~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA
Raspunsuri - Pagina 8
andutzy spune:
Feteleee, haideti la
-ua de dupa amiaza ca sundem in cadere libera pe pagina 2.
Se vede ca eu am terminat cu evenimentul de saptamana trecuta...sunt si eu mai libera la discutii pe aici...
Moooor de nerabdare sa luam noua masinutza
! Deja colegii fac misto de mine si imi arata fiecare Opel Astra Classic care trece prin soseaua din fata firmei 
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
gabitzam spune:
Sa o stapaniti sanatosi, Andra, si sa faceti calatorii frumoase cu ea
Cand o sa o aveti?
andutzy spune:
Gabitza deja dacia e remat-ata, radiata, azi face plata si cred ca cel tarziu maine o avem. Numai la asta ma gandesc
, deoarece eu o voi conduce in fiecare zi
...
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
lucas spune:
La multi ani!!!!
DRAGOS
CRISTIAN
MARA
BIANCA
sa fiti sanatosi si tone de noroc.
Matei e mai bine insa cu stomacul inca nu este ok. aseara am dus la Medlife probe pentru coprocitograma si coprocultura, la coprocitograma a zis ca dimineata avem rezultatul, e ora 7 si nimic sunt plina de nervi.
maseaua mea a fost din ce in ce mai rau, asa ca aseara dupa chinuri de dureri m-am dus si a bagat chiureta ca nu se mai putea. martea viitoare ma duc sa-i fac felul definitiv, adica o scot din peisaj.
noi ieri in loc sa sarbatorim am vizitat medici

Gabitzam bine ati revenit
Anca drum bun si aveti grija de voi. sa va odihniti
andutzy sa o stapiniti sanatosi, am inteles ca e o promotie super la opel astra.
mercedes cum se mai simte Bia?
monu spune:
daaaaa, e infiorator afara. bate vantul foarte tare, ploua torential de nu se vad blocurile si fulgera tare. brrrrrr
Mercedes spune:
De data asta noi am scapat de ploi, furtuni in schimb baietii sunt la sinaia si mi au spus mai inainte ca ploua fulgera si e nasol de tot.
lucas-bia e ok mersi de intrebare de vineri de cand i am dus tortul la gradi considera ca in fiecare zi e ziua ei....asa mi a trebuit daca i am tinut-o in avans la gradi...
gabitza-cum e cu bona?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI CATALIN ... 
LA MULTI ANI BIANCA ... 
sa fiti sanatosi , sa va bucurati in fiecare ca si cum cum ar fi ziua voastra, sa fiti frati buni ...
La noi nu a fost nimic ...ce-i drept nici nu aratasera ceva la teveu dar nu m-ar fi mirat ...a batut in schimb vantul ca nebunu , mai ales spre mare unde stau eu ...
Anca sa aveti un concediu placut , sa lasati bolile acasa si sa petreceti frumos ...
Elisor hai zi ceva ... eu imi afirm public parerea, nu ca ar conta pentru cineva , dar invatamantul romanesc ,cel putin cel gimnazial, este o mare pacaleala si o bataie de joc la adresa copiilor ...
Gabitza a venit bona sau asteapta si pomana de 40 de zile?!
Andra mai visezi cu ochii deschisi la Astra sau ai dormit cu ea in pat?!
Gusta hai nu fi modesta , inca nu am terminat de vizuaizat poze asa ca imi mai emit pareri ...
Si ca sa va treziti v-am facut
multa multa ca e vremea ploioasa si trage a somn ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Laura, eu deja i-am pus cruce bonei asteia. Zicea ca cica sa vorbim joi. Cred ca o sa vorbim sa nu se mai oboseasca. Am pus iar anunt, sa vad daca mai apare ceva.
La multi ani BIANCA si CATALIN !!!

Gabi si Aurasa, sa va creasca puii oameni mari, sa fie sanatosi si tot timpul veseli, sa le mearga totul din plin toata viata si sa aveti bucurii impreuna cu ei! 

denisa73 spune:
Multumim mult mamicutelor pt urari!
Mercedes,asa este nu am mai scris demultcaci sunt ocupata cu treburile pana peste cap,nu dorm mai mult de 5 ore pe noapte si tot nu reusesc sa le fac,ce sa mai zic de gradinarit,ca arata ca o gradina parasita...Cu Cristian tot problematic este,ne-a zis ca-l dam la o gradinita speciala ca nu e cuminte si nu vor sa-l mai tina acolo.Asa ca oricum nu ia placut acolo de la inceput,iar eu nu reuseam sa-l conving pe sotul meu sa-l mute,acum nu mai are incotro.Am gasit o gradinita evangelista(asta in care era era clasa numai de nemti,educatoarea nu a avut niciodata un strain in clasa,caci gradinita are o clasa speciala numai de straini).Sper sa-l primeasca acolo,caci e cam la 25 de km distanta.In rest s-a mai cumintit,a invatat germana.Eu merg in continuare la cursul de germana,care ma omoara si e foarte greu,in fiecare zi cu autobuzul si cu bebe.Poate o sa reusesc sa pun si eu poze pe net,ca nu am mai reusit demult...Of,va pupic dulce si pe copiluti ii imbratisez