~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA
Raspunsuri - Pagina 18
Tdi spune:
Ciao fetele. Eu nu-s bine deloc, continua bucuria cu 39°C constant si durerile de oase, mi s-au umflat ganglionii la ceafa si am gatul blocat, de cate ori incerc sa-mi misc capul urlu de durere
. In plus am tensiune mica 100/50 si bataile peste 100 fara sa fac nici un efort, e cam nasol. Am vrut sa merg la doctor dar e in concediu (medical) si la urgente nu ma trage atza...mai vedem.
Nelia, sanatate multa la toti...ma gandesc la tine, tre sa-ti fie tare greu sa-i vezi pe toti bolnavi
.
Tdi spune:
M-am tot gandit la o chestie, poate suna a paranoia dar trebuie sa v-o spun
...Gabitza, e posibil ca cineva sa fi citit pe forum ca nu sunteti acasa si a incercat sa va sparga casa? Sa ma explic...de-a lungul timpului unele dintre noi am dezvaluit numele real, locul de munca sau zona unde locuim, cred ca pentru niste persoane fara scrupule e usor sa gaseasca o adresa, ba mai mult, pot sa-si faca o si idee preliminara din albumele foto si sa ne citeasca programul pe aici...brrr...sper sa nu am dreptate si fie doar delir de febra.
gabitzam spune:
Teddy, sa stii ca m-a dus si pe mine mintea la asta, printre alte scenarii. Dar ar fi o chestie de prea lunga durata asta cu urmaritul pe net, un detaliu ici, unul colo, mi se pare prea mult. Am fost plecati si alte dati, perioade chiar mai lungi, si nu s-a intamplat nimic.
Nelia, gondola este de 5 ani. Ceata era pe la 11 dimineata, s-a ridicat dupa pranz. Iar nasa lui Raducu, si a lui Andrei de altfel, este sora mea
Si stau la curte acolo in Constanta.
Aparatul e acelasi, poate am prins eu mai multa indemanare cu el. Am in plan sa-mi cumpar unul nou si mai tare.
Danelutza spune:
Teddy si eu m-am trezit dimineata cu dureri in git, durere de urechi aveam de aseara, dar dimineata abia vorbeam, mi-a trecut cu o inghetata
. Ma bucur ca macar Isabella si-a revenit, la gradi n-am trimis-o nici ieri, nici azi, miine e sarbatoare si-s liberi, asa ca trai neneaca pe capul meu
. Ce-ai facut, ai trimis sotul cu Aly, ca parca astazi aveati intilnire la psiholog...
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

loreen spune:
LA MULTI ANI ANA ILEANA ... 
LA MULTI ANI DIANA MARIA ... 
LA MULTI ANI SARA ... 
Am facut recenzia ultimelor zile si bilantul nu este unul tocmai imbucurator ... mai ales pentru fetele din diaspora bolnave ... stiu ca va ganditi la gripa asta , dar tinand cont de amploarea ei fiti mai grijulii cu voi si duceti-va la spital ... just in case ca daca nu-i nimic macar stati linistite ... sanatate multa va doresc ...
Gabi stai tu linistita ca si io am bagat-o ingundat pe maneca asa ca mi-am revenit la obiceiurile din trecut cand faceam servicii la greu ... nu pot zice ca-mi displace dar mi-am cam pierdut antrenamentul ...
Gabitza acuma sunteti mai ok ?! Sau ma rog mai linistiti ?! Dupa ce-am vorbit ma tot gandeam dpdv al meseriasului la diverse posibile variante ... si concluzia e sa ne bucuram de Romania tara de basm...
Cuscra si daca nu ai zis mersi sa inteleg ca asta e forma de protest a socrilor?! mai frustranta e atitudinea lui Mihai care ar trebui sa fie mai categoric cu ai lui decat cu tine care esti ingrijorata nu ingrata
Flori am cumparat pana la urma o rochita pe post de costum de vulpe, dar care a costat triplu ... daca rolul ar fi fost pe masura sau compatibil cu personalitatea Deliei nu mi-ar fi pasat prea tare aspectul financiar ...
azi am avut serbarea la gradinita , pardon la Mall ... fii-mea arata minunat insa nu a vrut sa rezoneze deloc cu serbarea ... nu a cantat , nu a recitat , basca s-a mai pus si pe plans la un moment dat ... nu stiam ce sa cred ... oricum cineva care o cunoaste si ii cunoaste tipologia mi-a spus ca nu se simte bine in colectivul ala de copii ... nu este pusa in valoare
... nu am stat sa-mi bat capul cu ce-a zis insa clar fii-mea se bucura pana la lacrimi ca-i vacanta ...
Vineri mai am una si 3 luni am scapat de cumparat flori ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
Cu intarziere:
La Multi Ani, Isabella!
La Multi Ani, Ana!
La Multi Ani, Diana!
La Multi Ani, Sara!
Fratilor, ne intorseram si noi de la mare (Gabitza - se pare ca ne-am suprapus), noi am gasit casa in regula, n-a incercat sa dea nimeni pentru noi, in schimb am tras destul de rau cu Mogaldea. Luni seara noi ne-am intors acasa, iar ea a ramas cu bona si sotul ei. Inca de pe drum ne-a sunat bona sa ne spuna ca Ana a facut febra, i-am zis sa-i dea Nurofen si Zynat pentru ca zicea ca o doare in gat. Conform obiceiului, in 2 ore jumate situatia a escaladat si a facut copilul febra 39 cu 5. Eu ca eu, dar barbatul era isteric de-a dreptul, asa ca am insfacat un rucsac in care am pus un tricou si o pereche de pantaloni scurti si pe-aici ne-a fost drumul inapoi la Mamaia. Eu muream de nervi ca sincer nu aveam niciun chef sa ma intorc, fiind aproape sigura ca e rosul in gat pe care il face ea de obicei (ma rog, n-a mai facut de vreun an) cu febra mare, dar nefiind totusi confirmat m-am imbarcat. Intre timp am pus bona sa cheme salvarea care a venit si a luat-o la spital caci nu au dr pe ambulanta, ci doar o asistenta. Una peste alta diagnosticul s-a confirmat, i-au dat drumul acasa si a ramas pe Zynat.
Asa ca daca tot era luni in miezul noptii, am ramas pana a doua zi si am mai castigat o zi la mare. Am lasat-o acolo in continuare dat fiind ca se simtea bine, era pacat sa o intorc in Bucurestiul asta canicular.
Una peste alta, am prins si noi ceata aceea ciudata, se pare ca atunci s-a agravat boala (Ana tusea un pic, dar era o tuse reziduala de pe la gradi, pentru care nici nu a stat acasa); culmea e ca era ceata chiar pe malul marii (cu frigul si umezeala de rigoare), dar la capatul dinspre sosea al plajei nu era neam, ba chiar ardea soarele (acolo am si stat). Dr. a boscorodit-o pe bona ca de ce am fost cu ea la plaja cand tusea, dar sa moara calul daca m-am gandit ca se poate agrava.
In fine, acum asteptam concediul mare in iulie si va dati seama ca plec la bulgari cu Zynatul si Novocalminul dupa mine (ca Nurofenul nu a avut niciun efect).
Loreen - dar de ce Doamne iarta-ma au facut serbarea la Mall? Apropo de Mall, bineinteles ca sambata am fost si noi la Mall, am cascat ochii si nu prea pentru ca Ana nu mai suporta deloc sa ne insoteasca prin magazine
. Noroc ca tac'su a dus-o la saritoare din aia cu corzi, nu stiu cum naiba-i spune, care s-a dovedit a fi un mare succes, i-a placut de numa', nici ca mai voia sa plece.
Nelia - sincere condoleante, stiu ca se asteptau sa vina sfarsitul, dar cand vine parca tot nu erai pregatit.
Apropo de pozele Gabitzei, ne-am plimbat si nou cu telegondola (mai mult de nevoie (dar si de curiozitate) caci ajunsesem in centru si Ana nu mai avea putere sa mearga pe jos si numai bine, hotelul nostru era in partea de sud, unde are capatul), interesant ca sa zic asa, dar, frate, batea un vant si se misca ingrozitor. Iar din cand in cand mai avea si Ana cate o tresarire de extaz si se misca, asa ca micuta cabina se zbatea destul de tare
.
Altfel, va doresc multa sanatate ca vad ca sunt cam multi bonaviori, e chiar ciudat acum ca a venit vara (ma rog, numai pe la unii, se vede treaba) si petrecere frumoasa la serbari, ca e de sezon
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ChrisDun spune:
'Neata pe la pranz !
Ioanailinca, nurofenul nu face fata la febra peste 38 de grade C
Si noi folosim cu succes novocalminul pentru febra mare. Cand avea Carina 40 de grade, am fost cu ea la Grigore Alexandrescu i-au dat (cu lingurita) un cocktail de Nevralgin+Paracetamol. A functionat 
Nelia, multa sanatate !
Tdi, cum mai esti ? A fost sotul tau cu Aly ?
Gabitza, sa-ti traiasca sotul ! Scuze ca am intarziat cu urarile, mi-a acaparat atentia patania voastra ! La noi la bloc gasim destul de des pliante agatate de usa, sau chiar pe presh, si se vede clar cine a venit seara acasa si cine nu.... Politia ce-a mai zis ? Au luat ceva amprente ? Au vreo pista ?
Aveti idee care e diferenta intre Targul de carte si Salonul de carte ? Saptamana viitoare am impresia ca e www.bookfest.ro/" target="_blank">Salonul de carte Bookfest, si vreau sa stiu daca merita sa fac un drum sau nu. La Targul de carte, din noiembrie anul trecut, toate editurile aveau reduceri cu cel putin 10 %, si a meritat din plin "excursia" ![]()
Sanatate bolnavilor, si o zi buna tuturor!
Androix spune:
www.dropshots.com/craciun2008#date/2009-06-09/14:44:58" target="_blank">Poze de la serbare Nu mai am loc, iar trebuie sa fac alt cont ca as fi pus si cateva filmulete. Poate imi fac timp sa le pun pe youtube.
Loreen, pana la urma stateam ca proasta si nici eu nu stiam ce ma supara mai tare: ca s-a intamplat sa se arda, ca Filip a fost invatat sa minta sau ca lu tac-su nu pare sa-i pese de ei mai mult decat de ma-sa
Problema este mai adanca de-atat si ne da batai de cap de ceva timp. EU trag tare sa-i mult din toamna acasa si pe Georgia s-o dau la cresa iar pe Filip la o gradinita prin arpopiere de casa sau de cresa Georgiei, iar lui nu-i convine asta. Motivul pe care mi-l spune e ca nu vrea ca Georgia sa intre atat de mica in colectivitate. O mai fi si altceva, nu-mi sta capul si nici nu prea am stare sa dezvolt. Ideea este ca fata nu e inscrisa inca, se fac inscrierile abia la sfarsitul lunii la cresa. Acum cand au inceput sa se dea rezultatele la gradinita cand ma framant ca cine stie care gradinita s-o duce prima sa depuna listele mi se reproseaza ca am mers de bezmetica in toate partile. Dar atunci cand a fost agitatia el nici macar nu a putut sa aibe o parere transanta. Nu mi-a spus cu toti dintii nici da nici ba, acum imi da peste bot.
Una peste alta suntem intr-o stare de tensiune maxima si tot asteptam sa se termine diverse chestii. Story of my life
acum astept sa termin cu licenta si cu inscrierile la crese and stuff, pe urma asatept sa-mi gasesc de lucru pe urma cine stie ce mai astept sa crape seful ca sa-i mostenesc scaunul sau mai stiu io ce... N-o sa ma linistesc niciodata 
M-a inebunit si cu serviciul asta al lui, cand mi-e lumea mai draga el munceste. Nu are un program fix ca sa stiu si eu cand ma pot baza pe el si cand nu. Daca e liber in weekend nu putem pleca pe nicaieri ca poate il suna. Adevarul este ca si el e foarte obosit si nervos din cauza asta, are o farama de zi libera ca sa doarma cand sunt copiii aici si nu il lasa sa doarma. In weekend de exemplu el vroia sa se odihneasca si fi-miu a dat trezirea la 6:45
si in berceni cik la 8 nu poate sa se ridice din pat de somn ce-i este, in conditiile in care acolo se culca mult mai devreme decat aici.
Asta e o mica parte din nebunia pe care o traiesc eu acum
Astept sa se termine, indiferent cum
si o sa revin in forta. Sanatate multa la toata lumea, copiluti sau mamicute, si bafta pentru cine mai are examene. 

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Am uitat sa va spun de fapt buba mea cea mai mare care m-a imbolnavit de nervi si mai multe nu: am masina in service de doua saptamani implinite fix ieri
si mai mult ca sigur c amai dureazaa minim o saptamana. Imi vine sa bat pe cineva. Am avut un accident acum doua saptamani, s-a gandit un prostovan sa nu-mi dea prioritate. Chestia este ca si daca ar fi avut prioritate tot nu avea unde sa intre decat fix in mine, ceea ce ma duce cu gandul ca nu m-a vazut deloc, a fost mult prea ocupat sa taie fata altuia
Asa ca de doua saptamani am fost pieton de ocazie si sofer de masini imprumutate. Ceea ce a facut sa-mi doresc inca o masina pentru cazuri de urgenta, ma lasa rece ca Mihai nu vrea sa conduca, eu mai vreau o masina, una mica tico sau matiz. Sau un scuter! 
Iar s-a pus caldura asta infernala, iar de la AC sunt ametita de zici ca sunt beata.
Gata, m-am intins cam mult, trebuie sa ma intorc la invatat.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Mercedes spune:
laura-si pana la urma ce faci o lasi tot acolo la gradi?nici la mine nu e roz, de data asta a fost prea de tot.. sunt in cautari sper sa rezolv cu bine pana la toamna.Ori eu pretind foarte mult ori nu stiu ... dar e clar ca ceva nu e ok.
Daca vreti sa o vedeti am pus cateva poze de la serbare. http://family.webshots.com/photo/2828407900092581050aVqfUr