,aveti limbarita....
![]()
Va multumesc pt raspunsurile cu spalatul pe dinti.
pica si Ralu da din maini cand nu-i convine ceva,ma cam loveste dar se face ea mare si vede ea atunci cine-i sefa dintre noi doua.
Eu am primit 2 seturi de sosetute de la Mothercare si am fost foarte multumita de ei.
ankalaura eu am slabit mancand putin si fara dulciuri,grasimi,fainoase si fara sucuri si dupa ora 6 seara nu am mai mancat nimic.Stiu ca flo tine cura cu bobul de orez.Tu ce dieta urmezi?
Fug sa vad pozele noi
maria-86 spune:
Seara buna
Mai3 lasa mama ca nu esti singura care se omoara sa invete copilu ca nu e voie
. Cum zicea si Mada, asta e , e bebe si vrea sa cunoasca lumea![]()
Mada mama, vezi k am sa te bat
. Cum adik, sa ne superi, tu care ai cate un sfat pt toata lumea
Adina, dimineata bea 150ml lapte simplu, si seara 300 ml cu 2 cupe cereale. Noaptea se trez uneori o data, alteori deloc.
Capri, ce frumos ca v-ati intalnit
Mada de Ir sunt total de acord cu tine, in ce priveste inghititu' unor chestii daunatoare, de catre copil.
Si Adina merge la pantofi, inghite scame, baga toate prostiile in gura. Sunt intotdeauna pe faza, zic eu, da NA... poate nu vad tot timpu ce baloteaza ea
Tecky si eu am incercat sa ma tin de dieta cu bobu de orez, da nu prea mi-a iesit. Erau dimineti cand uitam.
Noapte buna.
Uechend placut. Nu cred ca mai intru.
Plecam la mama.
Relax maxim
Va pupacesc dulceeeeeeeeeee.

Maria, mamik de Adinutza mica
turturica spune:
tecky, mie pediatra mi-a zis sa o spal pe Mara imediat ce ii apar dintii, asa ca ma conformez. Ne-a dat si pasta speciala de dinti cu nu stiu cit la suta fluor (mi-e lene sa merg sa ma uit) care cica trebuie folosita pina face 2 ani, dupa aia se mareste procentajul de fluor si tot asa.
Iar referitor la kg, eu mai am de dat un kil jos, pe care sper sa-l dau inainte de vacanta din Grecia. La mine pentru slabit a functionat alaptatul si sportul, ca cu dieta o dau cam mereu in bara, adica nu pot renunta la dulciuri. Insa incerc sa maninc controlat, adica piine integrala, multe legume, fructe, dar mai calc pe alaturi din cind in cind cu cite o prajitura, dupa care fac spasita abdomene ![]()
carmen, si Mara mea se trezeste noaptea pentru lapte si eu ii dau. Bine, a mea nu se trezeste asa de des ca si in cazul tau, dar nu crezi ca la voi o fi altceva si nu foamea? Poate treceti si voi prin perioada asta de stranger anxiety cind copilul are mai multa nevoie de tine.
mada, subscriu si eu parerii tale legata de cerale si hranitul noaptea. Ce sa zic, ca si eu ii dau Marei cereale (cu lingurita
) si pentru aia tot la categoria manechin ca si mihaita sau aida e. Asta e.
Iar referitor la hranitul noaptea, mie imi vin si acuma in minte "sfaturile" unei prietene care mi-a povestit cum si-a dresat fetita cind a hotarit ca nu mai e cazul sa o hraneasca noaptea de la citeva luni: a lasat-o sa plinga si imi povestea cu mindrie cum in primele nopti a plins vreo ora jumate, dupa aia s-a redus timpul de urlete si intr-un final bietul copil resemnat n-a mai cerut de mincare. Nici nu pot sa-mi imaginez cum e sa-ti lasi copilul sa plinga o ora jumatate si tu sa ai inima de piatra sa nu-i dai de mincare, sa nu te duci incolo sa-l linistesti, groaznic.
Si ca tot vorbim de dormit, fetili, trebe sa va spun ca noaptea trecuta fu incununata de succes, se trezi Mara numai o data si dup-aia a dormit pin' la 7 dimineata. Trai nineaca.
Mai vrusei sa spun ceva, dar am ramas bulversata de atitea scame, ciorapi si pisici incit mi-am pierdut ideile ![]()
pupici, noapte buna.
Mami de Mara (19.08.2008)