Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 8
_irina_ spune:
Anamona si maica'mea e genul care cand scanceste Deea e molesita si miorlaita mai rau ca bebelina. Nu mai zic ca am renuntat sa o iau cu mine cand mergeam cu Deea la injectii ca aveam 2 persoane de consolat, si bunica si pitica.
Eu cred ca e mai bine asa decat sa auzi cum am auzit eu la alte bone prin parc atunci cand scanceste bebelina - esti o rea.
Ma enerveaza cumplit reclama aia cu "tu cat timp petreci la toaleta?". Mai ales ziua cand pandesc orice firicel de somn ca sa ajung acolo. Asa ca acum ma razbun si profit ca a adormit printesa si mi-am pregatit o baie fierbinte cu multaaaa spuma.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
anamona spune:
Ada, merci de informatii, le-am si scris la laica :) ( ma amuz de num ele lor)
babytza
Nikolici, te-ai uitat la The Final Break? o ultima intrevedere cu Michael :) sau ai stat cu mainile la urechile karinei la golurile lui Messi? ![]()
aly_c20 spune:
roxana
...micului meu alcoolic i se vad doar 2 dinti, dar sa stii ca mai are inca 4 sus
.
gabi, dar unde umbli? Inca nu a adormit strengarul de Lucas?
Thea, bravo! Mai mare bucurie nu cred ca puteai face lui mami
!
CD
, nu mai fi trista...in orice casnicie exista certuri...chiar daca unii neaga acest lucru
!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
laureta spune:
Am culcat bobocu mic si smiorcait in sfarsit.
babytza ce dulce e piticul mic la patuc
Ancule, pupam Carla jucausa foc
Joy felicitari pt bilatz, e super. Printzesa vorbareatza si zambareata
CD , relax, sa vezi cum va fi cu soatza la al doilea cupil
. In curand vom scrie la unul doi mergem mai departe...![]()
anamona felicitari pt mama
Aly ce voinic ai tu acolo
'
giulianna pe unda umbla?
Scurt si la obiect,stop
Mi e somn de mor, stop 
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 babymom, felicitari pentru progresele lui Dragos , Se vede ca a fost purtat mult in wrap! El mai are canalul lacrimal obturat sau ati scapat? Si Sofia are pb la un ochisor dar vreau sa scapam cumva de interventie... |
Multumesc Joy, nici Anna-Dolofana nu e mai prejos! Tare vesela fetita ai!
De obstructia canalului lacrimal am scapt pe la 5 luni 1/2-6, dar l-am masat de i-au sarit capacele; cum il puneam la san, cum incepeam masajul intens, ca in rest nu ma lasa. Am asociat si tratmentul cu Ciloxan si, slava Domnului, am scapat de interventie.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona multumim pentru urari si pentru sfaturi sunteti la inaltime ca intotdeauna ma bucur ca gandim la fel si ca ma incurajati.... Tzuki de ziua ei, mi-a facut cadou un prim Ma-ma am incredere ca lucrurile vor decurge din ce in ce mai bine cu bona, si maine voi sta acasa iar saptamana viitoare va fi si mama. E clar o problema de acomodare una cu alta ce a aparut acum in prag de sindrom de anxietate de separare.... ![]() azi, T clar scancea pentru ca vroia la mine. Pai putea femeia sa se puna si in cap ca nu o linistea.........maine cred ca ma ascund si o sa apar in momentele cheie. |
Felicitari Thea! Ce frumos cadou i-ai facut mamei!
Anamona, daca te consoleaza, Dragos nu sta nici cu soacra-mea ( cu care am stat in aceeasi casa de cand s-a nascut el ) mai mult de jumate de ora, si asta doar daca dispar dim raza lui vizuala. Daca ma vade sau daca trece un interval de timp mai mare fara sa apar, se apuca de plans de poate saraca buni sa-i faca orice, ca el doar la mine in brate se linisteste. Deci bona nu cred ca are vreo vina; se vor obisnui ele, una cu cealalta.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babytza spune:
Aly pupi
doar aia doi se vad in poza 
Babymom ma bucur ca ati scapat de interventie 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya