FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 7
m_i_s_s_y spune:
tamaryllis - AM 2 FOLII INTACTE DE LINDYNETTE!!! Ti le trimit cu cea mai mare placere. Eu sunt in Deva. daca vrei, da-mi adresa ta pe PM si ti le trimit, cred ca cel mai repede luni, cu curier rapid.
saptamana 28 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
tamaryllis spune:
gagici, asta e cea mai buna solutie: sa iau un Ac care are in compozitie aceleasi substante. Deci va mai cer ajutorul inca o data, daca imi puteti spune ce anume contin Lindynette? si in ce gramaj? ca pe net am gasit ca ar contine etinilestradiol si gestodene, dar nu scrie nimic de cantitate.
Logest-ul am vazut ca ar contine aceleasi substante.
astept raspuns! Multam mult!
2009 este anul in care voi reusi
!
tamaryllis spune:
Missy, multumesc mult! Cam in cate zile crezi ca ar ajunge? Iti trimit PM.
!
m_i_s_s_y spune:
tamaryllis- prospectul e in maghiara dar scrie asa: o,075mg Gestodenum si 0,030 mg Ethinylestradiolum
ce mare sunt
m_i_s_s_y spune:
ma gandesc ca a 2-a zi ajunge cu curier rapid
astept PM
ce mare sunt
tamaryllis spune:
Logestul contine asa: 0,075 mg gestoden si 0,02 mg etinil estradiol. dar mai contine si alti ingredienti: lactoza, amidon de porumb, providon 25 000, stearat de magneziu, sucuroza, providon 700000, polietilen glicol, carbonat de calciu, talc, ceara montana.
Nu cred a ar fi o problema, caci astea sunt in multe pastile.
Eu zic ca e OK. Contine mai putin etinil estradiol.
Voi ce ziceti?
!
m_i_s_s_y spune:
si astea contin chestiile alea de care ziceai tu, asa ca e ok.
Eu zic sa-i scrii un mail lui dr Z , sa scrii la subiect numele tau si emergency si sa-i spui ca in Ro ai gasit Logest si care sunt concentratiile si sa-ti spuna el daca sa ei sau nu...eu zic ca iti raspunde maine, daca faci mailul in seara asta
ce mare sunt
m_i_s_s_y spune:
tamaryllis - ai Pm. Scrie-mi maine daca rezolvi cu Z si e ok Logestul, daca nu, iti trimit eu luni la prima ora cu curier.
Te pup..A..si mi-ai scris adresa dar nu mi-ai scris numele![]()
Bye!
ce mare sunt
tamaryllis spune:
Missy, multumesc foarte mult! Pana la urma am mai gasit un prospect in engleza unde scria aceleasi concentratii spuse de tine pt lindynette 30. Pt lindynette 20 sunt concentratiile la fel ca si la Logest. Deci o sa iau Logest, caci mie oricum mi-a dat Lindynette 20.
Mii de multumiri!

!
ALRAK spune:
Pamy imi pare nespus de rau, stiu cum te simti si eu am avut ET pe 16 mai cu rezultat negativ (beta foarte aproape de zero).
Trebuie sa ne rugam la DD sa ne ajute si pe noi si cu siguranta vom reusi.
Pupici si mergem inainte.
Pup toate aspirantele , gravidutzele si mamicile.
Doamne Ajuta-ne!