~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bona cea noua incepe printr-o lipsa. Deja nu-mi place. N-a raspuns toata ziua la telefon, de-abia acum seara tarziu, a vorbit cu jumatate de gura, ca a avut ceva necaz, deces in familie, inmormantare, whatever. Si ca daca se poate sa amanam. Nu mi-a placut ca a trebuit sa sunam noi toata ziua ca sa aflam asta.
Sunt nervoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani MARA!
La multi ani DRAGOS!
La multi ani CRISTIAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Una dupa alta in progress … de azi piciul mic pedaleaza fara training wheels … de parca asa a facut de cand s-a nascut: http://www.dropshots.com/Newmami2005#date/2009-05-31/17:02:16

Nu mi-a venit sa cred, cat de natural a venit totul … a zis gata nu le mai vrea si atat a fost … nu problem de echilibru, frica ca o sa cada – incredibil cat sunt de curajosi la varsta lor. Inca o dovada ca a crescut … devine tot mai independent.

Gabitzam, 230 ron e undeva la $100, deci pretul mi se pare rezonabil ptr. serviciile oferite, comparabil cu preturile din strainatate. Cel putin din poze mi-a placut mult, curat, linistit, spatios si cu tot ceea ce e nevoie la un hotel.
In legatura cu bona, ar trebui sa vorbesti cinstit in fata, daca se mai repeat figura inca o data, poate sa-si caute job in alta parte. Te cred si eu ca esti un pachet de nervi, fiecare mai are problem de familie … dar toata lumea are si telephone in ziua de azi. Cam asa pateam eu cu femeia care venea la curatenie, nu se prezenta, eu sunam de nebuna ca sa aud tot felul de scuze … cu care as fi fost OK , fiind doar vorba de curatenie … daca m-ar fi sunat ea si mi-ar fi adus la cunostiinta. A treia oara i-am spus in fata ca daca se mai intampla o data, poate sa nici nu mai sune dar sa nici nu mai vina, ca nu mai am nevoie de ea … de atunci n-a mai lipsit o data.

Andutzy, sper sa fi avut o petrecere pe cinste, sotul sa se fi distrat asa de bine incat sa nu-si mai aduca aminte de bani, decat de amintirile frumoase si cat de bine a fost.

Gabitzam, Laura, Mercedez, verisoarei Clarei o si un pentru frumoasele ganduri si comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna!
Exceptand bombanelile sotului si faptul ca aseara am cazut lata dupa ce eu ma ocupasem de tot-tot(comandat/luat tort, rezervat terasa, invitat/confirmat oamenii, inclusiv luat tort din frigider si bagat in masina,facut poze, jucat cu copiii, etc), ziua de ieri a fost superba si asta pentru ca DRagos a gustat la maxim fiecare clipa a zilei lui si eu m-am hranit cu asta rezistand la un ritm super infernal...
Dimineatza cand s-a trezit imi canta la ureche " e ziua meaaaa, e ziua meaaaaa", a fost cu mine la cofetarie unde l-a aflat toata lumea ca e ziua lui si tortul cu Percy este al lui si ca a facut 4 ani si iar o lua de la capat...la pranz s-a culcat fara proteste, deoarece abia astepta sa plece la petrecerea de ziua lui, unde intamplator a avut invitate numai fetite, incepand cu cea mai mica(5luni-fetita nasilor ) pana la cea mai mare (8 ani-fetita unor prieteni). Costurile nu au fost atat de uriase si asa cum ati zis si voi oricum banii se duc, dar asa patesc eu de fiecare data, eu cu initiativa, eu cu bobarnacele, ceilalti cu distractia...
Cand am ajuns acasa m-a apucat plansul, mi-am dat seama ca dupa ce eu am pozat tot evenimentul, pe mine nu s-a oferit nimeni sa ma pozeze cu copiii mei, cred ca deja eram si f obosita si stresata, oricum am mai tras 2 poze si cu ei acasa si am adormit fericita...
Va pun si poze mai jos, sper sa va placa...
ZIUA LUI DRAGOSEL
O saptamana fain tuturor!
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Multumim de urari .

Am supravetuit la petrecerea cu 10 copii dar m-am ales cu nasul belitca de s-au gandit sa imi dea cu o usa in fata,asa ca acuma sunt frumos aranjata iar ieri am avut alti invitati asa ca azi recuperez prin odihna si maine am ceremonia de cetatenie asa ca poze dupa ziua de miercuri.

a fost frumos am pui mare care de maine merge la scoala .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Mara de Gusta, Dragos de Andutzy si Cristian de denisa !! Multi ani fericiti, si plini de bucurii !

Florentina, gabitzam, , merci de urari .
Florentina, felicitari pentru ca v-au ales de nasi, inca o confirmare ca sunteti un cuplu frumos ! Cat priveste rochia, mie imi place linia pe care o are Guara, nu stiu daca tie iti va placea... Oricum, Guara din Plaza Romania a disparut , mai e una in Baneasa Shopping City, parca.
Clara, ce atelier de creatie ? Unde ?
Androix, felicitari pentru nota de la exam !
Mercedes, nu vreau sa te dezamagesc , dar aveam la vechiul serviciu un coleg care avea un baiat. Cand a venit o data cu baiatul la serviciu, toata lumea l-a felicitat cat de bine seamana unul cu altul (chiar semanau !!). ... In ziua urmatoare s-a simtit dator sa precizeze ca baiatul e al nevestei , nu e si al lui
Gabitza, superbe peisaje ! Imi place ca stiti sa alegeti locatiile ! Cum le gasiti asa linistite si cosy ? Eu auzisem de o pensiune "Drumul Carului" care, tot asa, avea o panorama de invidiat. Mi-a placut poza cu Andrei in picioarele goale, in balcon Nu tin minte sa fi citit cum ai ales bona ... e prin agentie ? E strigator la cer sa nu vina chiar din prima zi, si nici sa nu dea vreun semn de viata Nu poti sa-i faci vant ?
NewMami, felicitari micului inotator ! S-o tina tot asa !
Andutzy, bine, mey, dar sotul tau n-a gustat nimic din toata frumusetea petrecerii ? Sau s-a linistit, si nu ti-a mai zis nimic de bani ? Suuuuper tortul !!! , la ce cofetarie l-ati facut ?

Noi am fost sambata la un botez la curte la tzara O sa-l tinem minte ani buni de-aici inainte, tocmai pentru ca, desi vremea a fost nefavorabila, ne-am simtit foarte bine cu totii ! Pacat ca am fost pe fuga sambata dimineata, am mers cu Carina la Palatul Copiilor, unde era "concurs de informatica" LOL Au mai fost cativa copilasi de la ea din grupa, si ma bucur ca a perceput totul ca pe o joaca... a fost dezinvolta si a capiat-o pe doamna care ii supraveghea cu "Am terminat !". Doamna ii mai dadea ceva de facut, Carina facea, apoi spunea in gura mare "Am terminat!" ... si asa a facut de vreo 4 ori, pana s-a plictisit doamna si i-a dat voie sa plece :)) Nu de alta, dar copila mea detectase pe drum niste masinute mecanice si niste alte jucarii, la care vroia musai sa ajunga Seara mi-a spus ca i-a placut la concurs .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am rezolvat-o si cu pozele ca eu uneori promit si uit.

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1

Vizionare placuta.

Andutzy am vazut pozele reusite.

Si la multi ani la toti copii de ziua lor.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Chris, ba tocmai ca el a gustat doar frumusetea petrecerii...cand eu ma chinuiam cu pregatirile el era ocupar sa bombane, acolo eu m-am chinuit cu copiii...el cu socializarea cu prietenii...mai ales pe subiectul "masini"...apropos...azi dam dacia la remat si cu putin noroc pana vineri avem acasa un Opel Astra Classic II, alb, frumusel si nou nout si luat la o oferta tare faina...Abia astept...mi se luase de harbul nostru ca de mere acre...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Dragos!

La Multi Ani, Cristian!

La Multi Ani, Mara!

Copilasi dragalasi, chiar daca intarziat, va doresc viata lunga, sanatate, fericire si numai bucurii!

Ma bucur ca am vazut si eu poze:

Gabitza - wow, superbe locurile. Stiu si eu complexul Wolf, dar daca nu aratai poze, nu cred ca l-as fi luat vreodata in considerare; am vazut ca e la inceputul statiunii si ma tot gandeam ce-ai putea face acolo pentru distractie. Dar probabil de aceea oamenii au fact cu cap: terasa, piscina si jacuzzi-ul m-au dat pe spate, e musai sa facem si noi un week-end acolo.

Gusta - frumoasa petrecere si frumoasa fetita si tortul mmmmm. Mult succes in prima zi de scoala!

Andutzy - mami, ce tanara si frumoasa esti! Si mandra foc de baieti. Bine ca s-a distrat lumea, asta conteaza! Auzi, dar tortul a fost bun? Mandru el la infatisare, dar cand am vazut culoarea glazurii s-a rasculat parul pe mine; sper ca "miezul" a fost bun.

Chris - tare faza cu colegul. Am si eu niste cunostinte care au infiat o fetita, e incredibil ce "seamana" cu mama adoptiva, in special la ochi si sa ne intelegem: mama are niste ochi albastri, dar cu o forma foarte interesanta, nu am vazut des asa; ei bine, fetita ei ii seamana leit.

Mercedes - haioasa intamplarea cu nasterea. La noi barbatul a patit altceva: la vreo ora dupa mine a nascut alta fata si cum el abia venea (cu mancarea dupa el ca mi-era foame), moasele l-au intrebat daca sotia a nascut, el a zis da, asa ca l-au invitat sa le ajute sa o dea jos de pe masa pe mamica, ca era cam grea. Se mira el ca io nu ma prea ingrasasem, dar nu era sa refuze. Cand colo, l-au dus la alta sala de nasteri, unde a ajutat sa dea o alta fata jos, de era sa cada cu ea cu tot (ma rog, era sange pe-acolo, etc., iar el numai cand ii ia in eprubeta il ia cu lesin, d-apoi acolo ce-o fi vazut). In fine, a apucat sa zica ca nu e el sotul si a fost redirectionat la mine; Doamne, nu-mi vine sa cred ca se fac 4 ani maine-poimaine.

NewMami - multa sanatate si concediu minunat, eu nu stiu parola sa ajung la pozele tale. Felicitari pentru inot si bicicleta, wow, asta da performanta.
Fosta mea colega de birou cu care am fost deodata insarcinata a dat-o si ea la inot de ceva vreme pe fetita ei, cu o luna mai mica decat Ana si la fel, inoata. Dar, frate, la noi accesul la un bazin decent e ceva de genul 200 Euro pe 4-6 sedinte, ceea ce mi se pare enorm. Chiar vreau sa ofer ce e mai bun copilului meu, dar pretul la chestia asta e chiar exagerat. Asa ca astept la vara sa o duca ai mei la bazin la Bacau, unde a fost renovat bazinul si pretul e decent (de fapt, nici nu-mi pasa, ca platesc ai mei).

Noi am avut un week-end plin: sambata am fost la tara si desi ne-a plouat de ne-a luat gaia am petrecut frumos caci grupul a fost mare. Iar ieri jumate de zi am fost prin parc (Ana si-a dat drumul pe role bine de tot), iar jumate a fost fosta mea colega cu fetita la noi si a fost mare distractie pe fete. Ce-mi place in week-end de cand a venit caldura, alta viata, frate, sa pleci unde vrei, sa stai ca soparla la soare. Abia astept ziua de sambata sa plecam la mare, sper sa prindem vreme buna. Hai sa aveti o zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput