Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

andreea mie pediatra mi-a zis ca pana in 2 ani nu e nici o problema daca mananca noaptea. Sigur ca pentru mama, ideal ar fi sa nu . Dar dupa cum spunea si Mada si am tot auzit si eu pe la prietene ... oricum se va trezi din diverse motive, deci nu se poate spune ca am scapat. Uite la Iza ce sucessfull a fost cu scosul mesei de noapte si dupa aia a zapacit-o Timi sculandu-se nu 1 data sa manance ci ce n'shpe ori.
Io una am intentionat si incercat sa il scot. Dar nu m-a tinut incercatul decat 1 noapte cand am incercat cu apa. Iar cand am vazut ca copilul meu plange ... am zis "what the f**k?" si "what for de fapt?". Daca puiul meu vrea sa pape, o sa pape si gata. Acuma ... nu stiu exact unde o sa ma opresc eu cu acest "daca puiul meu vrea sa ...", dar o sa aflu vazand si facand. Eu nu am printzipuri. Le consider o mare limitare si am renuntat la ele de vreo 10 ani cred. Sunt open pt orice si niciodata nu zic "io fac asha si asha" sau "io sunt asha si asha". Nu stiu cum fac ... aflu fix in momentul respectiv, si nu stiu cum sunt ... aflu cand ajung in situatia aia. Functie de ce se mai intampla in jurul meu si in capul meu pana atunci. Viata, lumea, noi, suntem vii si in continua schimbare si eu refuz sa ma blochez in orice fel de sabloane pe care le-am considerat safe la un moment dat.
Cat despre lapte noaptea, am tot auzit ba ca strica dintii, ba stomacul pen' ca nu are pauza. Dar io m-am decis ca nu e asha . 1 ca pediatra mi-a infirmat toate astea (si am incredere in ea pt ca e neonatolog la Cantacuzino) si 2 ca eu cred cu tarie ca copilul meu nu e tampit. Daca vrea sa manance stie el ceva. Daca nu vrea ... la fel. Cred ca (asa cum spunea cineva aici) ei stiu mai multe decat credem noi. Cred ca sunt mult mai buni ca noi, noi putem sa-i stricam si eu una vreau sa incerc sa il stric cat mai putin.

Asta e un motiv pentru care m-am hotarat de ex ca eu nu vreau sa-l invat nimic. Nici pa-pa, nici unde-i nasul si etc. Vreau sa il las in pace sa descopere el singur, cand si cum are chef. Sau ma rog, asa cred acum ... posibil sa imi schimb ideea. Dar momentan asa plec.

Da' in fine ... luati numai ca lectura de cafea ce scriu eu aici, pen' ca eu am muuuuuulte idei ciudate si anapoda. barbate-meu chiar sta cu mari emotii in ce priveste educatia copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Mi-am adus aminte ce vroiam sa intreb. Pot sa dau la cupchil fragute? Ca pe coclaurile pe unde ma preumblu au aparut fragutele, e plin de ele, eu le culeg si la maninc io, la cupil nu-i dau ca nu stiu daca or fi din categoria alergenice ca si capsunile or ba. Deci, pot sa-i dau fragute?
Voi ati dat cirese copiilor? Ca i-as da, dar nu stiu cum sa i le dau, cu coaja, fara coaja, sa le maruntesc sau sa-i dau intregi, cum e mai bine?

ECSZ: ileano, vacanta placuta in vama. Vazut pozele, vladut e-o frumusete, iar casa voastra arata super.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MULTUMIM PENTRU VOTURI SI VA INVITAM SA NE VOTATI IN CONTINUARE
http://www.kinderstudio.ro/concurs

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Va multumesc tuturor pt sfaturi si ideei.
Andreea nu am cum sa il las sa planga si sa ies din camera pt ca el are patutul in dormitor la noi.
Mada nu dr mi-a zis sa dau cereale in bibi ci ca ar fi bine sa nu ii mai dau asa mult sa pape noaptea pt stomac

Carmen si Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea

Mergi la inceput

Faza cu cerealele in lapte seara mi.au zis alte mamici cica tin de foame. Si eu dau cereale cu lingurita dimineata.
Acum la culcare i.am facut laptele fara cereale si a papat 220 pana acum nu vroia mai mult de 180. Vom vedea la noapte cum va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Lins de pe jos si Miruna face asta, iar cand nu gaseste nimic interesant se pune pe burta si linge parchetul, covorul sau gresia . Avem o mica spartura in gresia din bucatarie si in fiecare dimineata se duce la ea, incearca sa o ridice si fiinca nu poate, o linge... Ea a scapat la grauntele pisicii, iarba, pamant, nisip, frunze, hartia e preferata ei, iar acum e atrasa de pietre.

Spalat pe dinti - eu nu o spal inca, desi cred ca ar trebui sa ma apuc, doar are 8 dinti, deci am ce spala...

Struluta bine ai revenit! Bfta la examene!

Intrebare: cate ore e bun ceaiul?? Adica poate sa bea toata ziua din el sau trebe aruncat dupa un anumit timp?? Precizez ca e ceai de plante la pliculet, pt. copii si sugari.

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Va rog sa nu credeti ca sunt o mama rea si nu vreau sa dau copilului sa pape. Nu ma deranjaza ca papa noaptea dar ma gandesc ca nu e bine sa pape asa des si cate un pic. In felul acesta nu se mai odihneste el papa tot timpul mai si plange pana ii fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Turturico, eu am dat cupilului fara sa vreau cirese.
S-a intamplat cam asa: Eram in piata si aveam cosu carutului super plin cu deale mancarii. Ultima data am trecut pe langa cirese si m luat si eu. Nu aveam unde sa le pun si le-am pus in carut , in spatele Adinei. La un moment dat, aproape de casa incepe sa devina dubios ceva. Toti oamenii care treceau pe langa noi, se uitau la Adina , si radeau...ok...zic ia sa vad ce face fata, ca prea se uita lumea la ea. Cand colo, ea lua cirese din punga, arunca osu si papa miezu...
Acuma na, nu a patit nik.
Iam dat o data si chivi cu banana, la fel si capsuni cu banana si ia placut.
Acuma nush dak e tocmai corect, da m-am gandit ca so fi saturat si ea de mere, pere, banane, si nectarine
Avocado, nu-i place, mango uneoi, cand are chef.

Hai ca ma cheama sotu langa el...
Se simte neglijat
Acum chiar va las...

Pup you

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Inca o data ta multumesc pt raspunsuri si imi cer scuze ca m?am bagat in discutile din grupul vostru.
Pupici si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui turturica

Mi-am adus aminte ce vroiam sa intreb. Pot sa dau la cupchil fragute? Ca pe coclaurile pe unde ma preumblu au aparut fragutele, e plin de ele, eu le culeg si la maninc io, la cupil nu-i dau ca nu stiu daca or fi din categoria alergenice ca si capsunile or ba. Deci, pot sa-i dau fragute?
Voi ati dat cirese copiilor? Ca i-as da, dar nu stiu cum sa i le dau, cu coaja, fara coaja, sa le maruntesc sau sa-i dau intregi, cum e mai bine?

ECSZ: ileano, vacanta placuta in vama. Vazut pozele, vladut e-o frumusete, iar casa voastra arata super.

Mami de Mara (19.08.2008)

Eu le-am dat de amandoua la amandoua, de mici sa muste din ele eu le tineam in mana si ele sa muste ca daca le dau lor sa se serveasca se inneaca sau baga cu totul in gura si nu mai stiu sa molfaie. Da eu nu am tinut cu alergiile si etc de la inceput leam dat banana cirese capsuni si etc. Amestecate si nu au avut nimic.

N-am mai mult timp acu revin mai incolo.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput