Copii din 1995-1998(31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mQQm,ma bucur ca nu te-ai suparat pe mine ca am dat eu prima,vestea...
ana,tu nu mai zici nimic?nici aici?hai,fruntea sus....doamne fereste de mai rau...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

cu-cu!

Noi mai avem doua zile de scoala,yu-huuu!

mQQm hai ca am citit si pupacesc cu drag pe bebe Oliver!

Miha,ai plecat deja?Sa-mi dai si mi pe pm sau e-mail exact actele care tzi-au trebuit!Noi am aminat pe sfrisitul lui iulie inceputul lui august reinnoirea pasapoartelor!Vacantz placuta in continuare!

Sanca,ce sa facem mey mergem inainte,ma enerveaza totusi ca(din punctul meu de vedere)situatzia economica per total nu e deloc slaba insa ,nemtzii se conserva ,economisesc si bineintzeles ca o fac pe spatele nostru!Sotzul si lucrezaa intr-un domeniu profund afectat de criza...asta este ,inainte!

007,mey pe mine ma doare sufletul zau asa cind citesc asemenea mesaje,imi pare tare rau ca n-am puteri miraculoase sa ajut pe toata lumea!Te imbratzisez cu drag si-tzi doresc putere in primul rind,si sperantza!Distractzie placuta Andreiei in Spania!

Mirela felicitari pentru nota mare obtzinuta!

La noi e rece dupa ce am avut si noi canicula saptamina trecuta ,la pachet cu umiditate exagerata!Asa ca schimbarea de vreme s-a lasat cu durerei puternice d ecap in familie!

gata,am plecat,ma duc s amestec in oalaca dupa masa plec la munca!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...la noi e una calda,alta rece...

Miha007,pana la urma tot raul spre bine...asa ca sper ca si la voi sa fie la fel,sa treaca dezamagirea si sa iasa soarele.....

Anca,tot fac planuri de vacantainca nu ne-am decis....abia de sambata pot lua o decizie,unde si cand...

Pup si eu pe toata lumea si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

'neata fetelor. Am intrat sa va doresc un week end la superlativ.
Noi o sa avem zile de smotru pe langa casa.
Sotul s-a linistit, o are pe Jettutza lui si e multumit.

Danutza, ce bine ca intrati si voi in vacanta. Hai sa vezi ce nu inteleg eu, aici. Criza - criza, dar ce nu pricep eu, de ce se isterizeaza unii. De ex. cumnatica mea, e in mod de conservare, si se agita isteric de criza economica, cu toate ca ea lucreaza in sistemul medical, deci slujba ei e asigurata, iar sotul ei e bine si el aranjat pe pensie. Hai ca daca ar lucra ptr statul California, si sa-ti reduca Arnold din salariu cum ii vine lui, as intelege... Asta a fost o mica paranteza la ce zicea-i si tu de nemti.

Miha 007 - greu prin ce treci, dar fruntea sus, ca o sa fie bine. Ce bine de Andreea ca merge in vacanta, practica spaniola, si schimba si ea un pic peisajul.

MqqM sanatate si multa odihna. Oliver e un nume frumos. Am lucrat si eu cu un tip Oli, simpatic si . E, cum e sa fi mamica de

Ana ce e cald si ce e rece? Ma ingrijorezi cand esti asa telegrafica. Cand o sa o vezi pe Toyo acasa, o sa-ti revii. Asta iarna cand si-a facut verisoara mea masina varza, am incercat sa-i sugerez ca e o ocazie sa faca mai mult exercitiu fizic si sa mearga pe jos, ca in anii tineretii... Dar, mersul pe jos, in loc sa fie terapeutic ptr ea, mai mult o irita, ca simtea lipsa masinii si mai mult..

Miha ce scrii tu ma amuza, si-mi aduce aminte de un prieten care avea vecini mai zurlii si puneau muzica RAP de se auzea pe toata strada. Intr-o zi tipul a dat o petrecere si au venit si niste prieteni scotieni cu "pipes" si au cantat din cimpoaiele lor, de s-au saturat si aia sa mai puna muzica rap la maxim...

Mara - Mara, ce-i cu tine de nu mai dai nici un semn de viata? Noi ne apucam de balamuc de luni. Saptamana asta am ales si "dezales" culorile la casa. Avem timp in week-end sa strangem pe langa casa, prin curte, cablurile sa fie bine ascunse... ehee..avem de lucru.

Mirela felicitari pentru nota buna, si ca ai trecut cu brio de licenta. Bravo, si o vacanta de vara memorabila.

la toti, un week-end bun si vesel.

Mergi la inceput

Ioiii..Anca dragule,de ar fi fost numai ce ai scris tu,insa sunt mai multe,nu numai legate de masina si asigurare,ci si personale...n-are rost sa ma insirui aici...dar uite ca azi,intr-un final fericit si dupa ce m-am ratoit acum doua zile in urma la o ditamai directoarea economica,ca daca ma intalnesc cu ea imi raman caninii infipti in jugulara ei....dupa o luna de bataie de joc,azi s-a finalizat dosarul de casco,mama lor de banditi!Feriti-va de Astra,ca dracul de tamaie!
Asa ca azi au dat comanda de piese si cred eu ca de luni se apuca de reparat la Toyo draga de ea....asa ca in septembrie am cu ce o duce pe Luanuta la Cluj.

Sar'na de sustinere,Ancule!

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

nimic nou, am trecut sa va salut,
Ana, frumos mai scri, ieri am intarziat , era asa de captivant s-am udat si tastatura mmmm, cand m-am uitat la ceas...mi-am dat palme...
plec la munca si ploua cu galeata

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
Dulciuri
www.onetruemedia.com/shared?p=916d864a1c3ce688251832&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ziua buna fetelor ,

Iaca si eu prin transee , ce-mi zic...,hmmm... i se cam apropie termenul lui mQQm ,ia sa-i mai las pe muncitori sa se descurce si singuri, sa bag un ochi pe forum, in caz ca se hotaraste Pepit sa ne faca vreo surpriza sa apara mai devreme . Cand colo ...ohohoo,e deja baiat mare , are si nume .

mQQm, sa va traiasca Pepitzelu, sa fie sanatos si papacios .

Mirela, La multi ani! cu intarziere .

N-am reusit sa citesc mai nimic, dar apar...Sper...Asa-i cand te mananca-n cu....Am terminat cu izolatia, montat usile interioare si modificarile la instalatia de incalzire + montat de noi calorifere ...

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Salutis dragutelor...

Azi am platit vacanta de 7 zile in Croatia,la Trogir...si in 17 Iulie plec cu copiii....abia astept.
Toyo urmeaza sa fie reparata,dupa lupte seculare in care am zis uneia ca mor cu dintii in gatul ei,au dat asiguratorii acceptul la plata si acum asteptam sa vina piesele la service si sa o repare....
Va pup cu drag si va doresc o saptamana cat mai reusita!

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor. Va invit la un ceai, cafea, si o mica barfa

Ana ce bine imi pare ca ti-a iesit pasenta si iesiti in vacanta. Vreau si eu in Croatia. Praga si in Croatia la mare. Am vazut niste peisaje , sa tot stai sa-ti clatesti ochiul...

Mara ce progrese mari faci si tu cu santierul. La noi incepe astazi, sa vedem... ca ne-am razgandit la culori, si l-am frecat un pic pe nenea cu proiectul. Astazi am dus cainele in "vacanta la casa bunicii" si il luam acasa diseara.

Miha am auzit si eu ca ploua in Rom in fiecare zi, ca la tropice....

Elliot incearca terenul. Are iesiri de furie. Ieri, nu mai stiu de ce era nervos, dar eu stateam in curte si citeam, si vine baiatul plin de draci cu o mingie de tenis si o arunca in perete cu toti nervii... Eu era sa mor de ras, ca de cateva ori era sa-i vina in fatza mingia aia... Si uite asa a alergat dupa o minge de tenis, pana cand i-au iesit piticutii...
S-a incalzit si vremea pe la noi, in sfarsit pot sa beau o limonada cu gheata, fara sa inghet de frig.

o saptamana buna.

Mergi la inceput