Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani Dana si Figuelle!
Sorry de intarziere da noi ieri am fost plecati de dim si apoi seara am facut gratar si am stat la iarba verde in curte tot familionul, ne-am jucat si distrat de numa.
La Multi Ani si pepenasilor si copiilor mai marisori (aka mami si tati ). Sa aveti o vara minunata, concedii frumoase alaturi de puiuti si multa bucurie in casa si caldura in suflete.

Nu am timp acuma sa raspund pe rand ca is pe fuga revin mai tarziu si reiau, dar vroiam sa zic Boti Ari la 1 an avea 12-13 kg si se speria lumea din ro, ca vaii e obez copilul vaii ce grasa ii si uite ca acuma la aproape 3 ani are 15 kg a crescut mult in lungime si e chiar slabutza comparativ cum era inainte, deci ai sa vezi ca de la 1 anisor incolo nu o sa mai puna ci mai mult o sa se lungeasca.
Fug la treburi revin eu mai incolo, azi cat mai am timp ca de maine incepe Ari gradi avem programari la controale si ne apucvam de bagaje de concediu deci o sa fiu mai busy.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ARIADNA, hai ca vreau sa clarific ceva, chiar nu vreau sa se mai intample ce s-a intamplat acum cateva luni. Cu mana pe inima iti spun ca nu m-am referit la tine, Doamne fereste, intentia mea era sa subliniez ca oricum ar fi copiii, trebuie sa vedem partea buna si sa ne amintim de cat de binecuvantate suntem ca avem copiii astia in viata noastra. Evident ca si eu sunt mandra de puiutul meu si evident ca fiecare cand are o realizare vine si o spune, doar de asta este forum despre copii. Crezi ca eu cand va face primii pasi singur Luca nu voi veni aici sa strig in gura mare? Eu ma refeream doar ca personal, nu imi place sa stau sa ma gandesc si sa fac o lista cu ce face si ce nu face copilul meu la 9-10-11 luni etc. Dar asta e fixul meu, nu trebuie sa fie nimeni la fel ca mine, e o parere cum ti-ai exprimat-o si tu cu pupatul pe gura (parere cu care si eu sunt de acord, mi se pare putin deplasat sa-ti pupi copilul pe gura, dar fiecare cu obiceiurile lui). Deci crede-ma ca nu m-am referit la tine, eu sincer te admir ca dupa chinul prin care ai trecut si treci cu Julia mai ai rabdare sa vii cu sfaturi bune si cuvinte de imbarbatare pentru cine are nevoie. Asa ca fa bine si nu te retrage in barlogul tau, pleeease, sincer imi pare rau daca s-a inteles ca am criticat pe cineva.

DANA bravo pentru atitudine, dar cum a zis si Mona, si eu m-as fi simtit la fel in locul tau si imi pare sincer rau ca nu te-am felicitat la timp.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dana & Fiquelle

tuturor copiilor!

Eu va alerg de aseara si tot nu am reusit pana la ora asta sa va prind
Bine, de joi nu am mai avut acces la net (plecat din Bucuresti la parintii mei) azi dimineata plecat la careffour la oferta 2+1 gratissi luat lapte praf Milumil (de la 1 an), servetele umede Nivea si lapte UHT pt Alex ..... unde printre atatea oferte si reducere 25% la jucarii.
Vrajeala dom'le neste preturi de iti vine sa o iei la fuga, ce sunt prosti? Cica reducere da' sunt dublu fata de aceleasi jucarii dar in magazinele online

Cautam telefonul vorbitor chicco , pe net in jur de 60 roni, la ei 120 roni

Luat comanda foto facuta pe net (la carrrefour) alta babilonie, platesti suma intreaga, apoi mergi la relatii clienti si iei diferenta inapoi (asta la oferta cu 0,9 lei poza)
Giny sar'mana de 1000 ori

Deci merg sa va alerg din nou ....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Flo uelcam,si eu am plecat fara jucarii din carfu

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Salutare
V-am citit asa in diagonala ca nu ma simt prea bine.
Dana, in locul tau m-as fi sitit dezastruos, as fi plans toata ziua, asa sunt de sentimentala si sesibila. Da nimeni nu a facut-o cu intentie. Si sa stii ca important e ca familia sa fie langa tine si apoi restu.
Deci un SINCER SI CALDUROSS LA MULTI ANI.
Sa ai o zi senina si plina de distractie si amuzament.
SI MULTE CADOURI

Azi e 1 IUNIE si sper ca toti copii sa aiba o zi deosebita. Acum imi dau seama ca eu azi am tipat la Adina.
Da nu mai puteam suporta miorlaiala ei. Offf ce rea sunt

Nu mai am energia necesara sa mai postez nimik.
Va urez o zi frumosa si senina.

Va pupicesc.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MARIA,hai,nu fi suparata!voiam sa ti zic ca am vazut pozele cu micuta ta,are niste ochi albastri!!!iar tu arati f bine.

am vazut si pozele cu MIHAITA AL CRISTINEI ,cum socializeaza el cu celalalt baietel.cristina,felicitari pt mihaita cel mergacios!

BOTI,eu zic ca nu e grasa garga..pai s o vezi pe fina mea,face pe 10 iunie 1 an si are 15 kg!!!!frate,zici ca e luptator de sumo!dar si mananca,pai a venit la noi si a mancat un dovlecel umplut si 2 chiftele odata,asta dupa ce mancase si acasa.bine,i a si dat orice sa manance.cand am botezat o,eu eram cu toate castronelele dupa mine,cu blenderul,sa i pasez banana lui codrin,apoi l am luat in brate sa nu se inece,scoate lingurita de silicon,pune i barbita,da i cate o lingurita...radeau frate aia de la tara de mine,soacra sa,maica sa...pai sa vezi,o ia fina mea pe cea mica,o pune in carut perfect la orizontala,ca m am mirat cum de nu s a inecat,ia o lingurita normala ,apasa putin pe banana intr un castron,de ramasesera numai gogoloaie si da i frate celei mici lingura dupa lingura...a inghitit tot,nu s a inecat si cat a mancat codrin 3 lingurite de banana ea a ras tot si 4 biscuiti pe deasupra..

revin ca zice cris ca l doare burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

The andreea, ariadnabr multam de intrebare
Eu, kamelya, cristina26, vio29.... ce suntem cu uratul, Dana nu fi supi, nu e vorba de integrare, pur si simplu nu s-au uitat fetele la lista ... 1000 de
Boti ai un stil de a povesti de inseninezi ziua la om, neneeee auzi infanta! numai tu bre puteai sa scoti perla asta pe gura!

Nici al meu nu mai bea lapte, decat putin dimineata 120ml!!! apoi mai bea inca pe-atat la somnul de pranz, seara pana in 150 ml

Kimmy

Dana vad ca ti-ai revenit
Mai, eu zic ca e al naibi de bine sa vezi ca esti bagata in seama mi s-a mai intamplat si mie

Eheee, pana una alta v-am prins din urma, pfuaaaa....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MADA MXM
LA MULTI ANI FIQUELLE!

ARIADNA,e foarte adevarat ce ai spus.si eu ma mandresc cu fiecare lucru nou pe care l fac cei mici.

BOTI,cu gradinita m ai lovit unde ma doare.in ultimul timp asta a devenit o problema existentiala pt mine,m am gandit si m am razgandit de 1000 de ori...pai tocmai ce ma hotarasem sa l duc si a facut febra 3 zile cu rosu in gat[nu acum,acum cateva saptamani]si n a mai mancat nimic,pt mine a fost un chin...poate doar iriss sa inteleaga exact ce spun,cum e cand te lupti sa puna copilul pe el 1 gram,cum te bucuri cand are o zi in care mananca mai bine...pai nu cred ca as suporta sa l vad bolnav des,cum se intampla cand intra in colectivitate ,n as suporta sa l indop cu antibiotice si sa l vad cum devine si mai slab decat e.zicea katalina de baiatul cuiva,ca la 5 ani are 18 kg si stau hainele pe el ca pe umeras.pai al meu are aproape 5 ani si aproape 15 kg,probabil ca daca l ar vedea pe al meu ar zice ca i schelet ambulant...
katalyna,sa nu te superi,n am zis nimic cu rautate.

stiu ca are nevoie de mai multa socializare,mai ales ca eu nu mai am tp sa ma ocup cum tb de el,sper ca dumnezeu sa ma lumineze sa iau decizia cea mai buna...

revin ca am alt cacacios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

scuze de absenta....fetele stiti ca eu in wekend nu prea intru, spre rusinea mea ( mereu intervine ceva , ba socrii , ba ai mei, ba prieteni vin in vizita sau mergem noi la ei )

CU MII DE SCUZE..DANA , LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE MULTE DERICIRE, IMPLINIRE SI BUCURIE ALATURI DE CLARA SI SOT!!!

FIQUELLE, LA MULTI ANI!!! SA AI PARTE DE TOTO CE ITI DORESTI SI TE ASTEPTAM SA NE SCRII!!

As vrea sa stau mai mult timp pe net, dar chiar nu am timp!!

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR, PEPENASI, FRATIORI SI SURORI DE PEPENASI!!! SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI !!!

Fetelor cand vine Narci in tara??? Se apre ca s-a prabusit un avion in Atlantic si , de cand am auzit stirea ma gandesc la Narci si Anais...

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multi ani mamicutelor sarbatorite si tuturor copiilor!

monalac, eu cand am zis de copilul si umerasul nu am zis-o ca o jignire, ma refeream la alimentatia copilului care nu este prea ok, adica daca n-are chef sa manance mancare parintii ii dau orice numai sa manance ceva, cu asta nu eram eu de acord.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput