Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ce tareeeeeeeeeeee.Vorbea la teleon, Mada ?????

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Vio ti-am trimis un pm sa stabilim detaliile pt comanda.

Turtu cum se mai simte Mara? Sper ca nu i-a mai crescut temperatura.

Mada, ce frumos vorbeste ea la telefon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Bine v-am regasit dragi pepenasi si mamici!
La Multi Ani Codrin si Antonia! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Noi suntem bine. Ale e sanatoasa , vesela si energica. Manaca bine si doarme toata noapte...de mult timp. Are 5 dintosi. Sta cu bona ziua si e ok. Inca mai avem probleme cu dermatita atopica dar e mult mai bine acum. Pana acum a mancat carne de la tara. I-am dat 1 saptamana vitel de la magazin si i s-au inflamat glandele mamare. Cred ca de la hormonii din carne. Medicul a zis ca este posibil. Asa ca am revenit la carne eco. Are 9.200 gr si ~ 78 cm la aproape un an. S-a nascut cu 2.600 gr si 47 cm. Mergem la mare in curand. Am fost si anul trecut , la 2.5 luni si a fost super bine.

Kimmy, am citit despre problema ta ref. la digestie. Un ajutor naturist care nu pea da gres este uleiul de ricin. 1 lingura inghitita ar tb sa te ajute sa iesi afara rapid. E greu de inghitit. Nu toata lumea il poate bea. Poti cauta detalii pe net. Eu l-am incercat si functioneaza. Apoi , este bine sa bei dimineata ceai cald de plante medicinale (cam 2 cani), sa mananci fibre cat mai multe. Nu este bine sa lasi problema asta nerezolvata. Te poti gandi si la clisma daca crezi ca poti s-o faci. Fa tot ce poti s-o rezolvi.
Ref. la problema cu inima... si eu patesc la fel...cu 1 sapt inainte de menstruatie. Pierd minerale, cred ca potasiu, magneziu pe fond de oboseala si stres. Am luat aspacardin si magneziu, am mancat fructe multe si am incercat sa ma odihnesc mai mult. Tb inlaturat, pe cat posibil stresul. Poate fi vorba de o oboseala cronica. Pt linistirea sistemului nervos poti lua tinctura de sunatoare. Eu iti spun din experienta proprie. Cred ca insa este bine sa ceri o parere avizata. Unele tratamente naturiste au si alt efecte pe care nu le cunosc.
Ai grija de tine.
Sanatate multa si liniste sufletesca iti doresc.
Eu de scris n-am timp , din pacate. Ma extermina job ul , in primul rand.
Pup pepenasii si pe mamicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

TURTURICA,sper sa nu faca febra mare mara !insanatosire grabnica!la noi n a mers niciodata cu sosete cu otet,sper sa mearga la voi.

cateva poze de la mothttp://family.webshots.com/photo/2569623000102088538VSuKjs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

am ajuns la febra 39. Bagat si ultimul supozitor din dotare.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Turtu ti-am trimis pm

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Offf turturica , saraca de tine sa mai intri sa ne spui care e situatia .
Mona am vazut pozele , de fapt pe toate care le-ai postat mereu , sunteti f. frumosi si tu arati din ce in ce mai bine , imi place cum iti sta cu parul drept . Ti-l faci cu placa ? eu da ca altfel e aiurea .
Adelais ce ai scris aici : Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Noi suntem bine. Ale e sanatoasa , vesela si energica. Manaca bine si doarme toata noapte...de mult timp. Are 5 dintosi. Sta cu bona ziua si e ok. Inca mai avem probleme cu dermatita atopica dar e mult mai bine acum. Pana acum a mancat carne de la tara. I-am dat 1 saptamana vitel de la magazin si i s-au inflamat glandele mamare. Cred ca de la hormonii din carne. Medicul a zis ca este posibil. Asa ca am revenit la carne eco. Are 9.200 gr si ~ 78 cm la aproape un an. S-a nascut cu 2.600 gr si 47 cm. Mergem la mare in curand. Am fost si anul trecut , la 2.5 luni si a fost super bine. "
parca ai vorbit despre Rayan si noi vom pleca la mare .
Maria 86 imi plce cum povestesti di casa , cam asa si aici , echilibrat , liniste , cateodata certuri , etc.
Da la problema cu caca lui Rayan nu stie nimeni nimic ce trebuie facut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Hello!
Normal,toate arata mai bine azi,stiam ca exagerez usor.Dar tot nu e chiar in regula.
Cu somnul,Timi a avut perioade,si perioade.De obicei doarme bine.Cum zicea Anka,chiar daca se trezea,manca si adormea imediat la loc.Iar dupa ce i-am scos laptele de noapte,la 8 luni,adormea imediat la loc daca ii dadeam suzi.In perioade de iesit dinti,se trezea si de cate 20 de ori,dar nu a trebuit sa stau s-o batzai ca sa adoarma,niciodata.
Si ca fu vorba de laptele de noapte,si eu stiu ca e ok,si normal sa pape daca vrea.Eu am incercat sa scot,si am reusit usor.In scimb daca vedeam ca nu doarme,ii dadeam fara sa stau pe ganduri.Si eu nu o las niciodata sa planga.Eu nu stiu cum e aia sa lasi copilu sa planga 5 minute...am crezut ca lesin cand ziceati de tanti aia care lasa copilul sa planga de foame o ora si...
Azi e a doua zi cand Timi adoarme singura la ea in patut.Si nu plange.Daca cumva plange,ori inca nu e somnorila,ori vrea ceva,si atunci o mai las sa se joace.Sunt tare tare mandra de ea.E un copil destept ca doar e al meu .Stie foarte multe deja.De exemplu i-am explicat de cateva ori ca mami e obosita si sa nu mai scoata hainele din sertare,si ea acuma deschide,se uita la mine,da din cap,zice ceva pe limba ei,si se apuca si baga jucarii,dar nu mai scoate nici o carpa...Povesteste cu noi pe limba ei,da din cap a afirmatie,are intonatie deja,ne imita de multe ori.Daca zic alo,pune telefonul la ureche,arata si ea ochisorii la papusa,uneori si gura.Face tit la nas sau la deget,in functie de ce intind spre ea,arata burta si tzitzi.Singura tot nu are curajul sa mearga,desi ar putea.
Lapte manca mai putinel,ceai ceva mai mult.Solide tot nu manca mai mult de 150-maxim 200...dar e galuscoasa,nu as schimba la ea nimic!!!Nici nu as pune nici nu as scoate.E perfecta!
Are 3 dinti jos(eu stiam doar de 2...ieri am avut surpriza sa observ inca unul),si aproape 4 sus...Nu prea imi dau seama in ce stadiu sunt,dar ei i-au iesit muuuult mai greu sus,decat jos.
Intreba cineva cat poate sa stea gingia inflamata pana sparge dintzucu.La Timi jos au spart aproape imediat,nici nu s-a vazut inflamatie,in schimb sus au fost super-mega inflamate cel putin 3 saptamani.

La discutia cu relatia femeie-barbat,momentan nu ma mai bag,ca sunt foarte confuza,pana nu se linistesc de tot apele,mai bine nu ma mai pronunt.Sotul meu e de parere ca femeia si barbatul in casnicie au drepturi egale.Dar ca sa aiba drepturi egale,trebuie sa aiba contributie in egala masura.Si el se refera in proportie de 90% la bani.Cum momentan el aduce banii in casa...el considera ca eu nu am nici o contributie,deci nu pot sa am nici pretentii.Ma rog,suna putin aspru,incercati sa intelegeti putin mai rotunjit .O avea el dreptate,doar ca ma supara uneori ca tot ce fac in casa,si cu Timi,in ochii lui este egal cu zero.
Nu,nu e o casnicie perfecta,dar merita sa ne straduim sa o facem tot mai frumoasa,merita sa investim in ea.Parerea mea personala e ca si cearta isi are rostul intr-o relatie.Pentru ca odata lamurita o chestie,poate consolida mult.La noi nu se aplica totdeauna,pentru ca sotul meu are obiceiul sa revina on and on asupra temelor deja gata dezbatute(zestre neceruta de la soacra)
Nu e sot perfect,nici eu nu sunt sotie ideala.EU STIU ca trebuie sa ne acceptam asa cum suntem,ca mult nu putem schimba unul la celalalt,dar el e vesnic nemultumit de cate ceva,si simt cum imi pierd increderea in mine.Nu as vrea s-o iau pe drumul ala.Acuma cel putin mi-am varsat amarul si lui,stie exact ce simt,spune ca trebuie obligatoriu sa ma relaxez,pentru ca suntem ok,ca mi se pare mie ca el s-a schimbat,doar ca e foarte stresat perioada asta.

Mai revin
Pup

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Turtu imi pape rau pt puiul tau. De ii pui otet ai grija sa il diluezi ca e prea tare pt pielea lor. Mama cand eram mici ne punea cartofi rondele in talpi apoi sosete. Va pupam si sanatate.
Ianis nu s-a trezit azi noapte pana la 3 dupa din ora in ora.

Carmen si Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea

Mergi la inceput