Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)
Raspunsuri - Pagina 13
Kimmy spune:
Acu am citit.O fi bine,o fi rau,nu stiu de unde se trage,din educatie,sau din ce,dar sincer cam asa simt si eu...ca pur si simplu nu as rezista,nu as putea trai fara sotul meu.Nu-mi imaginez ca as putea sa iubesc vreodata un alt barbat.(desi,ma rog...cum au putut atatea alte femei...)Dar nu vreau.Chiar daca uneori sufar,si mi-e greu,am inca foarte multe motive sa lupt.Daca ar fi violent,sau daca s-ar zgudui peretii ca ne-am tot razboi,probabil nu as sta pe ganduri.Nu as vrea sa creasca copilul meu in asemenea atmosfera.Noi ne certam,dar nu foarte des,e mai degraba o lipsa de comunicare,dupa cum vad,si eu stau botoasa.Sper sa treaca perioada asta aiurea,de stres,sa-l vad din nou ca e interesat de mine,ca ma pupa,ca ma iubeste,ca ma doreste.(macar de 2 ori pe saptamana
)
Azi m-a dorit
de cateva ori ![]()
Se vede ca nu mai sunt asa hormonata ca ieri ? ![]()
Gagici...daca cumva ma contrazic...sa stiti ca eu scriu intotdeauna ceea ce simt pe moment.Si valeeeu,ultima perioada am fost vraiste!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Intai de toate as vrea sa multumesc din suflet celei care a avut ideea geniala cu reteta de dovlecel umplut!!
A mancat Miruna foooarte bine, de m-am mirat. Daca mai aveti astfel de delicatese, piiiizzz postati-le!
Despre relatia de cuplu pot sa zic ca eu (din pacate poate) ma incadrez la categoria de neveste ce ii cam sufla in coarne barbatului. Da' sincer mi-e mila de el ca merge la servici in ture, cand e acasa mai are o mica afacere la care munceste tot timpul (construieste arcuri) si in paralel mai lucreaza si la casa noastra in constructie. Acu' parerea mea e ca l-a stricat mult sederea asta prelungita la ai mei, ca el nu mai trebe sa puna mana pe nimic in gospodarie. Dar cand stateam in cj (la faculta) si apoi in chirie aici, facea el de mancare, aspira, cumparaturi si alte asemenea. Sper cand ne mutam sa-si revina la normal (el imi promite ca asa o sa fie).
Multa sanatate pepenasilor bolnavoiri!
Spor la invatat si bafta la examene studentelor noastre!
Mada multumesc de raspunsul la intrebarea cu ceaiul!
Anka sa stapaniti sanatoase achizitiile!
Voi faceti ceva special de 1 iunie??
Alina ma bucur ca Ryan e asa cumnite!
Adelais bine ai revenit!
Mada de Irl ce scumpa e Julia cum vorbeste la telefon!!
Azi dimineata ne-am trezit toti la 6.30, cand l-au sunat pe sotul de la servici. A uitat ca trebuia sa mearga de dimineata si nu de dupa-masa!
Is beata de somn, ca ne-am culcat la 2 azi noapte, asa ca ma duc sa ma intind putin pana doarme shmootza.
pepenimea si mamicimea!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
Kimmy spune:
Adelais
,multumesc din suflet pentru sfaturi,esti tare draguta.Am sa ma interesez,si da,obligatoriu trebuie cercetata treaba,ca nu prea e de gluma,nici cu digestia,nici cu inima...
Din pacate am obiceiul asta prost,de a ma plange,dar nu prea fac multe pentru a iesi din situatie.M-am obisnuit cu o anumita alimentatie,si e greu sa mananc ceea ce ar trebui.Nu zic neaparat ca manc nesanatos,dar imi lipsesc multe din alimentatie 
printesa!
Povestea noastra
dara_d spune:
Buna si de la noi ,Denisa este bine dar eu si sotul suntem raciti ,nu ma simt ok asa ca nu pot sta la calculator prea mult plus ca a avut sotul de lucru la calculator si o sa mai stea de acum incolo o perioada asa ca o sa intru mai rar.
POATE NE MAI ACORDATI VOTURI LA CONCURS ESTE LINK-UL DE LA SEMNATURA>
MULTUMIM
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
Ralu79 spune:
Ola ola!
Ce dezbateri faine pe-aici! Ia sa-mi dau si io cu parerea
Cu relatia dintre soti- hmmm eu nu sunt pentru egalitate si nu dati cu rosii. Sau, mai bine zis sunt pentru egalitate, dar eu sa fiu mai egala ca el
Adica mie imi trebuie sa fiu "gadilata", sa mi se aduca flori, ori eu nu i-am dat flori decat o data, vreau sa mi se spuna dulcegarii pe care daca i le-as spune lui probabil ar zice ca
. In rest, deciziile le luam impreuna, le discutam si nu facem nimic pana nu ajungem la un punct de vedere comun. Preferam sa amanam pana suntem amandoi impacati cu decizia pe care o vom lua. Cu treburile in casa, aici e cam ciudat- nu suntem nici unul prea harnici. De mancare primim de la mama cel mai des sau mancam afara. Daca e sa facem mancare, o facem impreuna, sau o face el daca Miruna e treaza. Curatenia la fel, o facem impreuna, dar lucrurile "mai grele" le face doar el (prin asta eu inteleg aspirat
). Si la noi aparitia copilului a produs o blazare si o erodare a relatiei, dar incercam sa o reparam si sa ajungem la acest nou nivel, pentru ca eu nu vreau sa fie cum a fost, ci vreau sa fie "conform" noii etape in care suntem. Cam asta e cu noi
Cu trezitul noaptea- Capcaunul se trezea intre 5 si 17 ori cat timp o alaptam (si nu, nu exagerez). De cand papa lapte praf se trezeste o data sau de 2 ori. Nici nu mi-am pus problema sa nu-i dau lapte, mai ales la "greutatea" ei- eu ma bucur ca se trezeste sa manance si o voi face cat timp va simti ea.
Cu programul- ea se culca la ora 21:00 si se trezeste la 7-8. Cu mici plusuri sau minusuri in functie de cand a dormit ultima data sau cat s-a batait de atunci.
Cam atat mi-am amintit. Ma duc sa ma uit la poze.
Pupicei tuturor
Kimmy spune:
Mno acu va tot bombardez ![]()
Mada,ma uit putin mai tarziu la filmulet,ca sunt pe laptop si merge rau netul.
Turtu sper ca se simte mai bine Mara,e groaznic cu febra mare,si Timi a avut 39,8,de am crezut ca de la nebuni ma aduna...dureaza putin pana scade de la supozitor.Sa asculti de fete,cam asa am procedat si eu.La noi febra a tinut 3 zile.Imediat trecea efectul antitermicelor.Sper sa nu fie cazul la voi.
Alina si Timi face de cele mai multe ori mai tare,dar nu-mi fac griji,atata timp cat are zilnic,rar la doua zile.La Timi finctioneaza sucul de portocale,para si ceaiul de musetel(mai demult,acuma nu-l mai vrea,e mai bun ala de fructe
)
Dia,in legatura cu ceaiul,nu o contrazic pe Mada
,dar eu i-l dau si mai tarziu...ii fac cam 100 ml odata,si ea il bea cam in cateva ore.Mie mi s epare ca e ok.Nu-si schimba gustul,culoarea,consistenta.
Dara sper sa treaca repede raceala 
Ralu ce figura esti cu "mai egala ca el" ![]()

Cred ca asta e discutie din aia fara capat.
Noi tot timpul ne propunem cate ceva,si apoi luptam pana in panze albe sa reusim.Si e cam greu cand luptam amandoi,dar cu un singur venit.Si e normal sa fie stresat,si cumva sa ceara mai multe de la mine,sa se compenseze minusul asta.
S-a trezit somnorila
Mona,acuma ma uit si eu la pozici,dar netul imi merge groaznic,nu am vazut decat 2 pana acuma 
Povestea noastra
ankalaura spune:
Am luat chilotei cu volanas de la C&A. Unul alb si unul roz, 20 de lei. Super ok calitate. Pe redoute erau peste 500 de mii 3 perechi, pe Quelle parca erau mai putin, dar nici daca erau mai ieftini nu stateam sa astept 3-4 saptamani sa imi ajunga...
Mai am de luat umbrela. Ne pregatim sa mergem la Cora.
Azi am fost la expozitia cu dinozauri. Super misto. Erika a fost incantata. Eliza nu mai zic!!
Si de la C&A mi-am luat pantaloni galbeni cu 60 de lei. Si mi-am mai luat niste tricouri faine de la Decathlon, cu vreo 25 sau 29 de lei bucata, nu mai stiu.
Si leggings albi Elizei cu 25 de lei. Aia de bebelusi erau mai ieftini. De bumbac zic, nu aia elastici luciosi.
DIA - nu, nu facem nimic de 1 iunie, dar a vrut maica-mea sa le ia fetelor ceva de ziua copilului. Si deh, mai are si ea extravagantele ei ![]()
monalac spune:
ELIZA CLARA,super!ce sare el acolo,iti vine sa l papi!si ce rade tati!
RALUCA,asa sot mai zic si eu!
KIMMY,multe lucruri pe care le ai spus le gandesc si eu...si mie tot din copilarie mi se trage faza asta,cand ma atasez de cineva si nu prea pot sa mai dau inapoi...n am deloc vointa,nu stiu sa fiu independenta,nu suport singuratatea,am senzatia ca nu ma voi descurca singura..revin ca tb sa l scot pe codi din baie...
monalac spune:
ALINA MARIA,multumesc.sa stii ca in realitate nu arat delc bine,inca is grasa,am 78 kg si chiar sunt ofticata ca desi m am tot chinuit zilele astea n am mai slabit un gram.parul meu a fost mereu drept,doar ca acum m am tuns mai scurt.cat despre constipatia lui rayan,stiu ca fetele foloseau ceva de la humana special pt asta,milkuzuker,sper sa fi scris bine.la noi se mai gaseste si ceva din plante tot pt copii,lass baby.eu n am avut probleme cu constipatia [cu niciunul dintre copii]
IRDA,cate stie antonia!codrin nu zice decat ''tata'',''uite,''uita te'',''go''[la minge,adica gol],''caca'',''pa'',papa'',toate cu adresa.in rest,nu face cu mana,dar zice din gura ''pa''.nu stie sa arate nicio parte a corpului,imi arata doar becul si zice''uita te,cu,cu'',adica becul.