Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)
Raspunsuri - Pagina 19
M&M spune:
MONA, MULTUMIM MULT!! Sper c anu e nimic grav cu Cris; insanatosire grabnica!...
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008 
O sansa pentru Stefanel
Si Mihaita are nevoie de voi!
TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
flo1980 spune:
Vazut:
-piciulicii lu' irolf, ce ati mai explorat ![]()
-copii lu'ana_a cum se jucau in disperarea lui Matei 
-distractia din parc a Irlandeziei 
-frumosul lui Struluta
-papusa lui ooka
-frumoasa Adina de maria86
-si Mirunica de dia filipas
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Ralu79 spune:
Ola Ola!
La Multi Ani tuturor de 1 iunie!
Dana- cu scuzele de rigoare pentru intarziere iti doresc si eu La Multi Ani cu multa fericire si dragoste. Nici eu nu ma prea uit pe prima pagina ci astept mura-n gura de la fete
. Ma bucur ca nu mai esti suparata
Iza- imi place noul tau ton. Se vede ca s-a schimbat care ceva pe ici pe colo prin locurile esentiale![]()

Mada de Irlanda- nu fugiiiii, n-ai inteles tu bine
Cristina- Narci parca in 7 iunie zboara. Parca
Fetelor am si eu o curiozitate. Vorbeam aseara cu sotul de varsta la care ne simtim si eu am recunoscut sincer ca ma simt cam de 18-20 de ani. Bine, asta cand nu ma joc cu Mirunicimea Sa, ca atunci am maxim 5
Toata sunt plina de vanatai la genunchi cum fug de/dupa ea prin 4 labe prin casa, de la cum ma ascund pe dupa colturi si jucam cucu-bau
Nu stiu ea, dar eu tare ma distrez
Mai mult, la un moment dat povestea cineva de o persoana de 28 ani si eu am zis "asa mult are"? Eu care am 30, da' ma rog... Voi de ce varsta va simtiti?
Pupicei tuturor
monalac spune:
CRISTINA 26,m am cutremurat cand am citit...nu,nu are cum sa fie narcisa...dar poate ne linisteste cineva care are telefonul ei...
cris n are nimic acum...,
FLO,pai chiar daca nu spun fetele prea des,esti f importanta
.de fapt,toate fetele sunt!
KATALYNA,e f greu cand ai copil mofturos.cris in afara de carne si lapte cu cereale plus cateva inghitituri de mar,para,nectarina,nu accepta altceva.asa ca mai ii mai scap si muschi file,cremvursti,danette.dar azi a poftit la ciorba lui codrin si a mancat si el cativa dumicati de paine inmuiati in ciorba cu piept de pui.
DIA,am vazut pozele cu miruna cataracioasa.nici codrin nu mai sta in scaunul de masa,tot la fel se ridica in picioare....nici la mine in brate nu sta,asa ca eu iau castronul cu mancare si le dau la amandoi dintr un castron.i am dat cereale cheerios cu lapte tnuva lui cris,a mancat si codrin cateva linguri,i am dat paine inmuiata in ciorba cu piept de pui lui codrin, a vrut si cris.nu i mai dau nimic cu lingura,ca nu vrea.
lapte ii dau nestle junior si bea cam 700 ml in 24 ore,uneori si mai mult.
DARA,eu cred ca nu are nimic daca i dai cascaval denisei.e destul de mare acum.insanatosire grabnica!
si eu am vazut pozele cu poznasii lui IROLF in parcul de distractii.
ana_a spune:
flo, ce draga imi esti tu cum ai o vorba buna pentru toata lumea! 
La multi ani tuturor pepenasilor si fratiori de pepenasi!!!
Dana, La multi ani fericiti! draga mea!Si tare ma bucur ca ti-a trecut supararea! (o paranteza, si eu sunt sensibila...si cand a venit ziua mea am stat cu inima stransa
noroc insa ca fetele, in special Flo, au avut grija sa ma ureze
)
Noi suntem bine, acum Matei doarme, e vreme ploioasa, doarme de la ora 14. Azi ne-am sucit programul de somn ca eu am fost rupta de oboseala azi dimineatza si l-am cam luat cu japca pe Matei si de plictiseala a adormit si el cu mine de la 9 la 11
Ma gandeam ca asta o sa-i fie tot somnul...insa pe la 14 l-am pus in patut ca dadea semne de somnorici si a adormit in timp ce eu am mancat. In ultima vreme doarme singur peste zi, il asez in patut si ies din camera, insa las usa deschisa si forfotesc prin bucatarie.Este foarte important sa ma auda misunand, si in maxim 10 minute adoarme. A invatat sa traga de cheita de la jucaria muzicala din patut si daca chiar nu-i vine somnul trage de cheita de vreo 2 ori si in final adoarme ![]()
boti, si eu zic ca nu-i grasa junioara, e doar sanatoasa si pofticioasa!O sa-si revina ea pe parcurs, unii copii sunt mai plinuti cand sunt mici si se lungesc/slabesc odata cu varsta de un an jumate spre 2 ani. Si Stefan a fost un grasan cand era mic...si acum are in jur de 17,6 - 18 kg la aproape 5 ani.
Va doresc o zi buna in continuare si sa auzim de bine!
proud mammy
flo1980 spune:
Sarumanaaaaa fetele!
Adevarul este ca fiecare fata e speciala aici, insa din lipsa de timp nu se mai enumereaza lipsa lui x, y, z, dar cu siguranta i se simte lipsa 
Fructe de sezon eu am dat cate putin din cirese si capsuni ![]()
Apropo care se pricepe la acumulatori???
Care sunt mai buni? deocamdata nu pot schimba aparatul sa iau unul cu baterie proprie
am energizer, tare dezamagita de ei, cica tine 1000 incarcari, da' cred ca nici un sfert nu am incarcat din cifra asta 
Gata fug sa le dau papa, seara placuta!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Chuny spune:
Dana 81, LA MULTI ANI si din partea mea !!! Si eu uit sa ma uit in listuta, noroc cu fetele care nu uita si scriu aici. Asa stiu si eu pe cine trebuie sa felicit.
Ariadnabr, Moni cred ca a fost influentata de o discutie cu mine, dar stiu sigur ca nu se referea la cineva in mod expres. Noi vorbeam ca e asa un trend acuma sa contorizezi tot ce face copilul si asfel nu ne dam seama ca poate asa facem rau unora. Iar eu am spus ca lui Iriss trebuie sa-i fie greu sa citeasca ce fac copiii nostri ... poate ca ei nu ii e greu, eu stiu ca m-am indepartat rapid si sigur de prima odisee la care am scris din cauza asta ... citind mi se facea rau fizic si apoi am zis ca imi fac mai mult rau decat bine daca citesc. Deci garantez ca nu se referea la nimeni personal, da ?
Va pup pe toate, fara exceptie! 
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
katalyna spune:
mona sa nu crezi ca david imi cere ciorba si tocanitze. si el vrea toata ziua dulciuri, insa eu ma tin tare pe pozitii si primeste desertul la 'desert' nu la felul 1. ai mei isi arata dragostea fata de el prin dulciuri, e foarte greu sa-i educ pe ei sa nu ii mai aduca, au inceput si ei sa vina cu mere, cu banane in ultimul timp, dar la un moment dat veneau cu sacosa plina cu prostii.
a trebuit sa stau 3 sapt suparata pe ei ca sa inteleaga ca nu glumesc si acum inafara de un kinder nu vin cu dulciuri.
daca nu vrea sa manance mancare nu-i dau nici dulce nici mancare si pana la urma vine si cere singur ciorba, mai nou ca sa nu manance ciorba imi spune ca nu-i plac legumele
poate poate scapa
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008