~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Ana Ileana!
La multi ani, Diana Maria!
La multi ani, Sara!

Multumesc la toate fetele dragute ca va ginditi la noi! La sora mea si la fetele ei mai ales, ca la ele e tristetea mare!

Lucas, baga un ochi aici daca te-ai saturat de caldura: http://service.vif.com . Ploua, e frig, e ca in noiembrie.

Lisandru nu mai are febra, dar nici bine nu e. Eu si fetele sintem bine, mai tusim, dar sintem nesperat de bine. Sper sa nu faca otita Lisandru, ca tusea l-a mai lasat si pe el. Ieri am aflat ca la gradinita Tudorei si in grupa ei sint citiva copilasi cu nu stiu ce streptococ nasol. Si chiar citeva educatoare au luat... Sper sa nu fie si la Lisandru, ca a tot fost pe la gradinita in ultima vreme, s-a jucat cu copilasii... Oricum, sint multi bolnaviori si la Sezatoare, si chiar mai mari, si printre prieteni si cunoscuti. Sper numai sa nu fie ceva grav la nimeni si sa ne treaca repede si fara urmari!

Gabitza, ce neplacut! Spargeri se dau si pe aici si intotdeauna, dar intotdeauna dupa spusele politistilor care au venit cind s-a spart un apartament de la scara vecina, e cineva cunoscut sau un cunoscut de-al cuiva cunoscut si stiu ca sint plecati locatarii. Pe mine si asta ma infioara si ma face sa devin anxioasa, faptul ca cineva ma supravegheaza, ca stie cind plec, cind vin, ca imi urmareste familia... asta pentru mine e mai greu de dus decit spargerea in sine. Imi pare rau, sper sa nu vi se mai intimple! Si noi lasam lumina aprinsa cind plecam, iar cind sint singura cu copiii ma gindesc la tot felul de lucruri... dar am vazut si multe filme, ce-i drept!

La multi ani sotului! Merita un buchet mare de flori sau un car cu bere, la alegere! Si asta pentru ca este un sot si un tata nemaipomenit! Sa va traiasca si sa fie sanatos!

Florentina, succes la serbare printesei!

Danelutza, sanatate multa Isabellei! Sper sa nu fie nimic grav!

Lucas, felicitari pentru gradinita! Sper sa-i fie bine la noua la gradinita! Of, ce nasol cu maseaua, sa treaca repejor...

Eu am terminat ieri cu cursurile din programul meu, acum ce-o fi o fi, astept notele. La engleza am primit notele de la primele teste, sint nesperat de bune, la cit am studiat mai ales. Astazi si miine ma ocup si eu de casa un pic, si apoi ma apuc serios de engleza, urmeaza doua examene de mijloc de sesiune, dar mai grele decit primele date. Si apoi cele de final si gata! Parca s-a mai facut lumina, acum citeva saptamini nu vedeam posibil sa trec prin tot ce a fost, dar uite ca am trecut!

Androixul, tu cum mai esti? Mai poti?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gata, s-au schimbat yalele, sper sa fie bine de data asta. Dar, Nelia, intr-adevar, senzatia ca cineva ne-a urmarit, a vazut ca suntem sau nu acasa, ne stie programul, e mult mai urata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Sara de Sufletzica, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresc parintii tai !

Gabitza, ce porcarie cu hotii astia ! Dar voi tineti in casa valori ? Ca altfel nu inteleg de ce ar veni ? Doar sa fie d-aia hamesiti, sa fure televizoare / aparatura audio-video .... Eu am o vecina speriata de bombe, care si-a pus alarma la apartament, si singurele dati cand am auzit-o e cand ma-sa n-a nimerit cheia in usa, si cand au venit baietii sa faca izolatia exterioara si au atins alama .... In fine, bine ca sunteti sanatosi, si ca nu v-au luat nimic din casa. Pe de alta parte, v-or fi vazut vecinii (sau hotii) cu bagaje, si s-or fi gandit ca plecati pe mai multe zile...

Pe vremea cand aveam Oltcitul, ne-au furat bateria si un covoras de cauciuc ! Ce-or fi facut cu unul singur ?!?! Bateria avea vreo 7 ani si inca mai functiona ...

Fran, ti-a raspuns cineva, pana la urma ?

Nelia, multa sanatate !

Sa aveti o saptamana usoara !

Mergi la inceput

Ceva frumos si adevarat:

Moare cate putin cine se transforma in sclavul obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi traiectorii;
cine nu-si schimba existenta;
cine nu risca sa construiasca ceva nou;
cine nu vorbeste cu oamenii pe care nu-i cunoaste.
[...]
Moare cate putin cine evita pasiunea,
cine prefera negrul pe alb si punctele pe "i" in locul unui vartej de emotii, acele emotii care invata ochii sa staluceasca, oftatul sa surada si care elibereaza sentimentele inimii.

Moare cate putin cine nu pleaca atunci cand este nefericit in lucrul sau;
cine nu risca certul pentru incert pentru a-si indeplini un vis;
cine nu-si permite macar o data in viata sa nu asculte sfaturile "responsabile".

Moare cate putin cine nu calatoreste;
cine nu citeste;
cine nu asculta muzica;
cine nu cauta harul din el insusi.

Moare cate putin cine-si distruge dragostea; cine nu se lasa ajutat

Moare cate putin cine-si petrece zilele plangandu-si de mila si
detestand ploaia care nu mai inceteaza.

Moare cate putin cine abandoneaza un proiect inainte de a-l fi inceput;
cine nu intreaba de frica sa nu se faca de ras
si cine nu raspunde chiar daca cunoaste intrebarea.

Evitam moartea cate putin, amintindu-ne intotdeauna ca "a fi viu" cere un efort mult mai mare decat simplul fapt de a respira.

Pablo Neruda

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Sara.

La multi ani sot de Gabitza. Iar cu usa si eu sustin ca stiau ca nu sunteti acasa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Sara!
La multi ani Costi, sotz de Gabitza!

Sanatate multa bolnavilor! Din pacate ma incadrez si eu in categoria asta, ieri m-am simtit dubios de obosita iar seara am facut febra mare, am petrecut toata noaptea in dureri inumane de cap si oase si febra 39, azi la fel, abia acuma spre seara mi-am revenit putin...sunt ingrijorata ca am toate simptomele de gripa...bineinteles ca nu m-am dus la doctor, a ramas tati acasa si s-a ocupat de atomik iar maine o va duce el la psiholoaga daca eu nu reusesc sa ma ridic din pat.
Va las ca iar ma apuca febra...aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

sotului tau, Gabitza. Sa fie sanatos si iubit.

Sara (Sufletzica)sa cresti mare, sa fii o frumoasa mereu si sa ai parte de mult noroc.

Diana Ana. Sa crestesti mari. Sa fiti norocoase toata viata.

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Citat:
Si drept "cadou" am primit aseara cu totii, cand am ajuns acasa, o usa vandalizata de o tentativa de spargere.? Vecinii aveau bagate in vizoarele de la usa cocoloase de hartie.

Mi s-a facut pielea gaina. Nu altceva. Vai de mine. Bai frate ce oameni. Asa ceva... Bine ca nu au reusit sa intre. Ca era si mai nasol. Dar vecinii, nimeni nu a auzit nimic?

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani ANA ILEANA, DIANA MARIA si SARA! sa fiti sanatoase, fericite alaturi de familiile voastre.

La multi ani sot de gabitzam sa ti iubesti familia ca si pana acum.

gabitza-noroc ati avut, bine ca n au reusit sa intree in casa.

Mergi la inceput

'Neata! Elisor, Loreen???

Tdi, cum mai esti, m-ai ingrijorat aseara! Octav e racit cobza la noi, el a luat ultimul, dar e cel mai rau, sper sa fie acelasi lucru, nu altceva. Agata tuseste rau, mai rau ca la inceput, Tudora e singura care e bine, a fost si ea un pic, citeva zile, eu sint bine, dar Lisandru nu e, tuseste si plinge si sta numai in brate, nu maninca si nu doarme, asta-noapte s-a trezit la fiecare jumatate de ora... vineri ma duc la medic.

Gabitza, mi-a facut mare placere sa ma uit la poze! Multumesc frumos, mi-e dor de mare! Si nu-mi vine sa cred ca altii fac plaja, la noi ploua si e frig, cred ca sint vreo 17 grade maxim. V-ati schimbat aparatul? Pozele astea sint mult mai bune calitativ sau cel putin asa mi s-au parut. Si da, ai dreptate, tare ciudata acea ceata, era dimineata? Ca asa parca mai inteleg, dar mie mi s-a parut ca era in mijlocul zilei. Gondola e ceva nou la Mamaia, nu? Ca eu nici nu stiu si nici nu am auzit pina acum nimic despre ea. Frumos se vede de sus, de unde pina unde merge? Si ce frumos ca v-ati ales nasi din Constanta! Si mai stau si la casa! Au finii unde merge la plaja! La prima poza am tresarit un pic, pentru ca semana cu casa unde mergeam noi la 2 mai, tot asa era curtea, casa, masa afara... ce vremuri, dom'le! Sau cu cortul in Vama veche!

Mergi la inceput