~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabitza, am intrat pe poze, apoi pe link si de acolo, de vreo ora tot ma plimb prin munti, cu lacrimi in ochi. M-am opriti aici, ca nu mai pot: http://static.panoramio.com/photos/original/17437763.jpg

Foarte frumos, m-as teleporta daca as putea! Sar'-mina!

Nu am citit, nu am mai urat nimic, sint frinta, am mai scapat de doua teste si un examen scris astazi la engleza, mai am unul luni si o tema de predat joi si apoi mai respir si o tzira... ca incepe greul!

Scolaritele celelalte doua ce mai fac?

Va pup pe toate si ma duc sa ma culc un pic. Va citesc mai pe seara!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Sarut’mana de incurajari si recomandari … ieri am ajuns acasa si nu mai aveam voce. Cum nu mai am amigdale, trec foarte repede in laringita / faringita asa ca n-am mai stat pe ganduri si am bagat amoxicilina. Vad ca a functionat si déjà dupa 3 pastile sunt mult mai bine.

Lucas, sanatate lui Matei, sa scada febra ca la voi e cu cantec cand are febra. Cum se mai simte? Ati gasit vre-un doctor peste weekend?

Laura, cum stai cu practice-ul pe role? Merge, merge sau te ia Delia la inaintare? Am notat … daca cumva Patrick reuseste sa trezeasca Adormita … o pune sa iscaleasca … daca-o sti …

Welcome back Gabitzam, am vizionat pozele, frumos hotel, deosebite peisaje dar cei mai frumosi si deosebiti sunt tot protagonistii. Ce mi-a placut foarte mult, pe unde ati umblat cel putin din poze era atat de curat, de linistitor, odihnitor. Foarte frumos, cred ca v-ati relaxat putin, ati mai respirat aer curat, iesind din Bucuresti. Pentru cultura mea generala, cam cat costa o camera la un asemenea hotel … doar asa ca idée, conditii foarte frumoase, ce preturi expun?

Nelia, daca te arde asa de tare , cred ca ajungi mai usor si mai repede pe West Coast si iti alini sufletul prin Rocky Mountains … sunt deosebit de frumosi . Noi am stat doua saptamani si am mers de la Calgary la Victoria si back pe alta ruta. A fost ceva de vis … meriata . Asta pana se rezolva cu teleportarea

Mercedez, intr-adevar tortul a fost deosebit de frumos, cum si merita asa o domnisoara, cand implineste 4 anisori. Cel putin din poze, se vede ca a fost foarte fericita.

Elisor, cum fu la teste? A scapat Andreas cu bine? Merge in excursie? Cand plecati la Mare? Ce bine ca apuci sa te vezi cu fetele de acolo.
M-ai tot intrebat si am uitat sa-ti raspun, cand am fost la Toronto n-am scapat si m-am intalnit cu gasca de fete … sunt atat de dulci , cel putin Lara ma topeste. O zi am fost eu la ei si alta zi au venit ei , am facut o plimbare prin park si un dinner la Greek . O sa ne revedem la ziua lui Patrick, din pacate nu vom fi prezenti sa o sarbatorim pe Thea fiind in Florida, dar vin ei pe 13 la noi.

Patrick astazi a primit diploma de cel mai bun innotator pentru varsta lui. E atat de fericit si incantat. Adevarul ca e munca , ambitia si taletul lui. O merita din plin. Instructorii de la YMCA ne-au spus ca e primul copilas de varsta lui care poate face o lungime intreaga de bazin mare http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-05-30/10:24:30 – a avut zile cand a facut dus-intors fara problem, mai ales daca nu stam in preajma si se concentreaza. Suntem mandri de el, pentru bucuriile pe care ni le adduce in fiecare zi .
Am baietel mare … cu fiecare zi care trece sentimentul ca a crescut e tot mai real. Ne intelegem unul cu altul altfel, e mult mai matur. Azi dimineata la 8 si ceva a sunat mami din RO. Patrick a ridicat telephonul si il auzeam cum vorbea cu ea ca un adult, caci noi … inca motaiam in pat desi el se trezise de mai bine de 45 de minute. Se scoala, se uita la TV, isi adduce jucarii, construieste, isi ia iaurt din fridiger, il lasa sa se incalzeasca … iar noi boierii am ajuns sa ne sculam la noua fara un sfert ! Vorbeste tot timpul, e curios, acumuleaza ca un burette, ca orice copil la vartsa lui e deosebit , ii multumim lui Dumnezeu in fiecare secunda ptr. aceasta minune.
Am mai pus niste filmulete si poze: http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-05-30/19:31:16 - fun with daddy - amandoi sunt niste copilasi, cand vine vorba de masini

Maine avem o noua trupa de copilasi care fac patru anisori, asa ca inainte de a merge la culcare, as vrea sa urez din tot sufletul “La Multi Ani!” , Mara (gusta), Dragos (andutzy) si Cristian (Denisa 73) sa fiti sanatosi copilasi frumosi, sa aduceti in viata parintilor vostri numai clipe minunate, sa aveti parte de fericire, bucurii, bunastare.

O duminica cat mai placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anca, la hotel a fost 230ron, cu mic dejun si acces la piscina/sauna/fitness incluse.
Eu nu incetez sa ma minunez de ce baiat cumine si intelept ai. Si talentat la innot, poate ai un mic Phelps in casa

Flori, sa ne arati si noua rochite frumoase Intalnirea de atunci din Muzeul Satului cred ca a fost si ultima in grup extins. Mi-ar place mult sa ne vedem iar asa.

Nu in ultimul rand, la multi ani fericiti pentru
MARA
DRAGOS
CRISTIAN

Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si norocosi, inconjurati de multa dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Dragos si Cristian.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI DRAGOS ...
LA MULTI ANI CRISTIAN ...

flacai sa cresteti voinici si sanatosi, sa va bucurati de tot ce va este drag ...

LA MULTI ANI MARA ...

domnisoara draga sa fi sanatoasa, mandra si frumoasa ...

Andra petrecere frumoasa azi acolo unde ati stabilit sa faceti ziua ...

Gusta voi nimic?!

Anca da pe naiba nici nu le-am mai incaltat ... ieri am stat la cratita all day long , apoi am plecat la nunta si am ajuns acasa la 3 ... iar azi sunt lovita rau in aripa ...
Felicitari pentru micul innotator ... evolueaza tare armonios si iti umple viata de multumire ...de fapt asta-i armotizarea investitiei noastre ... multumirea sufleteasca si aprecierea ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Dragos
Cristian
Mara

Si La multi ani MAYA

Sa fiti sanatosi, sa va faceti parintii mandrii si sa aveti parte de mult noroc.

Noi maine plecam din Copenhaga, mergem spre Gothenburg, Suedia. In plimbari. Ca e zi libera la noi in Danemarca asa ca profitam. asa ca urez de-acuma tuturor copiilor La multi ani de ziua lor. Sa primeasca multe jucarii si sa fie cei mai rasfatati...

va pup

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Mara !
Sa cresti mare fetita frumoasa, sa fii norocoasa, iar succesele, fericirea si implinirea, sa te insoteasca mereu pe drumul vietii !

La multi ani, Dragos !
La multi ani, Cristian !
Sa cresteti mari, flacai frumosi, sa fiti sanatosi, norocosi, isteti si fericiti !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua!
Multumim pt urari!
tuturor copilutilor cu ziua de nastere in perioada asta, carora din pacate nu am mai apucat sa le urez...
copilutilor nascuti azi, Mara, Cristian si nu in ultimul rand iubitului meu Dragoshel!

Pana la urma am imbratisat ideea iesirii la Pustnicu, vom fi 12 adulti cu copiii din dotare si mai ales un sot care in permanenta sta si-mi face in continuare capul mare ca ce ne trebuia pestrecere, cheltuiala, etc...Sper sa iesim fara cheltuiala imensa ca sa mai am loc in casa in anul ce urmeaza...
Cadou i-am luat lui D(bineinteles tot cu interventiile mele repetate) o plasma car, masinuta careia i se facea drive test la Baby Expo (asta pt cei care au fost acolo) si mi s-a parut super interesant mecanismul (sa functioneze doar prin miscarea stanga-dreapta a volanului- prin forta de frecare si forta centripeta-daca nu ma insel.
Va las ca incep sa ma pregatesc pt iesire, va pupam pe toti!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani DRAGOS ALEXANDRU !
La multi ani CRISTIAN!
La multi ani MARA AUGUSTA!

sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti alaturi de familiile vostre.

denisa73- n ai mai scris demult pe aici, cum sunteti cume cristian?

andutzy-banii daca nu se duc pt. petrecerea de azi si cadou se vor duce in alta parte mai mult ca sigur asa macar ti ai fericit copilasul.

Ieri ne am intalnit cu mama baietelului care s a nascut fix la 1 minut dupa bia si cu care eram in salon. Nu stiu daca v am povestit acum 4 ani dar moasele au transmis taticilor exact invers cum ca eu as fi nascut un baietel iar colega de suferinta de pe cealalata masa o fetita. Noi eram ok si in travaliu si dupa cand stiam fiecare ce are dar tatii erau socati afara la aflarea vestilor. In fine desi in la prima aniversare a copiilor ne am intalnit si de atunci doar telefonic mai ales cand implinesc copiii + un an ne felicitam reciproc la telefon, ieri ne am intalnit intr un hipermarket cu tot cu copii. Ei mai au un copilas care acum a implinit un anisor si seamana f mult cu cel de 4 ani. Cand am vazut aceasta asemanare am si spus ce bine seamana unul cu altul dar eu de fapt ma linisteam in subconstientul meu ca cu certitudine nu au fost schimbati acum 4 ani...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce dragut, Gabi, cu vecina de la maternitate. Chiar aveai inca o miime de procent de indoiala?

Mergi la inceput