Copii din 1995-1998(31)
Raspunsuri - Pagina 18
tomecica spune:
buna ziua.vrem si noi in grupul vostru si speram sa ne primiti. multumim, toate cele bune
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
mihaela_s spune:
Tomecica, bine ai venit! Te-am trecut pe lista de pe prima pagina, asteptam povesti despre voi ca sa va cunoastem.
Tot pe prima pagina e o lista a mamicilor, daca doresti poti sa ni te alaturi si tu(sa-mi spui daca doresti data nasterii).
Ce liniste pe aici...sunteti toate la mare la soare, in Disneyland sau cu zugraveli/amenajari interioare? Noa nici eu n-am fost mai activa, saptamana asta am muncit si seara cand ajungeam acasa nu mai aveam chef de scris, doar am citit...
andra, pai eu sunt fotograful de aceea nu apar in poze...acum Silvia a fost fotografa mea, vad ca ma mosteneste . Bine, la cerere face si Ovi poze. Si am pus si aparatul sa lucreze singur cand aparem toti 3 . Distractie placuta mai departe in vara asta! Robert merge in cantonament sau la concursuri? Poate ca ai spus, daca da imi cer scuze, am uitat....
agho calduri mari pe la voi...cred si eu ca ccc copiii voiau sa sa racoreasca . Cum mai sunteti?
Sanca banuiesc ca se "da" in toate minunile de la Disney si papa pulpa de curcan afumat .
Mara mai ai de muncit? hai mai scrie 2 randuri...
Dana, ati luat vacanta?
mQQm cum e cu bebelusia? Am citit ca ai avut mastita si ca esti mai bine acum(deh, eu spionez pe unde te gasesc daca pe aici intri mai rar ), ma bucur. Si eu vreau poze, sa va vad .
mihaela umflatel(mi-e mai usor sa-ti spun asa) voi ce mai faceti? Cum se simte Andreea in Spania? Cum merge campania pentru Mihaita?
mihaela ce mai fac copiii? Tu cum mai esti?
Ana-Maria trebuie sa se intoarca de la croati, asteptam poze si povesti, sunt sigura ca a fost bine!
alma, mirela, vic...la voi cum trece vara/iarna? Restul care nu au mai dat demult pe aici?
Gata, ca v-am luat la interogatoriu pe toate, sper ca n-am uitat pe nimeni...Un we superb sa aveti!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
ralualexandrei spune:
Buna dragelor.
Tomecica bine ai venit!
Mihaela_s imi imaginez ca seara numai chef de scris nu mai aveai ,asa patesc si eu.Robert merge in vara asta in cantonament la Mangalia,performantele lui s-au imbunatatit vizibil dupa accidentare,nu stiu care e secretul insa antrenorul e f. incantat si surprins de avantul fiului meu.
Eu am avut o perioada grea,se pare ca anul asta a debutat prost pt familia noastra insa sanatosi sa fim ca o scoatem la capat.
Va pup si va doresc weekend minunat!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
tomecica spune:
Multumim frumos de primire. Sunt nascuta in 1976 pe 18 martie.
Adri este fetita cea mare si este eleva in cls a5a la scoala 79 din Bucuresti iar Alex este cea mica si este foarte fericita ca a trecut in grupa mijlocie. Este la gradinita de stat , Pisicile Aristocrate.
Va pupam si multumiri inca o data
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
Ana68 spune:
Saluti,
Azi dimineata am ajuns si noi acasa...am calatorit cu autocarul destul de mult...inghesuiala...cald...a fost amestecat.O sa pun si pozele...abia le-am descarcat...
Va pup si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
mihaela77O spune:
saluatare de la mare...va multumim ca va ganditi la noi...
agho,ai fost la mare si n-ai trimis un pm...mi-a fi placut sa ne cunoastem,poate cu alta ocazie....
mihaela_s,multumesc din suflet pt postarea de pe blog ..din pacate campania nu a avut succesul dorit de initiatoarea ei,dar mergem inainte,s-au strans banuti pt aproape o luna de terapie...
sanca,multumesc,dar daca nu activezi la mai multe subiecte,chiar nu e cazul sa-ti modifici semnatura....
andra,o imbratisare si un ...trebie sa iasa pana la rma lucrurile asa cum va doriti..
andreea,de abia maine vine acasa,o astept cu povesti despre intalnirea cu maica-mea si pe unde s-a plimbat...
ana68,bine ai revenit acasa...
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela_s spune:
tomecica, am rezolvat si data ta de nastere pe prima pagina. Asadar Adri va incepe clasa a 5-a, mult succes! Iar Alex e o domnisoara mare deja, a trecut de grupa mica!
andra, felicitari lui Robert si mult succes mai departe. Si da, ai dreptate...sanatosi sa fim. E bine sa privim partea pozitiva a lucrurilor.... Ce mai fac Maria si Edy?
Ana, inca o data bine v-ati intors, te asteptam cu povesti.
mihaela(umflatel) acolo la mine pe blog e putinul cu care am contribuit si eu...imi pare rau ca ccc campania nu merge cum va asteptati...am sa pun si eu la semnatura blogul vostru. Sa ne scrii impresiile Andreei. si
A trecut si we deja, a fost o pauza bienvenita, de maine iar pe baricade! Spor la toti!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
tomecica spune:
Buna fetelor. Cu ANA68 cred ca am mai vb la scorpiute dr acum vreo 2-3 ani.
Multumesc Mihaela pt listuta.
Deocamdata va citesc pt ca suntem la inceput si nu va cunosc asa ca nu prea stiu ce sa scriu.
Va pupam pe toate si va dorim numai bine.
cum putem pune si noi poze ? nu ma pricep desi am incercat nu mi-a iesit.
Sa auzim de bine.
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
ralualexandrei spune:
Maria si Edy fac zi de zi de 5 ori pe zi baie in cada,simt lipsa piscinei
Tomecica pt poze trebuie sa-ti faci intai cont pe webshots sau picassa.Apoi te mai indrum
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Ana68 spune:
Saluti din nou....
tomecica,ma bucur sa te revad
Fetelor....is pe unde scurte si azi,ca toata ziua am bagat rufe la spalat...si au fost cateva masini...am tras o fuga la piata,am gatit si acum mai am de facut salata de vinete,asa ca printre picaturi am reusit sa urc pozele pe picasa 3,la albumul Croatia-7 nopti cu gorobetii.....deci daca doriti sa vedeti poze din excursie,acolo gasiti.
Va tzuc!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri