~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA
Raspunsuri - Pagina 3
lucas spune:
Loreen bine ca i-au placut Deliei. Tu dupa mai apoi, dar mai exerseaza prin casa si nu te opri in bucatarie, largeste cercul increderii
eu sunt in post ca a facut fi-miu febra, pe la 8 era 38 i-am dat nurofen, pe la 12 iar a inceput sa creasca, i-am dat si calpol, dar tot in sus, asa ca la 1 am bagat si diclogesic ca incepuse cu frisoanele, speram sa scapam fara impachetari. si miine e simbata, doctor.....acu, dupa diclogesic tot creste, si i-am dat de 30 de minute.
de duminica era ragusit, dar l-am lasat asa, acu s-a pus pe febra, si daca imi aduc bine aminte anul trecut tot in perioada asta a facut febra mare, la o saptamina dupa ziua lui.
iar eu am o nevralgie de as bate pe toata lumea, nu sunt sigura ca e nevralgie sau o masea, asa ca dupa 2 zile am inceput antibiotic ca tare suspectez maseaua.
Newmami sanatate maxima, sa te duci cu bine in concediu. un ceai, 2,3 cu muuuuulta lamiie.
Nelia ce faceti?
loreen spune:
Buna dimineata...
V-am facut
multa multa ...Lucas tie o oala ca ai nevoie si mai ales sanatate multa lui Matei ...
Anca ia cu leacuri cat mai multe si cat mai babesti sa te bucuri de vacanta si daca o vezi pe Adormita cerei un autograf si pentru Delia ...
Eu fug la cosmetica ca nu ma pot duce la munca ne... nu da bine cu uniforma si statutul de functionar special...
P.S. ajutati-ma va rog cu un sfat ca-s afoana dracului la moda ... la o rochie din tafta fara maneci, neagra cu un decolteu generos
, pot incalta sandale negre din lac?!Adica mai mult pantofi , dar decupati in fata la jedet si in spale cu vedere la Ahile
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
'neatza buna! :) I'm back! Ne-am intors mai devreme decat planificasem initial, din cauza de vreme urata si frig. Am plecat din Bran pe ploaie si vant, ne-am mai dus o tura prin Brasov dar si de acolo ne-a gonit ploaia. Dar am avut si zile frumoase in primele zile, am facut poze multe, o sa le postez azi si va arat.
Andrei a suferit tare la intoarcere, s-a jelit pe drum de ne-a rupt, ca el nu voia acasa, el voia inapoi "a la lup", adica la lup, ca am stat la hotel Wolf in Bran. Anul trecut cand era Raducu mic am stat tot la Wolf, intre timp s-a mai construit un hotel acolo, Wolf 2. Am stat in cea mai frumoasa si mare camera de hotel in care am stat vreodata. Avea si o terasa imensa, care avea pe jos iarba verde. Asa de faina era senzatia sa mergi desculta prin iarba aia cruda si proaspata! Hotelul avea si o piscina splendida si jacuzzi, asa ca ne-am si boierit nitel pe acolo. Intr-o seara a fost si foc de tabara, ca era un grup la team building cazat acolo. Am cutreierat prin zona cu masina, Moieciu, Bran, Rasnov, Brasov, in sus pe culoarul Rucar-Bran. Cu ocazia asta am descoperit si un hotel cu o locatie incredibila, cu o vedere ametitoare spre Bucegi si Piatra Craiului, cred ca acolo mergem data viitoare, o sa vedeti in poze locul.
Ne-am vazut si cu draga noastra Elisor, din pacate doar asa in trecere! Daca era vreme buna aveam o intalnire mai ampla si cu grup mai extins, dar am zis sa facem economie de vreo 3 milioane si am plecat pina la urma.
Sunt in urma cu urarile. La multi ani cu drag pentru EMA, CARINA, TEODORA, IULIA, MAYA si DAVID!
Va multumesc mult pentru urarile de ziua lui Andrei!
gabitzam spune:
Daca vreti sa vedeti niste peisaje montane si niste baietei nazdravani, va invit sa le vedeti aici ![]()
onixone spune:
Mercedes: sa ii fie de bine sarbatoritei.Am vazut tortul cu printul pe care si l-a dorit.Se vede ca s-au simtit bine copii.
Gabitzam:am ramas uimita de luxul care e in romania.Foarte frumose si peisajele.
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
loreen spune:
Gabitza e frumos intr-adevar ... cativa ani voi savura Valea Prahovei din poze ca mi s-a acrit ani de zile de we la Bran si Fundata ...
Onixone eu o vad ca opulenta ... zace saracia-n noi si neam prostia dar ne tragem hoteluri de jdemii de stele ... mai bine ne-am mai cizela putin si sa vezi ca si la 3 margarete este frumos si confortabil ... din pacate pentru cei cativa care ne respectam alegeam asemenea conditii de cazare tocmai pentru ca aici nu ajunge tzoparlanul de mall...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Oana, sunt si aici locuri frumoase. Hotelul asta era chiar nou-noutz, se cunostea la mobilier si la dotarile din tot hotelul. Piscina era deschisa doar din weekendul trecut, si inca se mai lucra la amenajarile exterioare, terase, peluza cu gazon de linga piscina. Daca tot mergem doar cateva zile pe an, am zis sa mergem intr-un loc ca lumea, sa aiba si loc copiii in camera sa tzopaie, sa ma simt bine si in baie, sa am si frigider. Cand o sa mai creasca si Raducu o sa mai incercam si alte destinatii. Locul de care va ziceam ca mi-a placut mult, dincolo de Bran, spre Fundata, este www.cetatea-carului.ro/" target="_blank">aici, macar de un weekend si tot o sa mai mergem in vara asta.
loreen spune:
Ceva frumos la o cana de ceai ...sau ciocolata calda... sau o cafea de dupa-amiaza ...
Când Dumnezeu a facut femeia era deja în a sasea zi de munca si facea ore suplimentare.
Atunci aparu un înger si-l întreba: “De ce îti pierzi atâta timp cu asta”?
Si Domnul raspunse: “Ai vazut cartea tehnica Trebuie sa fie lavabila în totalitate, dar sa nu fie din plastic. Sa aiba mai mult de 200 de piese mobile si sa fie capabila sa functioneze fiind alimentata cu orice, chiar si cu resturi. În poala ei sa stea comod pâna la 4 copii în acelasi timp, sa aiba un sarut care sa poata vindeca de la un genunchi julit pâna la o inima ranita si o sa faca totul cu numai 2 mâini!”
Îngerul se minuna de cerint;e. “Cu doar 2 mâini?… Imposibil. si asta e doar modelul standard? E prea multa munca pentru o singura zi. Asteapta pâna mâine ca sa o termini”!
“Nu, n-am s-o las pe mâine”, protesta Domnul. “Sunt pe punctul de a termina aceasta creatie care este favorita inimii mele. Ea se vindeca singura când este bolnava si poate munci pâna la 18 ore pe zi”.
Îngerul se apropie si atinse femeia. “Dar ai facut-o atât de delicata
“Este delicata;, spuse Domnul, dar în acelasi timp atât de puternica Nu-ti poti închipui cât este de rezistenta si de câte reusite este în stare”.
“O sa fie capabila sa si gândeasca?”, întreba îngerul.
Dumnezeu raspunse:”Nu numai ca o sa fie capabila sa gândeasca, o sa si negocieze”!
Atunci îngerul vazu ceva. Întinse mâna si atinse obrazul femeii. “Doamne, mi se pare ca modelul asta pierde lichid!”
“Nu pierde lichid, este o lacrima!”, spuse Domnul.
“Pentru ce e lacrima?”, întreba îngerul.
Si Domnul spuse: “Lacrimile sunt felul ei de a-si exprima jalea, dragostea, singuratatea, tradarea, suferinta si orgoliul”.
Asta îl impresiona pe înger. “Esti un geniu, Doamne, te-ai gândit la toate. Femeia este într-adevar minunata!"
“Este!”, spuse Domnul. “Femeia are puteri ce-i uimeste pe barbati: face fata greutatilor, dar este fericita si îndragostita.
Surâde când vrea sa tipe.
Cânta când vrea sa plânga.
Plânge când e fericita si râde când e nervoasa
Lupta pentru a-si apara valorile.
Înfrunta nedrepttatile. Nu accepta “nu” ca raspuns daca ea crede ca exista o solutie mai buna
Renunta la anumite lucruri pentru ca familia ei sa aiba.
Merge la medic cu o prietena careia îi este frica sa mearga singura
Iubeste fara sa ceara nimic în schimb.
Plânge când copiii ei reusesc în viata si se bucura când prietenii obtin premii.
Este fericita când aude de o nunta sau nasterea unui copil.
I se frânge inima când moare o prietena;.
Sufera când pierde pe cineva drag, în schimb se dovedeste puternica atunci când crezi ca i s-au epuizat fortele.
Stie ca poate vindeca suferinta cu un sarut si o îmbratisare
Laura cu
BIANCA si
DELIA
Florentina G spune:
Salutare...
Sunt la restaurant, la nunta....cica cu treaba.. dar acum m-am retras in birou sa mananc si eu ceva...
Laura, pe unde mai tropai in seara asta de vrei sa-ti pui tinuta eleganta? Eu zic ca pantof sau sanda de lac orice ar fi merge cu taftaua.. Mie imi place taftaua la nebunie, mai ales aia satinata si am vazut ca se poarta pielea lacuita tot mai mult...
Anul acesta se marita una dintre cele mai bune prietene si ne-a propus sa-i fim nasi. In septembrie fac cununia civila si la anul in iunie nunta... Sunt foarte incantata si abia astept... iar de acum am tema sa imi caut modele de rochii.
Gabitza, ati avut o vacanta minunata, cred ca a fost destul de obositor cu doi copii dupa voi dar este si frumos cand ai parte de atatea clipe minunate langa cei dragi...
Luni daca este frumos afara as vrea sa mergem la Muzeul Satului si ma gandeam cat de frumos a fost acum 2 ani cand ne-am intalnit in gashca mare.... Ce ziceti, repetam figura si anul acesta?
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson