~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani ISABELLA! Buon Compleanno!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, saru'mina, a fost super tortul, si gustos si aratos Multumesc si de mesaj, l-am primit.

Raducu a fost un cuminte, a fost dez-motzat cu succes, iar de pe tava a ales pixul, surubelnita si un stick usb de calculator. Dupa ce a luat pixul, nu mai voia sa ia altceva, era fericit cu pixul. A trebuit sa il iau din mana lui ca sa ia si alt obiect. Scriitoru' lu' mama

Am doi baieti mari de acum. O sa pun poze cand ne intoarcem, luni seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chris, sa le facem cunostinta la socrii nostrii: fi-mea a venit weekendul asta arsa cu tigara pe mana, fiind deja al doilea incindent legat de o tigara nesupravegheata, iar Filip cu minciuna invatata ca a alergat in parc si a cazut si s-a lovit Ce n-a luat soacra-mea in calcul e ca si fi-mea a inceput si ea sa rupa binisor asa ca mi-a zis ea singura ce-a patit. Nu mai dezvolt ca sunt tare amarita si plina de nervi. Ca eu sunt nerecunoscatoare, imi sui sacii in caruta si pe urma tot eu comentez Ca sotul meu asta mi-a raspuns cand i-am povestit ce are fi-sa pe mana de fapt, mi-a zis ca eu nu i-am zis o data multumesc lu ma-sa, ceea ce oricum nu este adevarat. E adevarat ca nu i-am ridicat niciodata statuie, dar de multumit i-am multumit...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna seara si de la noi! Nu am mai intrat deloc de ceva vreme din lipsa de timp, iar acum am citit doar ultima pagina.

Inainte de toate, imi cer scuze ca nu am intrat macar sa felicit sarbatoritii, o fac acum, cu intirziere, dar mai bine decit niciodata... Cred ca aici am ramas:
La multi ani, David!
La multi ani ani, Maya Ilinca!
La multi ani, Dragos Alexandru!
La multi ani, Cristian!
La multi ani, Mara Augusta!
La multi ani, Bianca Teodora!
La multi ani, Catalin!
La multi ani, Bianca!
La multi ani, Anthony!
La multi ani, Isabella-Antonella!

La multi ani, Raducu pentru primul anisor!

Despre noi: sintem toti bolanvi, in afara de tati, am luat eu de data asta ceva nasol, tusesc si ma doare pieptul, nu e cu febra, dar toti patru tusim. Sint ingrijorata pentru ca e ceva atipic si seamana a gripa... Sper sa ne treaca repede. Pe linga asta, sintem ocupati pina peste cap, cu ultimele activitati (sint spectacole de final la toate - am niste poze si filmulete de la spectacolul de gimnastica, poate reusesc sa le pun pe dropshots), teste la Agata, examene, lucrari si teste la mine...

Dar cu astea sintem obisnuiti, motivul pentru care nu prea am avut chef si timp sa mai fac si altceva pe linga cele de mai sus este tragedia din familia mea si starea psihica pe care o am din cauza asta, fiind tare-tare departe de ei! Chiar daca am vorbit la telefon de citeva ore pe zi cu ei si am ajutat si eu cum am putut, tot nu ma simt bine! A murit cumnatul meu, sotul surorii mele mai mici! A avut cancer in git si stiam din septembrie ca va muri... dar of, doamne, atitea luni de suferinta! Cel putin sfirsitul a fost groaznic, ultimele saptamini mai ales... A suferit prea mult, inuman de mult, nimeni nu merita sa sufere atit, nu ar trebui lasati oamenii muribunzi sa se chinuie atit! Si fetele, au doua fetite... Of! Mi se rupe sufletul de mila pentru el si pentru cei lasati in urma, fetele chiar l-au iubit si sint sfirsite de tristete! Sora mea a fost prea prinsa de evenimente, abia acum se linisteste si ea... A ingrijit doi bolnavi in faze terminale in ultimul an, mama lui si sotul! Acum stau cu frica sa nu se imbolnaveasca si ea, ca nu se simte prea bine, sper ca doar de la oboseala si griji sa i se traga!

Va las acum si va doresc sanatate multa la toata lumea, pentru mine de citeva saptamini chiar nimic nu mai conteaza in afara de acest lucru. Dar totusi, trebuie sa ma apuc de lucru, abia am adormit casa si am teme de facut si examene de pregatit. Luni am ultima tema mare de predat la cursul din program, dar apoi trebuie sa pun mina ca lumea pe engleza, ca vin si aici teme si examene mai grele decit cele date deja.

Va pup si recuperez eu in vacanta...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Raducu cu intarziere sa cresti mare si sa te faci scriitor daca asa vrea mama.

La multi ani Ana si Diana sa cresteti mari si sa vaeti parte numai de lucruri frumoase.

Nelia condoleante.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Buna ziua!

La multi ani Odudu!
La multi ani Ana!
La multi ani Diana!

Nelia draga, multa sanatate la toata familia, mari si mici! Condoleante pentru pierderea cumnatului, imi pare tare rau pentru sora ta si fete, offf, sper sa nu mai treaca nimeni prin asemenea chinuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

La multi ani Diana de Iuliana, Ana de tora, sa aveti parte de tot ce va doresc parintii !

Nelia, condoleante ! Multa sanatate surorii tale, si putere familiei sa treaca peste pierderea grea.
Voua multa sanatate va doresc !

Androix, cum arsa cu tigara, mey ?! Brrr !

Care dintre baieti avea la gradi poezia cu lupul anemiat ? (ori Filip, ori Dragos... din ce imi zice memoria mea beteaga...) Am auzit-o si eu la serbarea copiilor : e o poezie .... inteligenta

Gabitza, dragut Raducul tau !
Sa vezi patanie cu nepoata mea (fata cumnatilor mei : primul lucru a ales consola de jocuri wii - dar a zis cumnata-mea ca nu se pune ). Apoi a ales cu chiu cu vai alte doua chestii (chei de la masina, parca, si inca ceva), desi cumnata-mea si matusa-sa au luat din tava ditai brataroiul de aur, pe care i l-au tot fluturat pe sub manute - chiar i l-au impins in mana, dar copila a refuzat sa il apuce

Mergi la inceput

De cateva zile ne dau tarcoale furtuni si ploi ceva de speriat... ieri a fost tornada in judetul nostru, a pus la pamant un oras intreg si sunt multi raniti si case distruse de grindina. Din fericire in oraselul nostru a ajuns doar un vant mai puternic si ploaie torentiala dar au fost smulsi copaci din pamant, unul enorm chiar in curtea scolii si cativa pe strada pe care mergem zilnic la gradinitza...mi-e groaza sa ies din casa mai ales ca vremea e inselatoare, acu' e soare si peste cateva minute parca vine sfarstul lumii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

nelia-in primul rand sanatate pentru famila ta si daca e posibil incearca sa te pregatesti pentru examenele respective. Condoleante, imi imaginez ce poate fi in acea familie acum.

La multi ani ANA ILEANA si DIANA MARIA sa fiti fericite, sanatoase alaturi de familiile vostre.

gabitza-ai doi baieti mari de acum, sa ti traiasca sa fie sanatosi si frumosi.

laura-citeam de tine ca ai scapat ieri de o chestie io imediat merg in campul muncii si sincer nu stiu la ce ora voi ajunge acasa maine...

elisor-imi pare bine ca ai dat un semn de viata.Voi mai pune ceva poze si de ieri si voi pune linkul pe contul comun in zilele urmatoare.

Nu stiu cum ma voi impartii sapt. viitoare miercuri serbarea biei la gradi la ora 16, vineri serbarea lui cristi nu stiu inca de la ce ora + o cununie civila de la ora 15. Imi e clar ca imi tb 2 zile libere ca altfel nu am cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tdi-Citeam ce ai scris acum de furtuni... vroiam sa ti spun ca asa bate vantul la noi ca ma gandeam sigur ca va urma o furtuna nasoala chit ca afara la pranz erau 30+ de grade.

Mergi la inceput