Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hristos s-a inaltat !!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

buna ziua si de la noi
la multe lunite
Maia de Julymorning
Anna Sofia de Joy
Ruxandra Maria de a-rose
Arianna Stefania de gargaritza
Thea de anamona

dar si sarbatoritilor de ieri cu mica intarziere

noi suntem bine, adica piciul este, aseara a mancat peste prima data, i-a placut, am mai diversificat meniul la fructe cu nectarine, caise, dar nu merge extraordinar

eu nu am o stare extraordinara, acum in pragul aniversarii unui an de casnicie, asa ca n-am mai intrat ca sa nu stric atmosfera

am vazut si pozicile din IOR super tare mi-ar placea sa pot veni o data, din pacate nu prea e posbil fara masina

va poooop

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

piolica ai PM

sabinel multumim de capitol nou

anamona si eu il mai intreb pe pui ce are...de ce plange....ca nu imi comunica Sunt perfect de acord cu Nadina ca e un semn bun ca vorbea atat de frumos cu puiul cand acesta plangea. Putea sa se enerveze, sau sa o lase sa planga fara sa ii pese. Nu stii niciodata cum reactioneaza cand nu esti tu de fata. Asa ca subscriu si eu ca pare o femeie buna si merita sa ramana la voi. E bine ca ai auzit-o cum ii vorbeste fara sa stie ea ca inca esti pe fir. Adevarul este ca si noua ca mame ne e greu uneori sa "ii citim pe pui" , nici noi nu stim mereu ce au.... Sunt convinsa ca odata cu trecerea timpului va stii mai bine ce vrea si ii va fii mai usor cu printesa. Iar tie cu atat mai mult iti va fi mai usor si vei pleca cu inima impacata la scarbici

Imi pare rau pt puiul mic al lui Bahmu....Sa dea DD sa fie bine

Alexa mare grija...asa il puneam si eu pe pici si atunci cand a cazut a sarit peste perna
Bravo lui tati pentru cum s-a descurcat !!!!!!!!!!!

ratonelu si noi am scazut luna trecuta, dar luna asta a fost ok, chiar a luat ceva in greuatate. Asta e, sunt mai suplii Nuo sa vad ever colacei la el...dar sanatosi sa fie !!!

Anca ce tare e Carla cum alearga dupa mar

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Piciul la 8 luni

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Roxule de ce esti supi ????

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Anca vad ca ai luat si tu conjunctivita....pupici sa treaca si la tine tot asa repede

Aly c ma bucur sa te vad pe aici pupici cheliosului sa pui poze !!!!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piolica ai PM

saru'mina!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Pe mine dimineata m-a fericit piciul cu inca doua ore de somnic dupa masa de lapte. Asa ca dupa ce ne-am trezit i-am dat fructele si am iesit la plimbarica de dimineata. Pe drum, la intoarcere mi-am dat seama ca nu mai am legume facute , doar carnita....si am fost nevoita sa ii dau un borcanel de legume pe care l-am amestecat cu carnita de ieri. Bine ca a papat Nu e mare fan de borcanele, si nici iaurt nu aveam sa il pacalesc la nevoie ...

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Adevarat s-a inaltat!

Astazi ne sarbatorim, ca doar a facut si Sofia (aka "Anna dolofana" ) 9 luni!

Multumim de urari! Multi pupici si floricele la toata lumea!

Va invit sa vedeti cateva pozici si filmulete recente:

Am implinit 9 luni!
Stau in picioare
Ma dau jos din pat
Mi-e sete
Va pup pe toti cu balute

Am fost ieri cu ea la control si are 9,7 kg si 78 cm. Din pacate insa nu si-a revenit complet cu kk. Ieri a facut de 8 ori... Astazi parca e ceva mai bine. La coprocultura nu a iesit nimic, poate o vom repeta. Pb ca nu reusesc sa-i dau antibioticul, adica nu-l accepta. Ar trebui sa il ia la 9 seara si 9 dimineata. Siropul il scuipa chiar si daca o tin de nas. Poate incerc sa-l dau in lapte, ca o ultima solutie. Am si pastilute pe care le pot da pisate insa au gust amaaaar si nu merg amestecate decat cu ceva fructe pe care nu le inghite zilele acestea.

Sofia deschide clubul bebelusilor care vor doar mancare gatita (ciorba, mazare, spanac..). Se alatura cineva?

Babytaaa, ce soricel mare ai! Vazut filmuletul

babymom, felicitari pentru progresele lui Dragos , Se vede ca a fost purtat mult in wrap! El mai are canalul lacrimal obturat sau ati scapat? Si Sofia are pb la un ochisor dar vreau sa scapam cumva de interventie...

Eva, wow, mai e putin si va mutati. Cred ca ai emotii... Sa stii ca n-am uitat ca ai promis un filmulet cu Noah mergand tinut de maini prin casa

Si un ic special de la Sofia pentru Sebi

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna fetelor
vad ca vorbiti de conjunctivite....

si noi avem de cand ne-am nascut... si am incercat tot felul de picaturi. tobrex ciplox nettacin floxal sificetina si nici nu mai stiu.... ne trece si apoi iar apare.

de curand am fost la un al doilea oftalmolog si mi-a zis ca s-ar putea sa aiba canalul lacrimal infundat si sa fie envoie de operatie.

si m-a trimis sa-i fac si analiza la ochi dar la institutul cantacuzino unde am fost azi. i-a luat din ochi din nas si m-am gandit eu sa-i ia si din gat. miercuri avem rezultatul.

altceva am citit eu pe net ,, am si aflat ca-i adevarat azi... INFECTII URINARE LA MAMICI, nustiu daca stiati dar vreau sa impartasesc ceea ce am aflat. eu sufar de infectii urinare de mai multi ani. de fiecare data cand merg la dr decat prescriu antibiotice si atat.

am aflat ca la institut te duci cu urocultura si iti fac un vaccin .. autovaccin. care costa 1 milion/

nu stiu cat de bun e dar eu o sa incerc cand termin cu alaptatul. treaba e ca n-am auzit de la nici un medic sa-mi spuna ceva de genul asta.... mergi draga la cantacuzino...

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput