Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andy_g exista oftalmolog pt bebei...in Bucu este doct Burloiu care cica e cel mai tare in bebei ....cat mai mici. noi am fost la o luna juam cu sasha...are cabinet pe Barbu Vacarescu intersectie cu Stefan cel Mare, daca stii unde e( statia de metrou Stefan Cel Mare)...dar eu cred ca-i poti pune picaturi sa vezi daca ii trece...
ADA, ce draguta esti cum povestesti de baieti.
Lucuta, ma bag si eu....sasha are nasu curgator, rosu in gat(zice doct) si tuseste: ii dau nurofen, eurespal si ospamox(antibiotic)...de ieri.
sper sa treaca la toti bebeii.
in alta ordine de idei....am scris si eu la sf cap trecut...sasha are 7.100kg. nu mai spun ca e mic...lasa asta...dar in uiltima luna n-a luat in greutate, nu s-a mentinut ca un manechin....ci a scazut.
sa ma ingrijorez? e musai sa aiba ceva?...parca acum ar trebui sa creasca...
aaa....are 8 luni juma'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

ratonelu mersi mult daaaaaar eu nu sunt din Buc

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca nu m-am hotarat inca....
laura

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Carla Daca vrei intreb maine dr daca e o problema mare daca scade in greutate intr-o luna (vine maine la un control de rutina, trebuia ieri dar am amanat).

boboceii blonaviori sa treaca repede.

Andy-p

Din seria "mucisori" mi s-a parut mie ca Matei cam fornaia zilele trecute, asa ca am zis sa ii pun niste ser fiziologic in nasuc (pe care il inghite cu placere fara sa se supere...chiar si mesteca ) si apoi sa il aspir. I-am luat eu dupa ce s-a nascut un aparat de aspirat mucisori care nu face zgomot, baby friendly etc...pe care s-a pus praful pana acum ca nu l-am folosit niciodata (slava Domnului ca nu a fost nevoie)...asaaaa...pun aparatul in functiune sa aspir mucisori...am nimerit si nasucul (normal ca nu am reusit sa scot nimic ca nu avea nimic copilul...doar o mama paranoica)..
Dar ce vroiam sa va spun e ca s-a distrat baiatul meu nevoie mare...si-a aspirat limbuta, obrajorii...pe mami, pe tati...tot ce a prins... ce mai, mare ditractie la noi inainte de culcare...acum daca o fi suparat si nu-l pot calma...vin cu aspirariciul si gata...am gasit o noua jucarie...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ratonelu, si Carla a scazut luna aceasta, este prima data cand se intampla asa ceva. De la 8.500 cat a avut la 9 luni a ajuns la 8.350 acum la 9 luni 1/2. Cred ca daca se intampla doar sporadic e OK, copii au pusee de crestere vs. perioade de stagnare sau scadere. Daca se repeta - si sper sa nu fie cazul, ma gandesc ca trebuie investigat. sa treaca teroristului raceala.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ANDY_G...scuze, sunt bomba...
alexa, multu mult...si ce vesel baitele tre sa ai
si sasha, cat e el de terorist, tot se pune pe un mar eras cand aude aspiratorul....dar sa nu indraznesti sa=-i scoti ceva din nasuc...sau de undeva..de oriunde...ca te bate!ori te stie tot blocu'..cum vrei s-o iei.
Anca....sper sa fie numai atat.
laura...si ploaie si soacra....naspa combinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cred ca am descoperit motivul pentru care e miorlait Radu, afar' de muci si dinti.
Anxietatea de separare

Cum dispar din raza lui vizuala, se pune pe urlat. Nu vrea in brate, nu vrea nani, e mancat, e schimbat, se joaca si ma mai verifica din cand in cand.
Ii fac cu mana, zambim, totul e ok.

Dar sa nu indraznesc sa imi schimb pozitia, sau sa ma duc unde nu ma vede, sau sa ies din camera, ca urla de zici ca il aspir
Cum apar, cum tace...

La teo am sarit etapa asta, ca eram la munca de mult...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

banc:
Calculatorul meu mergea ca naiba. De aceea, l-am sunat pe Mike,
pustiul de 11 ani care locuieste vizavi si al carui dormitor arata ca
centrul de control de la NASA si l-am chemat pana la mine.. Mike a
butonat cam un minut si totul s-a rezolvat ca prin farmec.

Inainte sa plece, l-am intrebat:
- Care era problema? - O eroare "ID ten T", mi-a raspuns. Nu voiam sa
par ignorant, dar nici nu voiam sa las lucrurile nelamurite.

- O eroare "ID ten T"? Ce-i aia? Explica-mi mai mult, poate ca mai
apare si cand nu esti tu acasa...

Mike s-a strambat:
- Chiar nu stii ce inseamna?
- Nu, i-am raspuns.
- Scrie-o pe hartie si-ti vei da seama imediat. Si a iesit repede.

Asa ca am scris-o pe hartie: I D 1 0 T.

Si-mi era simpatic, afurisitul.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babymom, stii cumva, pot sa-i dau cu Tantum verde lui Radu? E ragusit.... de atata urlat, nu mai are voce deloc...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello,

nu am mai putut sa intru pe forum, a mers ca porcu' plus ca de ieri am inceput sa fac bagajele pt Ro, maine plecam.
Roxana, Lidia sau una din fetele care merg in IOR, dati-mi si mie nr vostru de mobil pe PM, o sa va contactez pe 10 seara ca sa stiu unde sa vin. Merci si pupici.
eu de acum nu mai intru ca nu am net la parintii mei, asa ca la multe lunite la toti boboceii pina ne auzim.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput