~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA
Raspunsuri - Pagina 6
Mercedes spune:
chris- nu ma dezamagesti ca nu ai cu ce. Bia seamana cu mama mea( parul, ochii desi ii are spre verde mama ii avea albastri) si cu socrela nicidecum cu noi ca parinti dar asa ca fapt divers v am povestit ce am simtit in acel moment cand am vazut cealalta familie.Baietelul e slabut, slabut cred ca, cat jumatate din bia ...
elisor- hai mai scrie ceva. Sa ti spun nu stiu cum e in a patra dar stiu ca cristi a venit acasa si mi a spus fericit ca a luat fb la evaluarile finale care se dau. Acum e fericit e plecat cu sotul la sinaia pentru o saptamana, cat sorul e la curs el sta si citeste, om vedea acasa cat a retinut din ce a citit...
La multi ani tuturor copiilor mari
si mici!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
loreen spune:
Buna ziua ...
"Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos"
Daca am inceput munca mi-a rupt rutina si deja e prea mult de recuperat pentru mine ...
Gabi ma intrebase tata la prima nastere ce-as face daca mi-ar incurca careva copilul ce-as face ... ei bine as recunoaste-o dupa miros cum s-ar spune ... am fost convisa 500% ca-s copii mei si nu ai altuia ... la tine este evidenta asemanarea cu tata asa ca intamplanea e doar comica ...
Florentina sa va fie de bine ... eu mi-a intrat in mana deja ca-s la a patra pereche ...o sa-mi deschis firma de botezuri si cununii...
Andra eu nu am poze mai deloc cu copii mei ...am zis ca le am pe retina momentele importante da ce te faci ca am inceput sa uit ...
Gabitza intersanta abordare a bonei ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Ioana, merci
.
Tortul a fost facut la Alice, cofetaria de langa sectia 8, pe Mihai Bravu. Delicios, eu il stiam ca mai mancasem din reteta respectiva la alte zile de pitici. Inclusiv martzipanul verde a fost extrem de reusit...ce sa-i faci, daca copilul il iubeste pe Percy? Pana la urma si pe Thomas daca il faceam...tot culoare sinistra pt mancare era...![]()
Laura, eu in general fac poze tuturor, mai rar ajung eu sa fiu pozata, dar ma gandesc ca poate atunci cand vor creste vor vrea sa o vada pe mama cum arata cand ei erau mici...dulcegarii de-ale mele 
Am schimbat 2 vorbe pe mess si cu Monu, zicea ca sunt bine si ea si fetele.
De maine Dragos revine la gradinita, sincer acum stau cu teama noii gripe atat de mediatizate...parca vad c aimi va sta inima la fiecare stranut...
Hai ca se pare ca pe DC mi-am inceput saptamana in forta...sa speram ca ma tine ritmul asta ![]()
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
Androix spune:
Hai ca la cat am de recuperat ziceam ca nu scriu inca dar mi-a atras atentia pe retina gripa noua aviara sau de care o fi. Andutzy, care-i treaba cu ea? ca ai mei sunt muciosi si tusitori, au intrat in a treia saptamana deja. Sau a pratra, nici nu mai stiu... 
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
loreen spune:
Cuscra fi serioasa ...Andra si tu ce naiba ... acuma ascult la teveu ca si astea doua cazuri noi sunt provenite de la persoane venite de-afara , in spetza State ... eu nu mi-as face atatea probleme ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Eh, eu cu spaimele mele, vorbeam mai devreme cu pediatra...si ea zicea ca e chestie strict mediatica..mi-a zis sa le dau oscilo preventiv si ceva siropuri din Echinaceea. De asememea zicea ca exista tulpini de gripa in lume mult mai periculoase carora nu li se mai face atata tam tam...
M- sunat sotul indurerat ca a dat Dacia la remat...el o plange eu nu mai pot de bucurie...viata evolueaza...de ce as plange un fier vechi la propriu???
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
loreen spune:
Andra sa-i fie tarana usoara ...
Eu am mai zis anterior ca mi se pare o gripa creata artificial si scapata de sub control ... ce-i nasol ca intervine peste o gripa sezoniera si nu se intra asa usor in panica ...e posibil sa ie cazuri mai multe
Laura cu
BIANCA si
DELIA
gabitzam spune:
Azi am fost la Andrei la gradinita, au avut party de 1 iunie , pentru copii si parinti, si s-au distrat cu totii grozav. Au avut intreceri si concursuri, alergat in saci, desene pe asfalt, spart de baloane, au dansat, au fost si torturi, suc, confetti. Iar la sfarsit au lasat urme de palmute pe pereti cu vopsea, le-a placut tare mult partea asta. Am facut poze multe, puteti sa vedeti aici.
Dimineata mi-a fost un pic teama de reactia la intoarcerea in gradinita dupa o saptamana de vacanta, dar a fost aproape bine, cu maraielile si scancetele obisnuite.
Andra, frumos tort a avut Dragos. Am vazut si pozele de la petrere, pare una reusita. I-am vazut si pe Tora si Rufus in poze, cu Ana.
Gusta, si la voi a fost o super petrecere, mi-a placut si sarbatorita, si mamica, si tortul. Si ai o gradinita cu trandafiri superba, imi place si fantanita.
ioanailincam spune:
Andutzy - pai daca a fost de la Alice tortul atunci trebuie ca a fost bun, Doamne, bune prajituri mai fac. Cred ca si tortul Anei de acolo il comand.
Azi i-am zis ca e ziua tutoror copiilor, si a ei implicit, si iar mi-a zis ca nu vrea sa-i fac ziua la loc de joaca. Apai, tata, nici nu mai incerc sa conving copilul, la anul, daca om fi sanatosi! Stiu o terasa draguta in Parcul Tineretului, mergem acolo cu bona, nasa si inca vreo 2 si am terminat discutia.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
NewMami spune:
La Multi ANi! tuturor copilasilor, de oriunde in lumea asta, de orice varsta, cu cantec, voie buna si mult zambet.
Gabitzam, foarte frumos la gradinita la Andrei, mi-a placut tare mult cum i-au sarbatorit, cum sa fie problema ca s-a reinters acolo in asa o atmosfera
. Cred ca a fost perfect sa re-incepi gradinita cu asa o zi. As merge cu cea mai mare placere
.
S-a distrat toata lumea pe cinste. Cata culoare , armonie, fericire pe mutritele lor. Bravo tuturor care s-au ocupat sa fie o zi speciala ptr. ei toti, fiind ziua tuturor copiilor.
IoanaIlincam,
e simpla
una bucata fiu name ptr. password
.
Cred ca Ana a inteles ca e recesiune si te ajuta sa mai economisesti din bani lucky you
.
Frumoase parties, Mara si Dragos, bravo mamicutelor care s-au ocupat de organizare
.
Tati e azi cu Patrick acasa si in astept sa ma scoata la lunch
E si el mucos, sper sa nu se inrautateasca situatia si sa putem zbura Ok miercuri dimineata.