~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA
Raspunsuri - Pagina 7
Tdi spune:
La multi ani copilasilor nostri dragi!
Noi am inceput ziua cu o tzeapa
, m-am chinuit sa duc kupilu' la datorie si am gasit gradinitza inchisa
, desteapta de mine nu m-am uitat pe programa, aici s-a profitat de 2 iunie - ziua nationala, ca sunt toti liberi si au facut minivacantza. Seara i-am avut pe prietenii nostri cu fetitele la masa iar acum o pazesc pe Aly ca a facut febra
, sper sa nu fie nimic serios.
Va pupam
, sanatate tuturor!
gabitzam spune:
La multi ani, BIANCA TEODORA !!!

Ruxel, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa ajunga om mare, sa va bucurati de ea, ca si de Alex, multi ani inainte de acum!
loreen spune:
Buna dimineatza ...
LA MULTI ANI BIANCA TEODORA ... 
sa cresti mare si frumoasa, sa fi o sora dragalasa si iubitoare ...
Aseara am dus fetele in Mamaia ...cred ca pentru ultima oara ...pe an ce trece mi se face din ce in ce mai scarba de statiunea asta ... cica ar fiinceput sezonul ... cred ca e o gluma a lu'tanti Nuti pentru ca arata oribil ...doar in zona cazinoului ar mai fi o idee amenajat ...in rest o mare tiganeala ...
Dar fetele s-au simtit bine mai ales ca le-am plimbat cu telegondola ...
iar aseara cand o sao culc pe Delia da-i jelanie ca o doare urechiusea cum spunea ea ... n-am stiut ce sa-i fac efectiv ca nu am avut niciodata asa ceva nici eu nici Bianca ... pana pe la 1 s-a jelit din camera in camera .Si ca sa fie totul la oferta de dimineata am gasit o capusa jegoasa si imputita pe mana Deliei ... mi s-a facut rau instantaneu si abia i-am luat-o de pe mana ... nici acuma nu mi-am revenit ...sper doar sa nu-mi faca reactii alergice, desi local are deja ...
Hai ca incerc sa ma delectez, in continuare, cu pozele de la ziua copilasilor ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
BIANCA TEODORA! Ruxel, mai vino sa ne povestesti de fetele tale frumoase!
Neatza fetele!
???
Dragos a reinceput azi gradinita, dupa 2 luni si jumatate de pauza, bineinteles cu jalea de rigoare...Tocmai azi parca incepuse sa tuseasca si mai des, din tuse alergica da pana la urma in tuse tuse...si sa mor daca mai stiu ce sa-i dau ca toate siropurile pt el sunt frectie la picior de lemn...Acum ii dau Erdomed... poate va aparea si efectul...Aaa si Zyrtec, ca Aerius-ul deja nu mai face fata!
Laura, m-ai ingrozit cu capusa, infioratoare insecte...ai grija la reactii...sa nu faca vreo traznaie, cat pt ureche inflamata (probabil de la curent) functioneaza de minune sfantul NUROFEN (-9 ml ii dau eu lui Drsgoshel).
Gabitza, vazut pozele de la serbarea voastra, a fost tare funny...de cele de la munte nu mai vorbesc, am ramas incantata si mi-ai dat idei deoarece in iulie am castigat si eu de pe urma unui barter incheiat pt firma un week end de 400 euro la munte si numai intr-un loc de genul asta poti merge ca sa-i cheltui in 2-3 zile.
Elisor?
Va pup pe toti, o zi faina tuturor!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
loreen spune:
Andra i-am dat iti dai seama dar nu a ajutat-o foarte tare ... pana la urma i-am pus Otocalm si asa a putut adormi pe la 2 suspinand.
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
E rea de tot durerea de ureche. Bine ca ati avut Otocalm. aca vrei sa verifici daca e otita sau doar inflamatie, trage usor de lobul urechii cand nu e atenta. Daca nu plange de durere, nu e otita, e doar o inflamatie de la curent
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
gusta spune:
La multi ani Bianca sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune.
Loreen unde vezi tu in poze o doamna ca eu vad una balenuta
.Rau cu durerea de ureche eu am tot timpul picaturi si cu caldura trece.
Gabitza ala e un acvariu cu 19 pesti.
Multimim de aprecieri la poza.
Marilena si Mara Augusta
loreen spune:
Andra 
Laura cu
BIANCA si
DELIA
Mercedes spune:
La multi ani Bianca de ruxel sa creste mare, sanatoasa si fericita si sa o trimiti pe mami a ta sa ne mai povesteasca de tine, da?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"