~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare !
Bianca de Mercedes si Catalin de Aurasa, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doresc parintii vostri !

Denisa, vad ca tie iti este foarte greu acolo... ce va tine sa nu plecati in alta tara mai prietenoasa ? Spor la invatat germana !

Gusta, frumoasa foc Ruti ! Am admirat pozele voastre, cred ca a fost o petrecere tare reusita !

Eli, pe unde esti ?

Gabitza cat i-ai fi dat bonei, daca era serioasa si venea din prima zi ? Daca nu poti spune pe forum, nu-i bai, eram doar curioasa

Lucas, multa sanatate ! Ai gasit prof(a) de germana pentru Matei ?

Andutzy, felicitari pentru masina, s-o aveti multi ani, fara incidente de niciun fel.

Apropo de incidente: azi eram in tramvai si vad un Audi Q-nu-stiu-de-care, in care, pe scaunul din fata dreapta, fara centura, trona un copilas de vreo 7-8 ani Oare cat de inconstient sa fii sa iti tii copilul pe scaunul din fata ?
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna!
In primul rand La Multi Ani la toti puiutzi aniversati, ca eu nu am mai trecut pe aici de o groaza de timp...
Paul e mai mult plecat prin delegatii, eu am plimbat o gramada de acte pe la soc. de asigurari si firma de turism si intre timp incerc sa schimb si gradi Iepuretelui.
Maine mergem la logoped. Sunt tare curioasa ce o sa ne zica.
sambata plecam o sapt la mare-inca nu mi-e clar cine o sa faca bagajele ca Paul vine vineri noaptea, iar eu ajung acasa in mod normal dupa 7, cand ma ia Iepu de proaspata.
Tata e oarecum mai bine, ii creste hemoglobina dar foarte lent, cam 0,3/saptamana...El sustine ca se simte mai bine, dar ieri facuse tensiune 16 /9, i-au schimbat tratamentul de tensiune si se pare ca nu e prea bine. Martea viitoare o sa faca investigatia cu capsula video, dupa asta ar trebui sa ne poate spuna daca trebuie operat sau nu.
Cu gradi m-am oprit pana la urma la Little London, e la cateva min de serviciul meu si nu tb sa doarma de pranz. Si au multe activitati si optionale. In schimb au alt sistem de a trata copiii decat la gradi actuala-ceva mai impersonal si rezervat. Am readus si un subiect la "scoli...". Ma intreb cum se va adapta Iepu, dar probabil ca imi fac prea multe probleme, ea a vazut gradi si i-a placut vrea sa mai mearga...Cred ca o sa incercam si Scoala de vara, macar o sapt-doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

CChris, stabilisem la 1200, program de 10 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumim pentru urari laura, gabitza, crishdun si fran.

gabitzam-ce preturi aveti ma gandesc ca si salariile sunt proportionale cu pretul bonelor ca altfel ... .

denisa- spor la invatat germana! stiu ca e f. aproape de maghiara cel putin cu gramatica si cu constructia cuvintelor dar mie totusi mi se pare grea.Bafta cu cristian la gradi!

fran-sanatate tatalui tau, sa se faca bine. Bafta la evaluarea de la logoped!vrei tu sa ti evalueze fata un logoped sau de ce mergeti?

Cu bia am ajuns la faza ca daca o las sa vb repede cum vrea ea mai stalceste cateva consoane in schimb daca o opresc si o intreb ce ai spus parca intra in viteza 1 si spune corect. A inceput sa l foloseasca si pe r dar foarte rar probabil acum e inceputul. Are logopeda un joc sa i spunem in care pune cartonase cu cuvinte care se spun cu limba si care se spun cu buzele. Bia le ordoneaza si spune acele desene ce reprezinta si cum se spune cu limba sau cu buzele, la un moment dat la unul din cartonase a raspuns ca se spune cu dintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Bianca de Ruxel!

La Multi Ani, Catalin!

La Multi Ani, Bianca de Mercedes!

Va doresc tot binele din lume, sa cresteti mari si sa fiti fericiti!

Chris - apai sa fim noi sanatosi cate din astea am vazut: una care mi s-a parut ca frizeaza cu nebunia a fost un bebelus de 2-3 luni care statea in brate la mama - evident fara centura, in fata dreapta. Si nu era macar vreun jeep sa zici ca era inalt si era mai ferit, era un BMW ce-i drept, dar masina obisnuita. Frate, astia nu au auzit ca ala e locul mortului? In fine, multi nebuni pe lumea asta; singura speranta de (oarece) indreptare ar fi sa se bage si la noi amenda pentru copilul care merge fara scaunel, dar nici macar de o initiativa in acest sens nu am auzit.

Gabitza - aoleu, ma doare inima. Chiar ieri vorbeam cu o cunostinta, tot asa zicea ca da 1.200 lei pentru 10 ore, dar numai primele 3 luni pentru ca apoi bona vrea sa renegocieze. Apoi eu trebuie sa ma gandesc bine daca ma mai apuc si de-al doilea cu preturile astea, care se adauga la gradinita/bona Anei (ma rog, probabil Ana va merge la program prelungit la gradi si uite asa mai reduc din cheltuieli).

Denisa - bine ca ai mai dat un semn de viata si ca sunteti ceva mai bine. Parca mergeati si la psiholog voi? Il accepta Cristian pe cel mititel mai nou?

Andutzy - a venit masina?

Fran - chiar sa ne zici si noua cum a fost la logoped; eu o s-o dau pe Ana din toamna sa corecteze ce nu va corecta singura pana atunci si sa-mi iau de-o grija.

Androix - bre, ai terminat sesiunea? Unde esti?

Nelia - mai ai mult cu sesiunea? De mult n-ai mai absentat asa mult!

Cam asta pentru moment, cica am ceva de lucru, sa purced dara. O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La Multi Ani, Bianca de Ruxel!
Sa cresti mare ingeras frumos de fata, sa-ti dea Dumnezeu noroc si fericire, sa-i spui lui mami sa ne mai scrie despre voi, desi eu citesc cu drag tot ce scrie ea !

La Multi Ani, Bianca de Mercedes!
Sa ai parte de multa sanatate printesa scumpa, fericirea, bucuriile, norocul si implinirile, sa te insoteasca pe drumul lung al vietii !

La Multi Ani, Catalin!
Sa fii norocos flacau frumos, sa ai parte de tot binele din lume !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am terminat, bre, dar acum rod cartea pentru licenta Nu pot inca sa va scriu asa cum imi place s-o fac, pe lung adik , pentru ca abia apuc sa va citesc printre picaturi.
Dar pentru ca sigur nu voi apuca sa felicit si din urma nominal toti copilasii asa cum mi-as fi dorit, profit acum de ocazie sa le urez la toti copilutii de mai iunie 2005

La multi ani fericiti!
Sa aveti viata lunga si senina, dragilor!
O imbratisare pentru toate mamicile de copiluti

Doamnelor, ce a mai trecut timpul... Mai e putin si ne intalnim la "in floarea copilariei" Eu ma gandeam zilele astea ca daca o scot si pe fi-mea din pampersi si mai ales daca imi iau inima in dinti s-o dau cu mavala pe deget am cam terminat pe vecie cu bebelusismele

Gata ma intorc la invatat, mi-e si foame de mor si nu am nik de mancare, nici mancare n-am facut, nu vreti sa stiti cum arata casa mea ieri a pus Mihai niste pulpe pe gratar si l-am anuntat sa se obisnuiasca cu rolul pana pe 3 iulie N-ar fi un capat de tara, macar asa de relaxare si tot as putea sa bucataresc un pic dar mai bine profit si mai si slabesc.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Bianc si Catalin sa aveti parte numai de lucruri bune si tot ce va doriti.

Ieri mi-am luat cetatenia si ca sa fie totul la pachet mi-a facut Mara febra si azi a stat acasa.

Am pus 2 poze
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/3591608677/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Marilena, felicitari pentru cetatenie!! Bravo, ma bucur pentru tine Imi place cum arati in poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta worden in goed geluk ...
adoptietaal burgerschap te beschermen meer dan de autochtone

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput