FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 5
pupy76 spune:
Pamy imi pare tare rau, nu stiu cum as putea sa te incurajez dar cel putin ma rog pentru tine.
KLU1973 spune:
pupy, eu daia te-am si intrebat ziua a 2a sau a 3a...mi se parea ciudat; dar bine ca te-ai elucidat.
In leg cu prima ta vizita :
1. poti sa iei pe cineva sa-ti traduca de fiecare data;
2. nu tb sa fie sotul cu tine decat in ziua punctiei cand va fi nevoie sa doneze;
3. pe langa analizele pe care ti le-a cerut iti va face o ecografie transvaginala...le va pune cap la cap si-ti va da anticonceptionale pentru a pune in repaus o luna ovarele (asa procedeaza in mod normal);
4. daca ai posibilitatea sa ajungi in ziua a 2a a urmatorului CM te va chema pt o alta runda de analize facute la clinica (eu nu am ajuns decat in ziua a 5a de fiecare data din cauza distantei) si pentru a-ti da schema de tratament; asta in cazul in care totul e in regula adik nu sunt alte probleme.
Bafta multa !!!
Pamy, imi pare sincer rau de nereusita ta...dar trebuie sa existe o sansa, crezi in ea si va fi bine !!!
Klu
29+
BoboMom spune:
Pamy
! Stiu ca e foarte greu! Nu stiu daca vei urma sau nu sfatul asta, dar eu as face Beta macar sa stiu daca e negativ total, sau daca incepusera sa se lipeasca si n-au reusit sa termine (cum a fost la mine prima data). Faci cum e mai bine pt tine. Doamne ajuta sa reusesti data viitoare!
Camy, as fi vrut sa-ti trimit PM dar nu il ai activat. Noi suntem extrem de multumiti de Peter Kovacs si il recomandam cu draga inima! Daca vrei trimite-mi email si iti raspund cu placere la toate intrebarile. Felicitari pentru alegerea facuta!
Retam, te pup! Mult succes!
Va pup pe toate! 

Laura
16+ baby
Nicholas James
tamaryllis spune:
Candy, te rog mult sa-mi spui de unde ai luat tu lindynette, caci maine cred ca imi vine si nu am gasit prin Bucuresti. Nu stiu ce sa iau in loc! I-am trimis un mesaj lui Zadori, dar nu cred ca imi va raspunde in timp util. Farmacistele din Bucuresti (cele pe care le-am intrebat eu), n-au auzit de lindynette.
Nu stiu ce sa fac. Si de ce ai inceput de abia in z 3 cu anticonceptionalele? asa se face? eu nu am luat niciodata AC.
2009 este anul in care voi reusi
!
camy050277 spune:
Liana, multumesc frumos pentru primirea calduroasa
. Iti doresc numai bine alaturi de fetita ta frumoasa foc
si mai ales sa ramai pe forum tot asa cum stii tu mai bine
(sa scoti "bata" la noi exact cand avem nevoie...
)

tamaryllis spune:
Fetelor, eu cred ca o sa ratez luna asta din cauza AC. Cum de nu m-am gandit sa cumpar din Ungaria cand am fost? Nu stiu ce a fost in capul meu!
Am sunat pe la farmacii chiar si in Targu Mures, pt ca am vazut ca cei care produc lindynette au o fabrica acolo, dar nu am avut succes. Mi-au zis ca nu au si nu au avut niciodata.
Ce stupid mi se pare ca pt niste anticonceptionale sa ratez luna!
Candy, fetelor care ati luat asa ceva, sunteti pe receptie sa ma luminati si pe mine?
2009 este anul in care voi reusi
!
BoboMom spune:
Tamaryllis, numai genul ala de anticonceptionale poti sa iei? Scuze, poate ai zis si am ratat eu. Eu de exemplu am luat Marvelon. Mult succes!
Laura
16+ baby
Nicholas James
camy050277 spune:
balanta_tm, multumesc pentru urare!
Sper si eu din suflet sa fie bine pentru toate fetele cat mai curand, sa ajungem sa ne bucuram de
sanatosi si frumosi.
camy050277 spune:
alsima, chiar ca luna mai e luna ta! 
![]()
Am trait si eu alaturi de tine emotiile prin care ai trecut pana ti s-a pozitivat testul
Ai vazut ca pana la urma a fost bine?
Sunt sigura ca sunt gemeni! Asteptam doar confirmarea ![]()