~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

eu am ramas in urma cu urarile de la multi ani asa ca...
TEODORA-MARIA
IULIA-MARIA
DAVID MAYA ILINCA
DRAGOS ALEXANDRU
CRISTIAN
MARA AUGUSTA
BIANCA TEODORA
CATALIN
BIANCA
ANTHONY
si nu in ultimul rand
ISABELLA-ANTONELLA

LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPILASII.MII DE SCUZE CA NU AM FACUT URARILE LA TIMP.

Noi azi am luat cheile de la noua casa.Aici e dezastru, plus ca avem mult de munca si soatza e stresata , drept urmare ca niciodata mi-a zis ca sunt sarita de pe fix cu mutatul asta(casa e plina de cutii e drept) si ca el vrea comfort cand vien acasa.I-am spus frumos ca daca vrea comfort sa mearga la hotel.E drept dimineata a trebuit sa isi ia pantofii din magazia de jos ca eu ieri am adunat pantofaraia.Dupa ce a plecat a sunat si si-a cerut scuze.I-am spus ca e prea tarziu , toata familia stie deja ca m-ai facut sarita de pe fix.

Nu o sa am internet pentru o perioada ca deh....capitalismul.Dupa ce ca imi i-au bani in plus ca ma mut, mai dureaza si nu stiu cat.cam vreo 13 zile.Pana atunci avem internet mobil de la cineva, ca sa putem scoate job-urile de pe email.

Alex e foarte entuziasmat.ma intreaba mereu daca am luat cheile de la casa cu gradina.Ei bine azi le-am luat.

Succes cu serbarile,
Denisa multa bafta cu gradinita,fetele au dreptate...asta e discriminare pe fatza

MOnu....parca m-as baga si eu putin la zburat cu fiica-ta,

Gusta felicitari pentru cetatenie...e un pas mare pentru voi.

New Mami...super tare Patrick.Mare inotator ai sa il faci, si felicitari pentru bicicleta,

Cornelia, nastere usoara...si tu nasti mai repede decat imi pun astia internetul!!!

Nelia stiu ca astepti vacanta mai ceva decat o noapte romantica,

CAm atat am retinut...va pup si sa ne auzim cu bine!!!

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani
ISABELLA

sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Oana, acum stim si nou nu numai familiaLasa ca o sa aranjezi frumos si o sa aveti confort

Fetele se anunta niste calduriin wnd de iti vine sa fugi la ocean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani cu mult drag pentru o fetita frumoasa si scumpa, Isabella !! Sa cresti mare, sa cresti frumos, sa nu-ti lipseasca niciodata nimic si dragostea sa-ti fie in jur mereu!

Noi am ajuns la Constanta, ne pregatim sufleteste pentru dez-motzarea de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

LA MULTI ANI, ISA!!!!!!!!!!!!

Monu faina faza. Eu am fost obsedata de zbor. Am vazut Marry Popins si am sarit cu umbrela de la balcon, convinsa fiind ca o sa zbor. Norocul meu ca locuiam la etajul 1 si am cazut pe niste tufisuri. Asa ca fii atenta ca nu stii ce-i poate trece prin cap.

Ieri Sophia a luat vaccinurile. Jale mare. Tony a luat un robot peste ochi de la un copil in parc,Tony fiind sub "atenta" supraveghere a bunicului. Asa ca iar este "stricat" de ziua lui. In toate pozele iese ca scapat din razboi.

Va las ca incep nebunia cu gatitul si curatenia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Vai viata mea, mii de scuze pentru intarziatele urari, dar le spun din inima la tot grupul de sarbatoriti:
LA MULTI ANI DRAGOS ALEXANDRU!
LA MULTI ANI MARA AUGUSTA!
LA MULTI ANI CRISTIAN!

LA MULTI ANI BIANCA TEODORA!

LA MULTI ANI BIANCA!
LA MULTI ANI CATALIN!

LA MULTI ANI ANTHONY!

LA MULTI ANI ISABELLA-ANTONELLA!

Dragi copilasi sa aveti parte de o viata frumoasa, sanatoasa, cu mult noroc, fericire, sa va realizati visele, sa va iubiti parintii cel putin la fel de mult pe cat va iubesc si ei, sa va iubiti fratiorii si surioarele, sa fiti tot ce va doriti in viata!
Parca sunt de pe alta planeta, sunt in urma rau cu cititul, sper sa vad si pozele care s-au pus pe ici pe colo (Mercedes citisem ca ai sters linkul la poze, am rugamintea sa-l mai pui o data pentru intarziati ca mine, aici sau pe pm), sanatate multa lui Matei de Lucas, Teddy sarumana de felicitare, chiar a fost o surpriza , ai scrisul identic cu al cumnatei care sta tot in italia, inainte sa-i spun de la cine este m-a intrebat ea daca e cumva de la Patrick al Ancai , a fost foarte incantata de "diamantele" de pe felicitare , Laura mersi de telefon , Anca vacanta placuta si sper ca te-ai facut bine, Florentina imi pare rau ca v-ati dat planurile peste cap de ziua voastra, sigur vor mai fi ocazii si e posibil cand nu e nimic programat sa iasa ceva pe cinste, ...in rest nu mai retin nimic, Cristina super aniversare i-ati facut Carinei cu atatea surprize si placeri, atipica dar chiar pe gustul unui copil, Marilena iarasi iti da de furca juniorul, dar Mara iti lumineaza viata, Gabitza i-a placut lui Andrei Diorama?...am vazut poze cu inotatorul Patrick al Ancai, am ramas muta de admiratie cat de bine inoata si surprinsa cand l-am vazut ce bine pedaleaza pe doua roti, felicitari! poze cu Teodora a Clarei si Ilinca, verisoara ei, la petrecerea exoticei fetite cu nume deosebit, o petrecere foarte reusita din ce-am vazut in poze, cu teatru de papusi si tot felul de jocuri atractive, pestele ala mi-a luat ochii si...iarasi cam atat , multumesc de comentariile haioase si dragute cu care ma distrez si-mi binedispun neuronii: Ancai, Clarei, Laurei, Neliei si nu inultimul rand OaneiIlinca...Sper sa intru mai des pe aici sa va povestesc de unele si altele, intre timp am avut serbare, excursie, teste...

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si multumim pentru urari

Elisor multumim pentru felicitare, am pus-o la loc de cinste la tablou, ca altfel riscam sa dispara printre taieturile foarfecului

Am petrecut ieri tare frumos, curtea plina de copii si mame evident, poze am facut prea putine, ca nu stateau nici macar daca ii legam . Asa ca, tati are o poza cu domnisoara, Isabella cu cine mai era pe linga ea, iar mami... ca de obicei cu aparatul, ca pe ea cine s-o pozeze . Acum sintem frinti de oboseala, mai ales eu care m-am ales si cu o raceala zdravana, asa-i daca mi-am facut dus in ultimul moment si am iesit cu parul umed afara, iar aerul rece si-a facut de cap prin pletele mele
Toate bune si frumoase, am fata mare . Am facut si niste filmuletele, dar nu stiu de ce cind apas sa le incarc, nu-mi apar, desi sint in calculator
Va doresc un week-end placut, ma duc sa ma doftoricesc, ca dupa amiaza trebuie sa o duc la o petrecere pe printesa si afara-i un vint de te ia pe sus.

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

desteptareaaaa
iote ca am pregatit si cafeaua, cum doriti, calda, amara, dulce, cu frisca, cu coniac, cu lapte si fara...

Monu multumesc de mesajul de pe mess

Elisor multumesc de comentarii

Dispar ca vorbesc singura , ma'c sa bag o tira capul in perna, ca acusica incepe dansul la vecini , si am un chefff, dar asta este, trebuie sa duc domnisoara la petrecere

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare !

Olga T, am patit si noi o intamplare similara cu bunicul "atent" al Carinei (socrul meu ): a lasat-o la un tobogan gonflabil foarte aglomerat - unde in mod normal eu n-as lasa-o - si si-a luat fata un cap in gura . Asa ca ieri, la serbarea de la gradi, era cu buza sparta si umflata
Partea proasta e ca socrului meu n-am cum sa-i zic nimic, pentru ca e ciufut si are impresia ca am ceva cu el. Saptamana trecuta am fost sa luam fata din parc : el statea pe banca cu babele , iar copilul haladuia pe unde avea chef Sa mor daca il inteleg, cum poate sta atat de linistit si lasa fata de izbeliste, la toboganele de pe asfalt, de 3-4 metri inaltime, fara macar sa se uite dupa ea

Acum socrela iar a facut tensiune si mi-a trezit toata casa :(... in loc sa-l deranjeze pe fii-su celalalt, care oricum ar fi trebuit sa treaca pe la socrii mei sa le lase pe cap progenitura lui de 2 ani .

M-am racorit Ma duc sa plimb copchila.

Gabitza, petrecere frumoasa la motz ! Sa ne zici ce a ales Raducu
Week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua,

LA MULTI ANI TONY ...

LA MULTI ANI ISABELLA ...

sa fiti sanatosi si bucurosi o viata intreaba, sa cresteti armonios pentru incantarea ochilor parintilor vostri ...

Mai am 2 ore si scap din statiune de votare ... mi-a placut viata in operativ dar parca nici chiar asa ... si sa mor de pricep eu rostul prostiei asteia .Sa stai in paza de vineri seara pana luni dimineata atata timp cat pe nimeni nu intereaza asta si abia duminica e procesul in sine ...

Gabitza sper ca ai primit mesajul meu pentru ca semnal am pe alocuri si din cand in cand insa mai rar ... si iarasi mai sper sa fi iesit comanda asa cum ti-ai fi dorit ... daca duminica seara ajung la o ora demna de atentie te sun si macar 5 minute poate ne vedem ...
LA MULTI ANI RADUCU'

acuma ca ai trecut de primul an iti doresc explorarea cu vitejie si curaj anii care vor urma, sub oladuirea lui Andrei ...

Denisa citesc si ma ingrozesc de nemernicia alora ... exista si la noi chiar am patit-o si eu dar nu pana acolo incat sa-mi dea copilul afara ...nici Delia nu picteaza sau coloreaza asa cum as vrea eu nu alea, nu pronunta unele consoane corect, inca poceste cuvinte , dar sincer mi se rupe plovarul de chestia asta ... eu stiu ca are un ritm al ei si daca vrea chiar face ce trebuie, ori educatoarele nu sunt acele persoane care sa o stimuleze sa faca asta ... ca o paranteze au facut-o pe-a mea "copil cu nevoi speciale" pe motiv ca are dermatita atopica si sa o duc la o gradinita speciala

Delia este bine ... a trebuit sa o trec pe antibiotic, dar mai bine asa decat sa apara eventuale probleme ...
Iar cu Bianca am trecut prinr-o saptamana crunta cu scoala din cauza unei bestii cu chip de profesoara ... mi-a facut copil sa sufere si nu ma vedeam in stare sa sar la jugulara aleia ca sa-mi fac dreptate ... abia marti am sa aflu daca e cazul sa merg mai departe cu dreptatea sau ajunge ... ma uit si ma crucesc cat de rai pot fi copii ... si ma intreb daca rautatea asta o au in sange sau o invata cu brio de la parinti ... Nu mai am nervi sa va povestesc desi pentru cei care trec in ciclul gimnazial ar fi o experienta interesanta ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput