Copii din 1995-1998(31)
Raspunsuri - Pagina 16
flower-power spune:
Anca draga, asa-i, am avasant destul de repede dar au fost momente in care am avut si cate trei echipe simultan, fiecare pe partea lui... Inca stau destul de bine cu nervii capului si asta fiindca mi-a iesit cum am vrut. Cand au scos tocurile de la usile pe care le aveam am crezut ca clachez . Lemnul relativ nou(n-are nici 10 ani)le-a dat ceva de furca .... Ieri au montat rulourile exterioare la ferestre si mi-au adus usa metalica . Asa ca azi am alta echipa la montaj .Cu sudat...betonat si naiba mai stie ce . Abia dupa asta trec la parchet si ales culori pt interior .
Sa stapaniti sanatosi masinuta si fara evenimente .Deci pana la urma v-ati oprit la VW ?
mQQm , cum e bebe Oliver? Papacios? Te mai lasa sa inchizi cate-un ochi?
Ana, totul e bine cand se termina cu bine . Bon voyage!
la toata lumea
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
Sanca spune:
Ce progrese mari se fac pe campul tau de lupta, mai Mara, mai.
Pai sa o tineti tot asa, si sa terminati cu balamucul cat mai curand. Eu deabea astept sa ajung acasa sa vad ce ma asteapta. Multumesc de urari, sotul meu numa despre masina vorbeste... altceva nu stie, nu aude, nu vede..
Ana distractie placuta in concediu, sa va simtiti bine, si sa faceti multe poze.
Mihaela trebe sa apara si ea de la fiorduri, cu impresii de la temporarul servici. O fi adus pisica acasa???
Matei si-a terminat lectura de vacanta, ceruta de scoala. Elliot se lupta cu Shakespeare... Cred ca tebuie sa o luam la "tradus" impreuna, ca el cam a abandonat tot proiectul...
mhldvrc spune:
si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
Dulciuri
www.onetruemedia.com/shared?p=916d864a1c3ce688251832&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
Ana68 spune:
Multumesc mult de urari!
Anca,am sa fac poze,sper sa iasa faine,ca voi utiliza un HTC,telefon mobil....aparatul foto s-a stricat si camera nu vreau s-o iau cu mine,exact de grija ei o sa am chef sa stau.Elliot citeste Shakespeare???Vai,dragutul de el!Io n-am citit in viata mea autorul asta si nici un alt autor de piese de teatru,mi se pare groaznic de greu sa citesti o piesa de teatru,mai bine o vezi....Asa ca eu am urmairt la tv tot ce s-a difuzat scris de Shaskpeare.Ioi,spor la inteles ce scrie ala acolo si pup baiatul studios!
Mara...incet incet apartamentul vostru prinde forma si conturul dorit...cred ca esti tare bucuroasa ca arata cum iti doresti,inseamna ca ati gasit meseriasii potriviti si au muncit bine...banuiesc ca si voi ati fost acolo,cu gura pe ei....Spor la treburi si sa iasa asa cum trebuie!
Multam' de urare!
Va doresc o miercuri placuta,chiar ca eu ieri ziceam ca azi va fi joi....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
CriPOD spune:
Am prins o secunda, acu' merg sa gatesc ceva.
mihaela_s spune:
Da, ama juns in seara asta, cu pisoiul . Am stat cu el, ne-am distrat, e atat de frumos!
Norvegia e superba dar tare scumpa...unde ziceam pana acum ca Suedia e scumpete, Norvegia o intrece de departe...insa peisajele din fiorduri, sunt de nepovestit. Am sa descarc poze si am sa va arat...
Mai am 3 zile de concediu, apoi incep munca...3 saptamani.
Mai viu eu zilele viitoare sa recuperez cu cititul ca n-am apucat acum. la toata lumea!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ana68 spune:
Bine ai revenit Miha!
Fetelor,va tzuc...diseara am taiat-o sprinten catre Croatia,la Trogir...ne mai auzim prin 26-27 Iulie...pusici multi voua!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
mhldvrc spune:
mQQm, cum e Oliver
Mihaela, bine ai revenit, abia astept impresiile din Norvegia si sa vad pisoiul
Ana, calatorie placuta si distractie maxima
Anca si Tatiana se apucase de Shakespeare intr-a VIII-a(cu dictionarul langa ea la inceput), dar i-a placut si aproape ca l-a citit in totalitate
Mihai, nu citeste mai nimic, nu stiu cum sa-l fac sa prinda gustul asta, habar n-am ce sa-i dau, nu stiu de ce-i asa lenes la citit. Poate-mi dati voi vre-o idee, ... am incercat Jules Verne, Karl May, IonelTeodoreanu ... diferite enciclopedii si nimic ...
si
Dulciuri
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
mihaela77O spune:
salutare de la mare...
mihaela_s,bine ai revenit acasa la tine
ana concediu placut si vreme frumoasa..
miha rock,daca te ajuta cu ceva,nici andreea nu citea inainte,insa de la o vree incoace o surprind mereu cu cate o carte in mana,ba mai mult,vine si imi spune ca vrea sa isi cumpere cate o carte,asa ca nu-i timpul pierdut....
dragele mele,am si eu o rugaminte la voi,o forumista a deschis un subiect la generale cu o camapnie pt mihaita,va rog din suflet,dati si voi mai departe pe la subiectele la care activati...
iata link-ul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932
VA MULTUMESC DIN SUFLET!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mhldvrc spune:
sant datoare cu o urare,
Mara, la multi ani, tot ce-ti doresti si tot binele din lume
Mihaela770, multumesc frumos
nimic nou sub soare, tuturor si o saptamana cat mai buna
si
Campanie pentru Mihaita
Dulciuri
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty