Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare in miez de noapte!
Atat cat sa mut topicul pe prima pagina

Mona, eu am slabit fff bine de la 74 la 65 fara sa mananc seara dupa ora 18, am evitat paine, cartoful si dulciurile. Desi dupa 3 saptamani am mai calcat pe laturi...dar cam in 2 luni am ajuns la greutatea de 65. Acum vreau sa ma pun din nou pe treaba ca saptamana trecuta am cam sarit calul...mai ales la dulciuri si alte minuni...nesanatoase.

Nu stiu care se plangea de jucarii multe si imprastiate prin camera...am pus si eu cateva poze sa vedeti ca nici la noi nu arata altfel I-am surprins azi pe baieti la joaca. Mei si erau toate asezate la locul lor de mine in urma cu 2 ceasuri, au stat frumos aranjate cat au fost pe afara...cum au intrat in casa...parca ceva nu era in regula cu camera asta...prea multa ordine!!

Matei gangureste foarte mult pe limba lui insa nu prea pot distinge cuvinte clare si cu intentie! Eu sunt tare curioasa cum va vorbi Matei pentru ca Stefan a fost foarte precoce, a vorbit fff repede si foarte clar de nu ma credea nimeni cand povesteam Doar cei care il auzeau pe viu spuneau mereu ca e mult mai mare decat varsta pe care o avea.
Cica depinde cum li se dezvolta corzile vocale, ca nu-s cu nimic mai destepti cei care vorbesc mai repede, depinde insa numarul de cuvinte pe care il au in vocabular la anumite varste.

No ma retrag si eu la nani ca este deja ffff tarziu!
O noapte linistita si pana la reauzire: Numai bine!

proud mammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Ne-am intors si noi in sfarsit din plimbari, a fost frumos,desi am prins si canicula si vijelii, una peste alta alexandrei i-a placut si i-a priit.
Am plecat mucioase, ca noi am fost niste parinti iresponsabili si am lasat doua geamuri deschise si uite asa a tras curent si gata mucisorii.Abia dupa o saptamana am scapat de ei, bine macar ca nu a facut febra, nu a tusit,nimic altceva.
Nu am reusit sa citesc decat capitolul asta, cam pe sarite recunosc, dar mia- placut ca au revenit fete care n-au mai scris de mult,iar subiectele dezbatute sunt foarte interesante.
Sper sa recuperez desi sunt tare prinsa cu invatatul
Pupici la toata lumea

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Si m-am trzit si eu la spartul targului, referitor la mancatul scamelor. Este o perioada, in care ei isi exerseaza miscarile fine, ca totul ajunge in gura, iar are legatura cu cunoasterea. La Yvonne a durat cred ca vreo 2 luni, inebuneam nu alta. Dar cum gasea o scama ii intindeam mana sa mi-o dea si o aplaudam, asa s-a dezvatat de gustat. La un moment dat faceau misto prietenele mele, ca sa ii presar putine scame in supa, poate asa o sa inceapa sa manance, ba ca d-aia nu mananca ca e satula de la scame Deci, rabdare si tutu, ca vor urma altele: mancat cu mana, testat gravitatia, stat cu apa in gura si apoi scuipat (nu conteaza ca e in casa), desenat peretii (stie ca nu e bine si ii murdareste pe dupa usa, dupa dulap). .

Intrebau fetele de noi, eu va tot citesc, dar nu prea apuc de mamodependent, dar am reusit performantele sa mai stea si la verisoar-mea in brate si la maica-mea. Deci suntem pe drumul cel bun zic io. Lapte praf nu vrea deloc, desi eu si ooka speram ca cele 2 biberoane (pe care mi le-a dat din cauza de poc mofturos) sa aiba un mega efect. Sunt unele care samana cu tzatzele, dar dihania nu poate fi pacalita Asa ca nu stiu ce mai sper, dar sper ca o data sa scap de alaptatul asta si de sculatul noaptea.
Deci cu alaptatul si adormitul la san am gresit mai de mult si nu stiu de ce nu reusesc sa ii bag lapte praf Cand zic ca i-am inlocuit o masa, cum sare peste ea sua mananca mai putin si maraie dupa san.

Acum am alta problema, nu prea mai mananca masa de dimineata, se scoala pe la 7-8, uneori mananca putin san, ateori deloc, da cu reject la fructe cu branza sau cu cereale si ajungem sa doarma de dimineata la san si gata, se scoala direct la pranz cand rupe farfuria, ajunge pe la 200g.

Yvo tot putin mananca, azi a mancat 200 ml lapte + 1/4 cremwursti
la 11: o para mica
la pranz un mare nimic
seara 1/2 iaurt activia si o banana in parc
si seara 200 ml lapte
Si are 2 ani si 4 luni, cred ca acum are 11 kile si cam 88 cm sau 90 ... sunt varza cu capul.
Am fost la o nutritioniasta, dar Yvo nu pune gura pe ce mi-a dat aia sa ii dau, prefera sa seinfometeze si sa se culce.

AM inceput sa ma joc mai mult cu Dav, ca Yvo la varsta lui facea mai multe chestii, se cunoaste ca nu m-am strofocat prea tare. Dar nici el nu vrea. Ma chinui sa il invat sa bage piesele alea in forme si el le ia sa le zdrangane ... Ma rog, ne dam doctoratul si cu astea, cate de curand

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Uitasem sa va zic o chestie referitoare la cresterea viitorilor capid e familie.
Eu gravida in 8 luni, in pragul crizei de nervi, abia ma misc prin casa, tre sa scot copilul afara, carat pe scari, etc soacra in blocul alaturat. Eu bocesc la sot ca nu mai pot, ca sunt cat casa, nu mai pot cara ca mi-e frica ca nasc, el suna la muma-sa, adica socrosenia si auziti replica: nu pot sa vin la pranz, ca il astept pe Paul la masa (= fratele sotului, care are 33 de ani), (io raman mega interzisa) ... no bine, mi-a zis si mie o data, cica sa se scuze, " ca Paul nu stie sa isi incalzeasca mancarea, daca ii arde cratita" WHAT???? Va dati seama cate am eu in comun cu soacra.
Si de suflatu asta in cur, barbate-miu nu face mancare, nu spala vase (luat masina de spalat), nu face mare lucru la curatenie (doar aspira) si uite asa avem motive de discutie.
In ultimul timp ma enervez destul de repede, ridic tonul instant. Cred ca am nevoie de o vacanta la bai

Noapte bunaaa

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Si cum mi s-a acrit de invatat, ma bag si eu sa-mi dau cu parerea la una-alta
Relatia sot-sotie , intotdeauna am considerat-o una de egalitate, am impartit treburile casnice, intotdeauna ne-am sfatuit cand am luat o decizie ,de cand avem fata face mai mult el curatenie, mancare, insa de ceva vreme ne cam ciondanim din orice, poate s-a acumulat si oboseala, stresul,poate avem nevoie de o pauza, problema e ca am un copil mamodependent(vorba lui Iriss ) si nu as avea cum sa-l las in grija cuiva ca sa putem pleca.Plus ca noi suntem cu "biberonul" la purtator Poate dupa ce trec de perioada examenelor plecam in concediu toti trei si ne mai destresam putin.
Ce face copilul meu la 9 luni, nu asa multe ca ai vostri, ca deh, noi suntem mai mititele,dar vine si ea incet incet din urma.Vorbeste pe limba ei, pe care doar ea o intelege, striga la pisica si la caine "hei", stie unde e mami, tati, mamaia, tataia, stie unde e becul, care e apa,care e tzitzi.Face pa,desi cam timid,merge doar tinuta de manute dar destul de bine, sta cateva secunde singurica pe picioare, stie sa se dea jos din pat si sa se ridice in picioare daca se agata de ceva.nu vrea sub nici o forma sa mearga de-a busilea ,dupa ce bea apa, cand se vede satula ia apa in gura si ne stropeste, lucru care o amuza nespus.Daca mananca biscuiti sau covrigi si ii cer sa-mi dea ma hraneste pe mine, apoi pe tati ,apoi mananca si ea, si repeta operatiunea pana se plictiseste.Ma pupa pe obraz, de fapt mai mult ma linge ca scoate si limba,dar numai pe mine, nu vrea sa pupe pe nimeni altcineva, nici macar pe tati.Baga in gura tot ce prinde, mai putin suzete si inele speciale de dentitie.
Mananca aproape orice, cu o pofta de ne lasa si noua gura apa, daca o pun in scaun si nu-i dau de mancare incepe sa bata in masa si sa tipe.Stie cand ii spun ca nu are voie intr-un anumit loc, dar daca am iesit din camera se duce glont direct in locul ala.
Si cam atat
Fructeeu i-am dat si kiwi, si capsuni si cirese, nu a avut nimic asa ca ii dau in continuare
Trezitul noaptea, a mea de ceva vreme se trezeste doar de doua ori pe noapte(la 1 si la 7), desi papa inainte de culcare doar san,dar finutul meu la 2 ani di 3 luni inca se trezeste de trei patru ori pe noapte si mananca aproape cate un biberon cu lapte de fiecare data(lapte de vaca), asa zicea fina ca s-a trezit mereu desi a fost un copil hranit cu lapte praf
Spalat pe dinti, recunosc rusinata ca abia ieri am achizitionat periuta si pasta, cea de la Nenedent din silicon, si am spalat copilul pe dinti.Nu va pot spune cat de tare i-a placut, statea ca un mielusel, cand m-am oprit s-a pus pe plans,asa ca am tot repetat pana m-am plictisit eu, ca ea nici gand

Hai ca am tot editat mesajul asta,dar am mai citit o pagina doua, mi-am dat seama ca vreau sa mai spun ceva, si tot asa

Mergi la inceput

Si fiindca spre rusinea mea abia acum am observat, fac urarile de rigoare cu speranta ca voi fi iertata de intarziere.

DANA, LA MULTI ANI, SA FII IUBITA SI FERICITA ALATURI DE MICUTA TA MINUNE SI DE SOTUL TAU, TOT CEEA CE-TI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA

Mergi la inceput

FIQULLE,LA MULTI ANI FERICITI,

Mergi la inceput

Si fiindca is singura care n-are somn la ora asta(cine m-o fi pus sa beau cafea oare), tot dau din gura pe-aici de una singura
Am reusit sa mai dau gata un capitol, mai da stiu ca ati avut un spor la scris, ceva de speriat
GINI, multam de pontul cu pozele, am reusit sa scot si eu o parte din ele, sa ne mai anunti cand mai sunt oferte
MADA, foarte frumoasa noua fata a listutei
ILEANNA, concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI PITICII DE ZIUA COPILULUI!!!

Fetelor este tare greu sa tin pasul cu voi...oare cand aveti timp?

Bufi

Mergi la inceput

Neataaaaaa!!!Haideti la o cafea.Este pentru toata lumea.
LA MULTI ANI DE ZIUA COPILULUI!!!

Mergi la inceput