FIV in Ungaria 57

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tamaryllis
nu vreau sa te supar si mai tare dar nu cred ca se gasesc in Romania.
Eu as avea o folie dar e inceputa , nu mai stiu imi lipseste parca 1 sau 2 pastile.
Eu zic cel mai bine sa vb cu dr.Faci cu Szadori la Szeged?
Din ce zi ti-a zis sa iei?
Eu zic ca daca maine iti vine CM si dr-ul nu-ti raspunde pana luni suni luni dimineata la clinica si vb cu el.Nu cred ca e tarziu sa incepi in z2 sau chiar z3.
Toate cele bune !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

multumesc Luck! Asta inseamna ca ar trebui sa iau ate AC. Of!!!
Scuze...Laura, nici nu am vazut mesajul tau! Sunt cam repezita, m-am impacientat! Zadori mi-a recomandat lindynette. N-as lua asa, fara sa-mi zica dr ca e OK. Cred ca ii mai trimkit si maine un mesaj, cu riscul de a-l enerva. O sa-l intreb de marvelon!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

Laura, am reusit sa-mi activez PM-ul (sper, cel putin...), dar dureaza mai mult pana intru in drepturi depline si pana ajung raspunsurile mele pe forum, deoarece primele mesaje sunt moderate. Dar nu conteaza, va prind eu din urma...
Iti multumesc mult pentru informatiile pe care o sa le primesc de la tine. Sper sa fie si la mine cu noroc, cum a fost la tine
Iti doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

tamaryllis, nu te stresa ca nu gasesti Lindynette in RO. Nu sunt, pur si simplu. Poti sa iei si Marvelon, au aproape acceasi concentratie de hormoni ca si Lindynette, ambele sunt cu doze mici de hormoni.
Bafta!

Mergi la inceput

tamaryllis
acum am fost si m-a uitat.
Intr-o folie de lyndinette sunt 21 pastile.Parerea mea este ca nu este nr fix de pastile care se pot lua , de exemplu eu am prelungit zilele de AC cu 3 (de aceea imi lipsesc 3 din folie) si stiu fete care nu au luat 21.
Deci te rog nu te mai stresa ca nu e bine acum , toate se vor rezolva ai sa vezi !!
Cand crezi ca iti vine CM ?
Fetelor
Ajutati-ma cu un sfat !!
Cred ca am o problema in seara asta , de , cine n-are de lucru isi face.
Astazi m-am uitat peste analizele mele de coagulare , respectiv Timp de protrombina/Quick care am inteles ca se masoara in secunde , procente sau INR ca cea mai buna unitate.
Acum uitandu-ma peste analizele mele am vazut ca rezultatul este 15.2 “ ,99.4% (70-120%) si INR=1.
Problema mea este rezultatul in secunde , in unele link-uri am gasit valoarea optima 12-13 secunde in altele 12-15 secunde.
Stiti voi sa ma luminati cumva ?
Multumesc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

TAMALIS eu miam cumparat AC din szeged si nu leam luat din z2 deoarece a trebuit sa fac analizele prima data apropo de tine nici eu nu cred ca e o problema daca iei alte AC stai linistita eu nu stiu cum sa te ajut imi pare tare rau

Mergi la inceput

Va multumesc tare mult ca mi-ati raspuns asa repede. O sa caut un AC cu o doza f mica de hormoni si o sa le iau. Asa cred....Sa vad maine cand ma trezesc ce imi mai urla prin cap...
Am pete maronii, deci maine imi vine sigur.
Luck, fetele de la subiectul cauzele intreruperii din ev a sarcinii sigur stiu raspunsul la intrebarea ta. Dar laboratorul la care ti-ai facut nu are valori de referinta?

Mergi la inceput

tamaryllis
am postat si acolo intrebarea mea , nu , la secunde nu am interval de referinta numai la procente si acolo vad ca ma incadrez.
Daca te ajuta cu ceva la inainte de fiv-ul meu din Ro am luat si eu Marvelon.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca analizele de care vorbeam sunt din cele necesare pt anestezie la fiv.
Deci precis aveti si voi o valoare.
Please help !!

Mergi la inceput

Fetelor care ati mai facut fiv cu Zadori, ce alte contraceptive v-a mai dat? Am inteles ca astea sunt unele dintre cele mai usoare. Ce contraceptive f soare mai exista?
Candy, ai putea sa-mi zici si mie ce contin Lindynette?
Luck, eu luni merg sa-mi fac analizele pt anestezie, deci ...nu stiu

Mergi la inceput