FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 8
tamaryllis spune:
Fetelor, scuze ca am monopolizat discutia cu problema mea! Dorm si eu linistita acum ca am rezolvat-o!
Va pup pe toate! Sunteti minunate!
2009 este anul in care voi reusi
!
tamaryllis spune:
Pamy, imi pare f rau ca nu ai reusit!
Eu ramasesem cu impresia ca ai facut tot IA. Trebuie sa ai incredere ca va fi bine data viitoare!
!
tamaryllis spune:
fetelor, eu una nu am luat acid folic pana acum, dar nici dr nu mi-a recomandat. Voi ati luat? Daca da, in ce cantitate?
Zadori a recomandat cuiva sa ia vitamax inainte/pe perioada fiv-ului?
Parca as lua niste vitamine, ca in ultima perioada am cam slabit!
Ma declar intrata deja in fibrilatie!
Nu stiu ce voi face pe perioada stimularii daca de acum ma ambalez asa de tare!
!
olgutza0905 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis fetelor, eu una nu am luat acid folic pana acum, dar nici dr nu mi-a recomandat. Voi ati luat? Daca da, in ce cantitate? Zadori a recomandat cuiva sa ia vitamax inainte/pe perioada fiv-ului? Parca as lua niste vitamine, ca in ultima perioada am cam slabit! Ma declar intrata deja in fibrilatie! Nu stiu ce voi face pe perioada stimularii daca de acum ma ambalez asa de tare!2009 este anul in care voi reusi !![]() |
Stai linistita ca iti da dr. tot ce trebuie cind incepi stimularea. Nu lua nimic de-acum ca o sa te saturi de pastile.Eu am avut o punga. Mie mi-a dat Femibion ( vitamine) pe care le cumparam de la el de la clinica, magne b6, aspirina, ac. folic, medrol si utrogestan, fiecare de 2-3 ori/zi. Asa ca stai cuminte si mai bucura-te ca nu iei pastile...ca o sa vina si perioada cind umbli cu punguta:))) Te pup si un sfat....linisteste-te...e cel mai important sa fii relaxata si calma:)) Te pup
luck spune:
tamaryllis
dr Z prescrie mai nou femibion , care este un complex de vitamine ce contine printre altele si acid folic.
Nu stiu daca se gaseste si in Ro dar eu zic ca este bun de luat.
De asemenea prescrie ginseng (ma mir ca nu ti-a dat) incepand din prima zi de stimulare , una pe zi dimineata pe stomacul gol si 1/2 ora nu mananci nk.
Multa bafta !!!
Liana30 spune:
pamy capul sus si inainteee..te pupp
alsima
tamaryllisparerea mea ca-s baba
io zic ca e mai bine sa iei lindinette decat logest..daca are missy si ti le poate da e mult mai bine..legat de vit o sa-ti dea zadori ori elevit ori femibion..astea au destule vit si sunt ok..
missy pup saritoarea,
va pupppp..revin
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
borzasimo spune:
Salutare fete dragi
Liana, Cris, multe felicitari sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ele asa cum ma bucur si eu, imi cer miiiiiii de scuze dar nu mai am timp de nimic in afar de BB inca o data felicitari va
dulece si un buchet mare ca sa ma iertati 

Salutare si la restu fetelor binenteles cele care isi mai aduc aminte de mine va 
Multa bafta tuturor va dores din suflet la toate fara excepti 
pupy76 spune:
KLU multumesc din suflet pentru informatii, cred ca sunt cam agitata , imi fac atatea griji, dar probabil e normal...mai ales ca mi-a venit CM. Referitor la bani, putem merge cu euro sau ne trbui forinti? Multumesc anticipat, inca o data.
alsima spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pupy76 KLU multumesc din suflet pentru informatii, cred ca sunt cam agitata , imi fac atatea griji, dar probabil e normal...mai ales ca mi-a venit CM. Referitor la bani, putem merge cu euro sau ne trbui forinti? Multumesc anticipat, inca o data. ![]() |
Noi numai forinti am folosit...Nu stiu daca poti plati cu euro, nici la clinica si in special la farmacie sau alte locuri...
Mai e un pic...succes!
5+Luna MAI e luna MEA!!! :)