FIV in Ungaria 57

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Tamaryllis, eu am luat vitamine prenatale si acid folic separat (desi si vitaminele aveau - am luat in total 1.4 mg acid folic) de cand am inceput incercarile de a ramane gravi. Asa mi-a recomandat ginecologul meu, iar Kovacs a fost de acord sa le iau cand am ajuns sa vorbesc cu el. E bine ca cel putin acidul folic sa-l iei dinainte (cel putin in USA asta e recomandarea). Mult succes!

Camy, nu am primit nici un mesaj de la tine. Vreau in continuare sa te ajut cu informatii despre Kovacs si FIV la Budapesta, daca mai ai nevoie de ajutor. Astept un semn.

Laura 16+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marina@ spune:

Buna ziua
Felicitari la mamicisi la gravidute
am si eu o intrebare,care este norma estradiolului pentru inceperea procedurii FIV?la mine e de 198,7,medicul de aici mi-a spus ca e ok,dar la Debrecen(voi face acolo)mi-au spus ca este marit. nu mai am rebdare sa incepem mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Pupy76 - la clinica primesc doar forinti. Nu euro, nu card, doar forinti cash. la farmacie se poate plati cu cardul.

Vitamine - Femibion am luat si eu la ultima tura. Inainte luasem Gravida si Ginseng doar la ultimele doua ture. Iti recomanda dr ce trebuie sa iei..intr-adevar o sa te saturi de cate pastile vei lua

Alrak, Pamy - - va vreau optimiste si cat mai repede la odisee...pentru noi nu tebuie sa existe nu mai pot ci doar binecunoscutul "Tot inainte!"

saptamana 28 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri,deocamdata nu mai am intrebari, dar cu siguranta vor veni si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

Laura am si eu o intrebare oare folsavul este acid folic?????????in HU va pup pe toate

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Candy, imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti zic. Nu am auzit de Folsav. Pe al meu scrie clar Folic Acid Imi pare rau ca nu pot sa te ajut.

Laura 16+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

tamaryllis, eu am luat acid folic (5mg), vitamine si spirulina cu cateva luni inainte de FIV...la primul FIV am produs ovocite goale si eram deja obsedata sa nu se mai repete. Zadori nu mi-a dat acid folic separat dar eu fiind asa mai baba, vb lianei...am citit ca-i chiar indicat iar ce este in surplus se elimina singur.
Bafta multa si relaxeaza-te !

candy, acid folic este folsav in ungureste si mi se pare ca-i de 3 mg...ia-l cu incredere.

Klu 29+

Mergi la inceput

LAURA,KLU va multumesc de raspunsuri si cel mai important ar fi daca vas calca pe urme va pup pe voi si bb vostri si sa mearga bine sarcinile voastre pina la sfirsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Pupy 76, eu am achitat la Szeged cu cardul ( in 12 mai si 16 mai),nu au de mult aceasta facilitate. Sfatul meu insa, este sa mergi cu forinti , pentru ca platind cu cardul platesti la un curs mai mare. Tin pumnii sa fie cu noroc.
Missy, am inteles , TOT INAINTE, nu ma laaaaas !!!!, trebuie sa reusesc si eu. Sarcina usoara si Mara sa vina pe lume sanatoasa si la termen .

Pupici pentru toate aspirantele, gravidutzele si mamicile.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput