~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Multumesc inca o data pentru urarile pentru Duducu-Odudu-Laducu meu ![]()
La multi ani fericiti pentru Diana si Ana Ileana! O viata frumoasa sa aveti in fata voastra, fara griji si necazuri 

Nelia, imi pare rau sa aud asa vesti triste din partea ta. Condoleante si din partea mea.
Danelutza spune:
La multi ani, Raducu ! 
Sa cresti mare, sanatos, ai grija sa scrii frumoase poezii lui mami
, sa fii norocos si fericit, alaturi de fratior si de parinti !
La multi ani, Diana !
La multi ani, Ana-Ileana !
Nelia condoleante si multa putere surorii tale 
Voi cum va mai simtiti, ati fost la doctor sa vedeti ce aveti ! Sanatate multa la toti.
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Florentina G spune:
Salutare!
Eu incerc sa-mi revin dupa un week-end obositor iar vremea de afara pare sa nu ma ajute deloc ca trag intr-una la somn....
Am pus copiii la somn si m-am gandit sa profit de singura ocazie probabil de a ma mai pune la curent cu ce ati mai facut.
In primul rand vreau sa felicit copilasii care si-au sarbatorit ziua de nastere zilele acestea si sa le urez din suflet sa fie sanatosi sa fie inconjurati de multa iubire si noroc toata viata iar mamicile lor sa fie mandre de ei in fiecare clipa!
La Multi Ani Dragos!
La Multi Ani Cristian!
La Multi Ani Mara!
La Multi Ani Bianca Teodora!
La Multi Ani Catalin!
La Multi Ani Bianca!
La Multi Ani Tony!
La Multi Ani Isabella!
La Multi Ani Ana Ileana!
La Multi Ani Diana!
Gusta, felicitari pentru cetatenie!
Nelia, condoleante. Nici nu imi pot imagina cum e sa treci print-o asemenea tragedie mai ales cand sunt copii mici la mijloc. Sper sa va reveniti repede toti... sunt pacatoase rau racelile astea, noi abia acum as putea spune ca am scapat de tuse...dupa trei luni de tratament.
Oana, felicitari pentru mutatul in casa noua, sper sa fie cu mult noroc iar realizarile sa curga lant pe plan financiar si familial - cred ca de acum puteti cocheta in voie cu ideea de bb2
!
Chris, mersi de pont...am vrut sa merg ieri la mall-ul din Baneasa dar nu am reusit sa ajung. Pana una alta am dat cu ochii de modelele de la Bien Savvy care sunt suuuper dar si costa! Partea buna e ca stiu o casa de moda care face rochii de mireasa si scoate cam orice model de la ei la jumatate de pret.. Oricum este timp destul si nu ma grabesc...
Gabitza, La Multi Ani pentru Raducu! Chiar ca ai baieti mari....ce sa mai zic ca parca mei ieri cautati bona pentru Andrei. cand citesc ce scri referitor la bone am un feeling de deja-vu
... sper sa reusiti sa gasiti o bona macar la fel de buna ca Dora si pentru Raducu!
Elisor, lasa ca vine vacanta acum si o sa te linistesti! Asa e cand cresc copiii.... cresc si responsabilitatile!
Joi are si Maya serbare si abia astept sa o vad! I-am facut un costum de pisicuta si nu stiu cum as putea sa o pictez pe fata, sa-i fac si mutrita corespunzatoare.
Loreen, ai gasit costumul de vulpita? Eu am fost la o firma care inchiriaza costume si aveau foarte multe... numai cel de pisica nu mi-a placut, era si un pic patat, nu avea nici coada...si cereau 50 ron pentru inchiriere 24 de ore...adica trebuia sa il iau dimineata si a doua zi sa il si returnez.. M-am gandit si la tine atunci dar oricum nu aveam cum sa facem in conditiile astea..
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
nelia spune:
Lisandru are febra, eu teme de predat!
In rest, sintem bine! Am pus pe dropshots.com/aurice poze noi, ca ieri am urcat pe un deal si a fost tare placut.
gabitzam spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Inainte de toate, la multi ani pentru SARA de Sufletica, sa creasca mare si frumos, sa fie ocrotita toata viata de rele!
Astazi este si ziua lui Costi, sa-mi traiasca, face 42.
Si drept "cadou" am primit aseara cu totii, cand am ajuns acasa, o usa vandalizata de o tentativa de spargere. Din fericire cineva acolo sus ne-a ocrotit si n-au reusit sa si intre in casa, doar au spart una din yale si pe a doua au blocat-o. Chestiile astea eu credeam ca se intampla intotdeauna altora, si nu mie. Eram fericti, ne intorceam de la Constanta bine dispusi, trecusem si pe la Carrefour si facusem cumparaturile saptamanale si cand ajungem in fata usii, surpriza. Pe moment nu am fost siguri daca au reusit sau nu sa intre, ca usa era blocata. Asa un sentiment de frustrare, de neputinta, de furie am simtit. A venit si politia neasteptat de repede, dar pina nu vedeau daca au intrat sau nu, au zis ca nu au ce sa faca. M-am dus la un vecin si am stat cu copiii si am cautat si pe net un lacatus de urgenta, sa vina sa ne deschida, a venit cam in 40 de minute. Copiii erau agitati si se frichineau, imi venea sa plec in lume. N-am stiut daca au reusit sa intre sau nu pina nu a deschis lacatusul usa. Uffff, am fost asa de usurata.
Acum am tot felul de scenarii in cap, ca prea au venit astia la fix, stiau ca lipsim de acasa? ne-or fi urmarit? Vecinii aveau bagate in vizoarele de la usa cocoloase de hartie.
Acum e dus Costi sa cumpere yale noi, sa repare usa.
Cloreta spune:
Buna dimineata!
La multi ani ANA ILEANA, DIANA, SARA!
Nelia, condoleante siputere sa treceti peste asta, tu si familia.
Gabitza, la multi ani puiului mic, sa creasca mare si sanatos!
Ma sperii cu spartul usii, imi imaginez prin ce ati trecut si mai erati si cu copilasii dupa voi. Bine ca nu s-a intamplat nimic, asta va mai lipsea. Doamne in ce tara traim:(
Flore, succes la serbare
gabitzam spune:
Am pus pe net pozele din weekend, si cu dezmotzarea si cu plimbarile pe plaja, prin Mamaia, si in Constanta. Vedeti, daca va face placere, aici. Am facut si niste filmulete, cand am timp le pun pe youtbe, cu alesul de pe tava si dez-motzarea efectiva.
Danelutza spune:
Buna dimineata, am venit repejor sa servesc cafeaua alaturi de voi, sa nu credeti ca doar virtuala ci am o stacana mare si frumoasa, plina cu cafea cu lapte, in fata ochilor. concluzionul... am dormit rau asta noapte, pe la 1.30 a facut Isabella febra si-i era frig, a spus sa ma bag in pat linga ea sa o incalzesc, desi ii pusesem preventiv pijamalutele groase si inca o patura deasupra ca sa doarma bine. I-am pus supozitorul, i-am incalzit piciorutele ca erau reci, a vrut sa le bag in pantalonii mei de la pijama, cica acolo e cald
, pe la 2.30 m-am dus in pat la mine, iar la ora 3 m-a trezit ca vrea cu mami. Am luat-o linga noi, a dormit asa cuminte, ca ne-am trezit la ora 8, de fapt ne-a trezit Tito care s-a dus la spital la tratament si sta acolo toata ziua. Nu a vrut sa manince nimic, s-a uitat la desene animate, iar acum doarme, i-am pus din nou un supozitor ca avea febra. Doamne ajuta sa-i treaca, desi aseara spunea ca o doare urechiusa
. Acum ca sa recunosc, si eu am nasul infundat si ma dor toate oasele, de la vremea asta de kko, parca vine toamna-iarna, nu vara, afara e destul de rece si innorat, asa ca... toate bune si frumoase.
Nelia sanatate multa lui Lisandru. Cum se mai simte, a mai facut febra ?
Gabitza parerea mea e ca stiau ca nu sinteti acasa
, ca prea v-au prins la tac, dar nu cunosteau si cite yale aveti la usa
. Bine ca ati scapat, fara sa va fi luat ceva din casa. Hoti sint peste tot in lume, eu cind ramin acasa doar cu Isabella, ma refer noaptea, incui toate usile, cobor jaluzelele si la usi si la ferestre, am o frica nebuneasca, sa nu intre vreun hot. 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Cloreta spune:
Gabitza, la multi ani sotului, sa fie sanatos si sa va iubiti mult! Sunteti o familie foarte frumoasa.
Acum ma uit la pozele voastre, m-am topit dup aia in care il pupa Andrei pe Raducu pe capusor; e mortal piticul cum doarme in carucior pe plaja cu copanele alea numai bune de pupat. Si evident imi curg balele la cupele alea cu inghetata
lucas spune:
LA multi ani
SARA
cu sanatate si multe zile frumoase.
Gabitzam la multi ani pentru Raducu, sa va traiasca. si pentru sotz sa fie sanatos si sa va iubiti toata viata.
m-ai speriat cu usa, ca suntem cam plimbaretzi in w/e de la un timp. cu toate ca avem usa metalica (cam veche de vre-o 10 ani) nu prea imi pun mare baza in ea. noi cind plecam lasam lumina pe hol aprinsa, tot timpul. mai da vecinii nu au auzit cind s-a umblat la usa? ufff, ce nebunie.
am reusit cu inscrierea la gradi, din toamna, miine dimineata mergem la cealalta sa il retragem.
sunt bolinda ca mi-am scos o masea de dimineata si acum ca a trecut anestezia, ma usuca la ficati de durere.
Danelutza multa sanatate.
Nelia condoleantze si putere! cum se mai simte Lisandru?
este ingrozitor de cald afara. doamne in iulie sau august cum o fi?