Copii din 1995-1998(31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Salutare dragelor!Sunt datoare cu niste urari, asa ca incep cu sarbatoritele.

Mirela68, La multi ani cu sanatate si multe bucurii in vara asta!

Flower, La multi ani si cu sanatate, bucurii cat si cu mult spor la treburi!

Cum n-am apucat decat sa citesc o pagina, doua, cred ca s-a nascut un micut Oliver, asa ca mQQm, sa fie sanatos baietelul si sa va bucurati cu totii de el! Sanatate si tie si tot binele!

Va pe toate si revin dupa ce ma pun la curent cu cele petrecute intretimp.

Noi am petrecut frumos si bine in concediu. Dar pacat ca ce-i bun si frumos trece repede.
Sanca, ai avut dreptate pe 29 iulie cu berica si bicicletele.
Pe 1 iulie p.m. am plecat la mare, ne-am intors joia, pe 9 iulie. Timpul a fost frumos, marea prietenoasa si ne-am simtit bine cu totii. Mai mult n-am stat ca deja se saturasera copiii de mare.
In rest am stat la mama, iar in ultima saptamana, ca sa nu ne iesim din mana si sa nu va lasam singure pe cele care renovati, am facut si noi activitati de zugravit si de vopsit acasa la mama.
Am vopsit toate ferestrele pe interior si pe exterior de mi se bulbucasera ochii si-mi amortise mana. Sotul a zugravit fain 2 camere si 2 holuri mici. Apoi am aranjat totul la loc. Am facut un tur de forta, insa a meritat. Ne-am relaxat muncind.

Ma duc sa mai citesc si mai revin.

Am citit si-am revenit.
Ana68, sper ca te distrezi bine in Croatia!
Mirela68, felicitari pt. licenta! Bravooo!
Mihaela_s, vad ca deja ai fost in Ro, in Suedia, in Norvegia si inapoi la noua voastra casa. Cum v-ati simtit pe-acolo? Ce mai zice pustoaica mica?
Dana, sper sa treceti cu bine prin momentele mai neplacute!Vacanta frumoasa!
La fel si tu, Mihaela770!Calatorie buna Andreei!
Sanca, spor la treaba! Am citit ca Elliot si-a varsat ofurile preadolescentine cu ajutorul unei mingi de tenis. Si m-ai amuzat cu vocea pitigaita. Doar te-am avertizat si stai sa vezi, ca asta e doar inceputul. And are vocea deja mult mai groasa si dogita. E enervant cand vorbeste mai tare. Dar surpriza cea mai mare e faptul c-a plecat in vacanta fiind cat mine de inalt, iar acum deja m-a intrecut. E deasupra umarului meu binisor. Mai are un pic si-o sa-l ajunga si pe sot. Ne-am distrat pe chestia asta.
Si And a citit de Tolkien doua carti. Le-am luat cand eram la mare si pe "Copiii lui Hurin" a dat-o gata in 2 zile. Nici nu vroia sa mai mearga pe plaja. Pana la urma l-am luat fortat si-a citit tot timpul sub umbrela. A doua se numeste "Silmarillion".
mhldvrc, se pare ca lecturile scolare nu-i atrag, in schimb, asa cum am spus mai sus, cartile scrise de autorul "Stapanului inelelelor" l-au atras pe And.
Vic, am citit ce-ati patit cu gripele. Felicitari lui Daniel pt. rezultate! Imi pare rau pt. Mihai si de cazatura lui. Sper ca te descurci bine in locul sefei. Bafta!
mQQm, brava mamica de Oliver, cum va descurcati in 5? Ai ajutoare? Oricum, faptul c-ai nascut deja, e o veste minunata! Sa fiti sanatosi in continuare!
Flower, nu mai contenesti cu renovatul casei. Dar asa e, cand merg toate cum doresti, atunci ai o satisfactie deosebita si uiti toti norii de praf si zgomotele zbarnaitoare. Spor la treburi!
Andra, am vazut pozele! Faina viata voastra la "casuta" de la tara! Distractie la maxim!

Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

cam asta-i tot ce am timp sa scriu
va pup, vacanta placuta si spor la trebi celor ce au gatat-o!

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

si haideti la o ceasca de ceiut de luni dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna fete dragi! Am aparut si eu, am mai citit pe aici dar n-am apucat inca sa va scriu mai multe...

Cum va ziceam pisoiul e un dragalas, am scris si am pus poze cu el pe blog, daca aveti timp sa cititi. Despre Norvegia am scris o prima parte la blogul de calatorii si am pus poze mai multe aici si aici.

Eu azi am inceput serviciul, a fost super OK prima zi. Unde ma gandeam ca dupa 2 luni de lipsa cu suedeza voi fi in plop, m-am simtit mai sigura si mai bine ca niciodata, parca mi s-a dezlegat mai bine limba, desi n-am vorbit de 2 luni mai nimic in suedeza. Dar am citit, am ascultat radio si tv, am mai amestecat si norvegiana printre .

Silvia e super incantata de pisoi, de faptul ca a venit mama si sta cu ea cat noi suntem la munca, Diana e in Ro si va merge si ea la mare ca sa nu duca dorul marii de aici...In rest toate vechi, insula noastra se scufunda in curand de turistii care ne-au napadit. Am fost sambata la plaja, pe plaja aceea daca v-o amintiti din poze unde in mai eram numai noi. Ei bine, sambata nu puteai arunca un ac, full de tot, am crezut ca nu-i adevarat, mi-a parut rau ca nu am luat aparatul cu mine, dar data viitoare am sa o fac. Parca eram la Mamaia sau pe Costa Blanca . Apa putin cam rece, dar suedezii erau toti gramada in apa...eu mai putin ca mie imi place sa fie asa la 23-24 de grade si nu avea mai mult de 19-20.

Mara sa traiesti fericita alaturi de cei dragi! de la noi si numai bine, cu multe .

Mirela si multi multi .

Intre timp vad ca a fost si ziua Anei lui Katy...cu scuze pentru intarziere ii uram si sa creasca mare, multa sanatate si bucurii sa vada aduca. Poate asa o aducem pe katy sa ne mai povesteasca despre ei .

agho, frumos ca v-ati distrat la mare...iar despre relaxarea prin munca nu pot sa zic decat BRAVO! Poate ne apuca si pe noi relaxarea asta dupa atata vacanta, avem de gand sa facem camera Dianei si sa mai luam ceva mobila la fete in camere, sa se mute in sfarsit fiecare in camera ei...am mai lamurit-o si pe Silvia acum.

mihaela770 mult succes in campania lui Mihaita! Am sa scriu si eu pe blogul meu azi despre voi, sper sa ajute. si .

andra, vazut pozele, ce frumos pe acolo! Ti-am admirat familia si finutii mici, sa iti traiasca, sunt tare dragalasi.

Dana, pana la urma am ales calea cea mai simpla la pasapoarte: le-am reinnoit doar, lasand totul cum a fost. Nu am mai avut timp de altele, am avut foarte putin timp in Ro si de umblat cat China pentru alte probleme mai stringente. Faza tare a fost insa ca noi ne stresam sa avem pasapoartele facute pentru Norvegia, insa nici nu le-am scos din poseta.

Va doresc la toate o vara frumoasa mai departe, mai viu cand mai apuc...maine m-au rugat sa merg de la 8 la 19(normal trebuia numai de la 10.30).

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

A plecat mesajul fara sa-l termin...

Agho bine ai revenit din vacanta, ce tur de forta a=ti tras cu zugravit si vopsit... se vede ca v-a priit la mare.

Miha Elliot are lectura de vacanta cu tema - A douasprezecea noapte. Asa ca am inceput sa-i citesc eu, am terminat cu brio actul 1... dar greu merge... Bleah... I-am zis ca dupa ce o terminam inchiriem DVD-ul sa vedem si filmul. Dar nici alte carti nu citeste, si i-am cumparat sa fiu sigura ca are ce citii...

Mihaela 007 eu nu prea frecventez alte subiecte, dar o sa-mi modific semnatura cand o sa am inspiratie de experimentat, ca nu prea mai stiu cum. Macar asa sa pot contribuii.

MqqM cand iti revii de la nopti nedormite, astept sa ne scrii cum e viata cu bb in casa, si ce pretentii are micutul Oli.

Mara
spor la treaba si sa terminati santierul cat mai curand. La noi nu sant muncitori astazi, ca nu au venit materialele, dar nici o graba, oricum nu santem acasa saptamana asta.

Plec cu baietii in "happiest place on earth..." Nu am chef de parcuri, si agitatie, dar ei deabea asteapta, asa ca nu prea am drept de vot. Asa ca ne imbarcam poimaine.

si sa auzim numa de bine

Mergi la inceput

Mihaela, bine ai venit din vacanta. Pozele din Norvegia sant fantastice. Vreau sa vad si eu cerul asa luminos, si soare la 2230 noaptea. Super.
Pe zapada, sotul tau era in maneca scurta, era cald afara??? sau fugea sa se incalzeasca?

Motanelul e super haios, si e mare. Eu mi-l inchipuiam mai micut un pic. Felicitari pentru inmultirea familiei, si sa ne scri cum il cheama.

Spor la munca si la sa ai un "good time" la servici.

numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sanca, a fost tare frumos, inca ma visez urcand muntii si vazand fiordurile de acolo.... Ovi era in tricou, asa in urcare nu ii era frig, daca ar fi stat pe loc poate ca da, erau 9 grade acolo la inaltime. In rest ziua erau cam 20 de grade, perfect pentru a urca pe munti. La soare era chiar cald bine si ne-am bronzat asa pe drumuri de munte.
Pe motanel il cheama Morgan. E asa marisor pentru ca e pe jumate rasa norvegiana de padure si masculii la rasa asta ajung la 10 kg! Dintre toti fratii el seamana cel mai mult cu rasa si pentru ca un pui de rasa e tare scump(cam pana la 500 de euro) pe cei care sunt jumate doar, se cer cam 200 de euro. Noi am avut bafta mare de tot ca tipa vazand ca nu i se vand puii, i-a redus pana la 50 de euro.

Concediu placut si spor la renovari! Unde plecati ca eu n-am prins...?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Miha, cum nu stii unde e cel mai fericit loc din lume? In Disneyland... Merg sa fiu tarata de copii prin 2 parcuri, si sa-mi zvagneasca picioarele noaptea, sa pic fara drept de apel cand dau de perna, si sa ma bata soarele in cap la coada ca sa mergem in fel de fel de masinutze.

Motanul e super tare. Am avut si eu o pisica de 10 kg si era tandru si vanator mare... Am avut multe trofe din partea lui.

Sa vezi ca m-am gandit la "Torente" cand am vazut cascada aia mare ce pica in viteza... Nu a-ti vizitat si casa doctorului, ca trebuia sa fie prin zona...
Am recit cartea acu vreo 2 ani si m-a apucat ca asa o porcarie siropoasa, numa la telenuvele mai dai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mihaela s privindu-ti pozele mi s-a facut dor de Ardeal si de Ciucas,cred ca vom pleca vara asta acolo ca asa m-a lovit dorul.
Ahhh si am avut privilegiul sa te vad si pe tine in poze,lucru rar
Silviutza a crescut asa mult si parca i s-a mai inchis parul la culoare.

Mai dar ce fete harnice,ati renovat ,smotruit,bravo voua,noi acum de gandeam sa zugravim camera noastra ca sa mutam copiii acolo,pe Maria si pe Edy,camera e mai mare si ar avea mai mult loc de joaca,ma gandeam sa le si pictez peretii cu un curcubeu floricele chestii,ma mai gandesc ce si cum.

De la noi nimic nou,ne-am intors in cusca noastra betonata in Bucuresti,dar mai bine nu vorbesc despre asta,anul asta a fost plin de dezamagiri si de lovituri grele,in fine...

Abia astept sa vad poze cu micutul Olivier,Mqqm ma auzi????

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, daca Elliot are "A douasprezecea noapte", And are "O noapte furtunoasa" si "O scrisoare pierduta". Desigur mai are si altele, nuvele etc...placerea lui!
Ana a citit din "Don Quijote", dar asta e pe langa cele recomandate de prof.
Au culegeri de exr. fiecare si inca n-au lucrat mai nimic. Doar e vacanta.

Mihaela, serviciu usor si cu spor! Vad ca deja te-au solicitat mai devreme. Draguta si Silvia si voi si toate peisajele din poze.

Andra, iti doresc sa-ti revii cu tonusul, cu tot ce stii ca ai nevoie. Doar esti o luptatoare!

Ai mei, ieri, cu "ajutorul" prietenilor lor, s-au stropit bine. Am telefonat fix in momentul in care isi pregateau si ei "artileria grea" (cititi sticle pline cu apa si dopuri cu gauri). I-am luat la intrebari daca ei cred ca era chiar ziua cu "paparuda"?!...
O zi buna!

Mergi la inceput