~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA
Raspunsuri - Pagina 10
lucas spune:
LA multi ani!!!:
Catalin
Bianca
sa fiti sanatosi si noroc cu carul.
Fran sanatate multa tatalui tau si petrecere frumoasala mare. la ce logoped mergeti?
Gusta felicitari pentru cetatenie, si multa sanatate,
eu sigur innebunesc cu febra asta, asa m-am saturat.
Chrisdun nu am gasit, tot caut si nika, nici macar studenta nu am gasit.
Aurasa spune:
BUna!
La Multi Ani puiutilor aniversati pana acum!
Multumim mult de urari, in special de alea de sanatate ca am dus-o cam prost (ca sa fiu cat de cat optimista). Bref: Catalin - febra mare (39.5), varsaturi de cum punea ceva pe limba fie ca era sirop sau apa, stare foarte proasta, in 2 zile am ajuns la spital, perfuzii 4 zile, alte 3 zile numai antibiotic intravenos, in antepenultima zi, face o alergie urata de se umple de bube (nu stiu de la ce), iar perfuzie cu Dexa si nu-s ce antihistaminic, dipar bubele ca prin magie si nu mai apar, ne externeaza , cu tratament (VIusid si Liv52), mergem peste o luna la control (asta pentru ca leucocitele lui erau de 25 fata de 9.8
) . Marti dimineata ma suna mama disperata ca Alex a facut de 2 ori 39 si ca nu mai stie ca sa ii faca. Facem bagajul lui Catalin rapid, mergem la tara cu el, il luam pe Alex, care de ieri nu mai face nici pic de febra, dar mai tuseste un pic si se alimenteaza cum trebuie. Asa ca am vorbit cu baiatul la telefon, iar ziua de nastere o vom serba sambata. Si asa de 2 saptaami o tinem intr-un "bal". Eu-s obosita franta, as dormi non-stop. Bin eca luni sunt libera si o sa dorm pe saturate sa nu ma duc cheuna la serviciu.
Cam atat , inca o data pupici sarbatoritilor!
gusta spune:
Loreen sa curga bautura ca frumos le mai zici.
Va citesc eu cu voce tare ce a scris Loreen vreti?
Marilena si Mara Augusta
Tdi spune:
La multi ani BIANCA!
La multi ani CATALIN!
Sanatate multa copilutilor bolnavi!
Gusta, felicitari pentru cetatenie!
Andra, a vent masina? S-o stapanesti sanatoasa!
Alyssa a facut ieri aproape 40°C
, ii dau nurofen la 6-8 ore si vad ca-i merge mai bine, ultima febra a fost la 22.00 si de atunci n-a mai facut dar o doare inca gatul si nu mananca nimic. In alta ordine de idei, am citit mult pe net zilele astea, a facut sapaturi pe mai multe planuri si cred ca am identificat problema kupilului. Nu vreti sa stiti in ce hal sunt cu nervii si moralul
. Gata, nu ma mai lasa Aly sa scriu, vrea sa lipeasca post-it-uri pe tastatura.
loreen spune:
las ca va zic in soapta ca e melodioasa olandeza si asa-i frumos spusa ... soptit si apasat ...
Lucas ai contract de sponzorizare cu farmaciile la antitermice?
Ce-i cu atatea bolesnice?!
Aurasa numa-n sufletul tau sa nu fi fost cineva zilele astea ... probabil ca e vei odihni la servici ...
Fran sa aveti petrecere frumoasa si numai de bine tatalui tau
Gabi serveam patria azi cu simt profund de raspundere ...am aflat ca sunt bagata in plin proces de votare ca sta in mine totul ...
Gusta da la scoala cum a fost ?!
Tdi cu moralul si nervii io stiu ...unu e la 50m sub pamant iar ailalti sufera de misirupi pe fond de beutitudine ... iti spun eu ca problemele noastre se vor rezolva cu o cura de lopatin la 3 ore alternativ cu cimentirol si gropazina... dar ma intereseaza ce-ai gasit pe net
Si ca sa va tin companie si eu la bolesnite Delia mi-a facut febra de la scarba aia de capusa asa ca iar am pus-o iar am pus-o ... sper sa fie numa atata si sa nu ajung la spital cu ea, nu ca as avea unde sa ma duc...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
TDI, cred ca daca citesti 10 site-uri diferite pe net in legatura cu orice vrei tu, gasesti 10 opinii, toate foarte documentate. Eu sper sa nu fie nimic din ce zici ca ai citit.
Tdi spune:
Laura&Gabitza, bine ar fi sa nu fie nimic insa speranta asta mi-am pierdut-o cam de tot:(...ideea e sa gasim problema ca sa-i dam de cap...e adevarat ca nu suntem chiar de jale dar nici ok nu e. O sa detaliez cand o sa ma simt in stare.
Loreen, am inlemnit cand ai zis de capusa, nu-mi pot imagina de unde a luat-o in oras...nu te speria dar nici nu stati asa, du copilul la un doctor, eventual la Buc daca la voi sunt prea multi "specilisti" ca nu e de joaca, poate transmite multe boli (ex. encefalita, boli de piele, lyme, etc)...e un subiect aici pe dc la clinica virtuala. Sper din suflet sa sa nu fie nimic si febra o simpla raceala.
Mercedes spune:
Multumim frumos pentru urari.
Sanatate puilor!
tdi- eu zic sa te linisteti in primul rand si sa judeci la rece indiferent ce ar fi. Cand ai disponibilitatea sa ne spui ce crezi ce simti sa nu uiti ca suntem aici sa te ascultam. Orice problema are rezolvare, asta iti spun eu stan patitul.
laura-cum sunteti?
gusta-felicitari!
aurasa- stiu e greu cu doi copilasi si daca sunt si bolnaviori e si mai rau La multi ani cu sanatate pentru catalin! sa creasca mare si fericit!