Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)
Raspunsuri - Pagina 11
ariadnabr spune:
La noi e asa: gateste el o data pe saptamana si o data pe saptamana, in genere vinerea e take away. Are grija de fete, le scoate din baie si imbraca una din ele, de obicei Sonia, schimba pampersi dar rar se baga la a le hrani. O culca pe Sonia si ii citeste povestea. Se joaca cu ele si la chestii gen circ/spectacole el le duce. Deciziile care tin de amandoi si de casa in general le luam impreuna dar de multe ori e incapatanat si nu ma asculta ca sa ajunga la concluzia mea de multe ori
Singura mea problema e ca sunt prea legata de el si de fete si nu prea am viata sociala in afara lor. Si sincer vreau sa schimb asta. Bine, daca il las acasa cu ele, gasesc dezastru jos cu jucariile, dar nimeni nu e perfect nu?
Isi arunca toalele pe jos deci dormitorul nostru e cam dupa razboi cam toata saptamana
Dar e baiat bun si sunt norocoasa 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
turturica spune:
Fetele, am avut o noapte varza. Mara facu azi noapte febra 38.5, a dormit prost, o doare ceva ca mi-a tot gemut in brate, barbatu-meu e in continuare la Amsterdam si vine doar deseara, n-am nici masina ca a mers cu masina la aeroport, deci sint legata de miini si de picioare. Mai am un singur supozitor de febra in casa, e duminica fir-ar sa fie de treaba si nu gasesc nici o farmacie deschisa iar copilul are in continuare febra, acuma avea 38.2
Ce sa ma fac?
Mami de Mara (19.08.2008)
ariadnabr spune:
Impachetari cu prosopel ud la temperatura camerei. Deschide geamul si las-o la pampers. Vreun vecin cu copil pana in 3 ani? De obicei vand panadol si nurofen si la benzinarii aici. Daca trece de 39,5 salvarea si la urgente. Sper sa fie bine 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Aaa sosetute cu otet parca, eu una n-am incercat-o pe asta dar unii jura ca merge. Atat imi trece prin cap. 
Sonia si bebe Julia
turturica spune:
Mersi, mada
Am reusit s-o adorm, sa vad cit doarme. O tin doar la pampers si o monitorizez.
Vecinii cu copil mic sint plecati, benzinaria e la vreun kilometru departare, fara masina nu pot pleca cu copilul bolnav dupa mine. Sa-mi fie invatatura de minte sa n-am medicamente in casa, ca barbatu-meu nu vrea s-auda de pastile, la naiba.
Mami de Mara (19.08.2008)
ariadnabr spune:
Iubita, eu una, e regula de aur. Fara panadol si nurofen pentru copii NU stau in casa. Le am in general pe amandoua si in ambele forme, lichid si supozitor. De cand mi-a facut Sonia convulsii cu febra eu nu ma joc. O sa fie bine. Ultimul supozitor da-i-l daca trece de 39. Iti va cumpara cateva ore si poate dai de vreun vecin sa te ajute cu asta 
Sonia si bebe Julia
katalyna spune:
azi noapte ioana a facut 39 cu 5, de fapt cred ca mai urca dar nu am mai asteptat. i-am pus supozitor cu novocalmin si am bagat-o si sub robinetul cu apa calaie. doctorii recomanda supozitorul numai daca febra creste peste 39, turtu poti sa ii faci si tu la fel. impachetarile se fac numai pana la brau, deci nu plamani, nu inima. eu nu prea ma mai panichez la febra pt ca stiu ce am de facut, iar cu baia cu apa calaie sigur scade febra.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
Violeta_m_tm spune:
Eliza si eu ii caut sandale lui Miruna, in oras nu prea am cautat, ce am vazut ori au fost prea scump, ori de proasta calitate, am gasit pe net de la max bebe si imi plac mult, sunt de piele, frumoase si costa 45 lei, uita-te si tu si daca vrei dam comanda impreuna si impartim transportul
maria-86 spune:
Salutare!
Intru repede sa va spun si eu ceva.
Noi suntem la mama la gratarel si momentan toti dorm..na, a adormit fiimea si sau gandit sa traga si ei un pui de somn..
Turturico multi
si sper sa o rezolvati. Sotu a facut o data febra 39.5 si pana sa vrea sa mergem la spital iam pus sosete in otet si a functionat. Cred ca si la copii functioneaza asta.
Anka sunt super pantofiorii.
Tecky sa va fie de bine iesirea.
Mada de Ir sunt superbe pozicile si se vede ca v-ati distrat.
Irolf ai o mandrete de fetita.
Cu egalitatea asta intre sexe, cam ma inclin spre ce zice Pica.
Totusi eu de fel nu am facut niciodata compromisuri, mai degraba el. Cam ne stim fiecare pasaricile si ne cam lasam in pace.
El a fost invatat de soacra sa se cam descurce singur, atata cat poate un barbat. Zicea o data socrela din dotare, cum ca nu-i sta frumos unei femei sa stea in pat si barbatu la bucatarie sa faca papa...asta mai atunci la inceput...
Vorba aia ea care nu misca un deget..
..da na , eram nora.
Ete ca nu ia mers figura si deci fiisu', daca vrea de mancare isi face sau isi pune dupa caz. Daca eu sunt in oras si el ajunge inaintea mea nu e nik, vine in calea mea.
A invatat de cand e Adina sa fie mai ordonat, sa spele baia dupa folosinta, sa pastreze cat de cat curatenia.
Are un of, sa-i cam dau hainele de imbract...
, da lucram noi si la asta.
Ne mai certam uneori, da nu se lasa cu scandal niciodata.
E un tata bun si sot perfect pentru mine, da nu a fost chiar asa de cand lumea, sau nu au fost contexte in care sa demonstreze.
De un lucru sunt foarte mandra, ma asculta la maxim, pe mine si nu ia nik in considerare ce zice soacra. Si asta a fost vital pentru mine de la inceput. Adik daca nu era asa nu-l luam frate de barbat, ![]()
Nu laud pe nimeni si nimica, da e bine asa cum e. Avem o casnicie frumoasa si o viata echilibrata, adik stiu k pentru ai gadila putin orgoliu, inainte de a lua o decizie il intreb si inversu e valabil.
Hai ca am luat-o putin pe aratura...
Cine stie, daca maine mai am starea de spirit la fel de buna ca azi, ca e probabil sa-mi schimb parerea.
Va pup si va doresc o duminica superba..
Maria, mamik de Adinutza mica
Alina Maria spune:
Buna fetelor , mai da ce citesc eu pe aici , imi pare rau ca sunt bb. bolnaviori , of of greu e cand nu dorm noaptea asa am patit acum 2 nopti , nu cu febra mare dar nu a dormit si maraia intruna cred ca il durea un dinte ceva .
Oricum i-a trecut .
Rayan e bun baietel super cuminte dragut , rade mereu , ma imbratiseaza , ma striga , etc. mananca f. bine insa bea prost .
Ieri a mancat aspergies ( nu stiu cum ii spune in romaneste ) cu ou si cartof si putin sos alb .
A mancat si pepene rosu , piersici , etc. nu stiu ce se intampla insa are probleme cu caca , e meru tare .
Nu stiu ce sa incerc .
Si acum cu intarziere urez
LA MULTI ANI
Andrei Codrin
Antonia Gabriela
Va pup pe toate ma cheama Rayan !![]()