Copii din 1995-1998(31)
Raspunsuri - Pagina 14
Sanca spune:
Ce veste minunata primesc dis de dimineata
MqqM- refacere rapida, si un copilut cuminte si ascultator. Sa ne scrii cum il cheama pe Praslea. Sa-i zici ca toata America a sarbatorit nasterea lui cu foc de artificii in toata tara.
Eu chiar ma gandeam sambata cand eram la camping, ce ar fi sa nasca MqqM taman de 4th of July...
Miha 007 - multam de veste.
Dana uff, ce pot sa-ti zic. Sper sa aveti un pic de noroc, ca dupa ploaie trebe sa fie si soare, nu??? Gandeste pozitiv, si mergi cu dreptul inainte.
Ana imi pare bine ca o planuiti de o vacanta. Trebe sa iesi din oras si sa te desconectezi complect. Ai nevoie sa-ti incarci bateriile.
Miha distractie placuta copiilor in vacanta... Si ce dezmat la voi, cu muzica data la maximi... Pe mine nu m-ar tine nervii.. Zic, eu intoarsa de la camping, unde, noaptea iti tziuiau urechile de la atata liniste...
Noi am petrecut bine la mica cabana din padure. Am facut foc, am tarat copii pe potecute prin padure, am stat in hamac si am citit...A fost bine si relaxant. Elliot a tinut-o insistent tot timpul sa jucam Monopoly, dar din 3 jocuri incepute, nu am terminat nici unul.
CriPOD spune:
Sar'na, multumim!
007, esti grozava, al meu sot se pierdu pe forum, n-a reusit sa priceapa decat de subiectul canadez!
Sanca, da, le multumim americanilor pentru focurile de artificii, suntem "humbled" de atentie! Se pare ca vom face o multime de excursii in US de ziua lui bebe, iesim mai ieftin si mai impresionants decat sa-i facem noi party, plus ca poate primeste si ceva perks.
Precum vedeti sunt in spirite inalte, cum altfel cu-asa o mandrete de baietel?!
Azi il "numim", dupa ce se trezeste Paul. Am venit acasa la 11 aseara, totul e perfect, acum ma duc la nani. Eficienta, nu?
Va multumim mult pt sustinere si urarile frumoase, au contat mult, va pupam!
mihaela_s spune:
Noi am ajuns in seara asta acasa si am intrat sa va dau de veste...dar vad ca e o veste super mare pe forum: mQQm sa fie intr-un ceas bun, sa aveti noroc de el si sa fie sanatos!
Noi am plecat in 4 iulie din Ro, am facut 3 zile pe drum. Stam 2 acasa, numai bine sa ne desfacem si refacem bagajele si plecam o saptamana in Norvegia la fiorduri. Asa ca va pe toate in trecere, nu prea am timp de net zilele astea. Promot poze si povesti cand ma intorc...desi intru direct in pita, ca incep munca, dar am sa gasesc eu resurse...
Vacante placute mai departe!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sanca spune:
MqqM - ca nu pot sa nu te intreb, ca ma mananca limba... Aici cert de nastere se face in spital, cum te te-au lasat acasa cu fara nume???? Noi nu am avut nume pentru baieti pana cand nu le-am vazut mutra, si ce stres a fost sa alegem numele potrivit....
poate ne dai si noua sa vedem mogaldeatza de om, ca eu nu mai pot de dragul bb-eilor.
Miha petrecere frumoasa prin Norvegia. Relaxare maxima. Eu nu credeam ca va mai opriti si pe acasa, va si vedeam pe la fiorduri. Deci vacanta voastra deabea incepe.
si va doresc o vacanta frumoasa.
ralualexandrei spune:
Mqqm sa fie intr-un ceas bun sa fiti sanatosi si sa ai un bb papacios.
Noi cand la tara cand acasa ,pendulam,
Ana lasa tristetile si redevin-o ce ai fost
Sanca ma manca talpile asa ca sapt viitoare merem la nunta ca mi-au trecut bataturile si e cazul sa-mi fac altele
Va dooresc tuturor vacantze minunate si de neuitat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Sanca spune:
Buna fetelor,
Andra, vad ca se lasa cu dantzuiala la tine. Distractie placuta, si sa tocesti o pereche de pantofi
Azi a fost zi de alergat cu Matei - la dentist, la ortho, inapoi la dentist, ca nu-l vazuse dr si ii era dor de ochii lui albastrii. Matei cedase nervos ca am plecat fara mic dejun, si prob ii scazuse glicemia... Vestea cea buna e ca mai pot trage de timp, si pana anu' viitor nu mai punem bratari pe dinti. Asa ca pana in dec. sper sa nu mai am ce cauta pe la orthodentist.
Elliot era suparat ca aratau inmormantarea lui Michael Jackson pe toate canalele de tv... si nu avea la ce sa se uite la televisor. Cand am ajuns acasa, era la Seseme Street . . .
MQQM - parca te vad in cateva luni si pe tine la Seseme street si Teletubies ...
Ana si ce decizie a-ti luat, mergeti la mare vara asta?
mirela68 spune:
Felicitari mQQm sa cresteti mari si sanatosi!
Am scapat si eu cu bine de ex de licenta,nota 9.20
tuturor
mhldvrc spune:
mQQm, sa va traiasca baietelul si sa fiti fericiti , si numai bine
si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
Dulciuri
mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sanca Miha distractie placuta copiilor in vacanta... Si ce dezmat la voi, cu muzica data la maximi... Pe mine nu m-ar tine nervii.. Zic, eu intoarsa de la camping, unde, noaptea iti tziuiau urechile de la atata liniste... |
Vai de urechile mele ... m-am saturat de observatii ...(au si ei dreptate uneori, dar si vecinii pun manele foarte tare si ai mei copii nu suporta)...ce bine ca-s la servici in timpul asta , nu cred c-as rezista
si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
Dulciuri
mihaela77O spune:
salutare si de la noi..
nu suntem in vacanta,mihaita inca face 8 ore pe zi de terapie,deci no chance vacanta,inca...insa am trecut printr-o perioada foarte proasta,sunt cu moralul la pamant de cand cu faza cu teledonul,asa ca n-am vrut sa stric nimanui buna dispozitia...incerc sa-mi revin pe cat posibil si sa gasesc solutii,caci se termina banii de terapie..dar asta-i alta poveste...
andreea insa da,este in vacanta...a fost vreo saptamana la bucuresti la o verisoara a lui paul,iar saptamana viitoare pleaca la maica-mea in spania,vreo 10 zile(nu singura,cu soacra-mea)...isi doreste enorm de mult sa mearga iar,de cate ori suna maica-mea vb cu ea doar in spaniola...e foarte incantata si nerabdatoare....
va pupacesc pe toate si va doresc o vara frumoasa si vacanta frumoasa,pt copii...ce a mai ramas din ea...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA