Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu nu face acrobatii. Nu sta in fund decat in scaun, nu sta pe picioare, nu schiteaza niciun pas, incearca sa se ridice pe genunchi dar nu-i iese... si nici nu vorbeste....

Daaar.... in curaaaand..... venim peste vooooi!!!!

De dormit doarme cam 3 reprize de o ora de-a lungul unei zile. Uneori mai mult, alteori deloc... dar in medie, 3 ore.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Sergiu sta in fundulet singur si in casa si in carucior,se rostogoleste dintr-un capat in altul al camerei dar nu da semne ca ar vrea sa stea in patru labe.Daca il sustin face pasi si chiuie de bucurie cand se vede in picioruse .Merg piciorusele la el de numai...,fuge cu rotobilul si numai de 1 saptamana l-am pus desi cred ca l-am pus cam repede dar nu am rezistat sa nu-l pun pt ca l-a primit exact la 7 luni si eram tare curioasa sa-l vad in el si am continuat sa-l pun in fiecare zi cate o jumatate de ora.

Abia astept sa-l vad in patru labe sau sa-l vad ca se ridica singur.
Eu de aceea am intrebat pt ca am vazut-o pe Carla si pe Noah cand aveau eu 7 lunite cum stateau in 4 labute si se si ridicau daca imi aduc bine aminte . Eva,Anca81? ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

iou, pe unde-i toata lumea?
Io culc un cupil si ma pregatesc sa ma apuc de al doilea...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

chiar asa pe unde umblati? ca io am culcat cupil demult

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moaaa...ce-i cu linistea asta pe aici ? Ati fugit toate ???

Lucutta David nu statea in fundulet nu mergea in patru labe si nu se ridica la 7 luni In fundulet sta singur de vreo saptamana , in patru labutze merge bine de vreo 3 zile, pana acum mai mult se tarsaia, iar de ridicat se ridica de cateva zile. Oricum nu e varsta batuta in cuie cand trebuie sa faca toate astea , so don't panic

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Cuscra ce ai facut la examene ???

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

multumim pentru urari si pentru sfaturi
sunteti la inaltime ca intotdeauna
ma bucur ca gandim la fel si ca ma incurajati....
Tzuki de ziua ei, mi-a facut cadou un prim Ma-ma

am incredere ca lucrurile vor decurge din ce in ce mai bine cu bona, si maine voi sta acasa iar saptamana viitoare va fi si mama.
E clar o problema de acomodare una cu alta ce a aparut acum in prag de sindrom de anxietate de separare....

azi, T clar scancea pentru ca vroia la mine. Pai putea femeia sa se puna si in cap ca nu o linistea.........maine cred ca ma ascund si o sa apar in momentele cheie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Tzuki de ziua ei, mi-a facut cadou un prim Ma-ma

Felicitari Thea !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lumea se plimba ca noi toata ziulica pe drumuri
Azi am facut 3 iesiri, la 11 la 16 si la 20 deja sunt beata. Am reusit sa fac un dush rapid si acum sunt ca o planta

M am vazut cu Luminizta si frumosi ei. Unul dormea unul era numai zambet. Doi scumpi ingerasi. Si Lumnitza cre ca e minora mey

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

AlexaM
asa am zis si eu ca o fentez cu perna si paturica sul la marginea patului...
insa deunazi, am gasit-o calare pe paturica cu perna trasa peste ea

noaptea obisnuiam sa ma mut cand la stanga ei cand la dreapta ca sa pot alapta din ambii sani => juma de noapte dormea la margine.....
acum am grija sa fie mereu in mijloc

azi noapte s-a intors la 180grade....in alta noapte fremata intoarsa la 90 grade....o nebunie :) ne trezim unu pe altu sa radem in ce pozitii doarme T.

Mergi la inceput