Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 6
ratonelu spune:
rox....
ADEVARAT S-A INALTAT!
CD-ROX...sper sa treaca supararea
daca te pot ajuta cu ceva...
vin si bat pe cine trebuie.
joy...
bebelina frumoasa.
banu..sper sa scapati.
v-am pupat...fug la terorist...ca ma asteapta.
babytza spune:
Joy ce printesa minunata !!!! Ce frumos zice APA !!!!! Si cum se da jos din pat
Super !!!! Voi i-ati aratat cum sa coboare ?
Pup 
Banu din fericire , nu am avut probleme cu infectiile urinare , nu stiu nimik de Cantacuzino si de vaccin. Mai intereseaza-te , poate e eficient si scapi si tu de atatea analize si antibiotic.
Cu conjunctivita e nasol . Tina imi face in fiecare vara cel putin odata. Si mereu schimbam picaturile ca sa aiba efect. Si noi le-am folosit cam pe toate in timp...Daca esti sensibil nu prea ai ce sa faci...iei mereu , faci mereu. 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babytza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu CD-ROX...sper sa treaca supararea daca te pot ajuta cu ceva... vin si bat pe cine trebuie. |
He he he...asa m-am oferit si eu , facem gasca si dam bataita vinovatului de supararea ta

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
baby_boy spune:
Helloooo
La multe lunite
domnisoarelor
Maia de Julymorning
Anna Sofia de Joy
Ruxandra Maria de a-rose
Arianna Stefania de gargaritza
Thea de anamona
Ada se pare ca Raducii astia ar trebui sa se ia de mana..amandoi sunt puturosi.
Deci...de vreo 2 zile Radu nu mai sta fara mine..trebuie sa stau langa el mereu..sa ma vada el acolo. De stat in fundulet..sta putin singur..si uneori sustinut..cand nu mai vrea..impinge burta in fata.
Asta e mai nou..ultima chestie..cand nu mai vrea mancare..nu mai vrea in pat...vrea in brate..scoate burta in fata...s-a facut un terorist.
Cu statul in fundache..nush ce sa zic...voi ce parere aveti fetelor? eu nu prea l-am pus intre perne cum s-ar zice..doar de la 7 luni am inceput sa -l mai tin sustinut...si uite ca ne apropiem de 8..si nu sta singur.
Idea e ca el noaptea doarme cu noi..ziua tot in patul ce mare..patutul lui e de decor..si ma gandesc ca de asta nu are de ce se agata..catara..si alte chestii.
Hai ca dau si eu in paranoia
Cd de ce esti supi? o
si
de la mine
Babytzule e superb soricelul in tarc
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
aly_c20 spune:
Adevarat s-a inaltat!
Am pus doar 2 poze, restul is inca pe camera
.
Dar ce copii zglobii aveti...al meu e un lenes, de asta cred ca-si mentine falcutzele asa mari
. In 4 labe nu merge, nu se da jos din pat...poate doar ar sari direct in cap de pe pat
, se arunca ca o broscuta.
Si Sofia, ce viteza are la coborat de pe pat
!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
CD27 spune:
merci fetelor
sunteti minunate
nu m-a suparat cineva in mod deosebit, doar sotzul
viata in 2 nu e cum ar trebui sau cum cred eu ca ar trebui, iar discutiile nu duc nicaieri, mai ales ca dupa prima propozitie se transforma in monolog si se lasa cu nevorbit cateva ore
eiiiii....noi sa fim sanatosi![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

tzitziri spune:
CD, chiar vroiam sa intreb la un moment dat daca exista cuplu in care aparitia unui copil sa nu produca discutii.
Adica am si eu 3 prietene cu copii mici.La nici una nu au fost evitate discutiile gen:dar cum de a cazut din pat?Tu nu te uitai la el?Dar de ce nu mananca?nu i-ai dat?Sau altele asemenea....
Si pe fond de oboseala si alte stresuri eu cred ca sunt discutii in marea majoritate a cuplurilor.Si cei mai multi cred ca se si linistesc in cateva luni, cand se obisnuiesc cu noua situatie dorita de altfel...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_c20 Am pus doar 2 poze, restul is inca pe camera |
E un dulce cu dintisorii aia doi

Sa iti spun ca eu am citit pe bavetica MIC ALCOLIC ????

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
babytza spune:
Felicia ma tot tin de dimineata sa iti raspund.... Am vazut in oras protectie pt prize. La farmacii si in magazine pentru copii.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
LUCUTTA spune:
Fetele,bbi vostri au mers sau merg in patru labe la 7 luni sau mai tarziu ca eu tot astept si nimic .Nici in genunchi nu sta sa se prinda de patut sau e prea devreme?in schimb cu vorbitul ...v-am zis ieri cate spune .
Eu ziua il mai tin in rotobil(premergator),e cam repede?
Mai am o intrebare :ce program de dormit aveti?ca eu am observat ca de cand a implinit 7 luni doarme ziua ma putin si in 2 reprize .