FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 10
ALRAK spune:
DE 1 IUNIE- LA MULTI ANI PENTRU TOTI PUIUTII VOSTRI, SA FIE SANATOSI SI DD SA LE CALAUZEASCA PASII NUMAI PE DRUMURI LUMINOASE.
Pupici pentru mamici, gravidutze si aspirante.
Sa ne ajute DD ca la anul de 1 iunie sa avem toate cui sa spunem "La multi ani!"
Doamne Ajuta-ne!
pupy76 spune:
Multumesc ALRAK pentru incurajare, sunt abia la inceput de drum, pe 7 iulie am prima intalnire cu Zadori, dar deja am niste emotii...
Poop toate fetele.
camy050277 spune:
Laura, ti-am scris un PM kilometric
si cand l-am trimis mi-a aparut un mesaj de genul "laura nu accepta PM" 
Oare nu am dreptul inca sa trimit PM?
Pleeasee, spune-mi daca l-ai primit! Sper ca nu l-am pierdut! 

iaia13 spune:
salut,
sunt un pic confuza...ar fi trebuit sa imi vina CM sa pot incepe tratamentul pt.fiv,dar nimic.nu stiu ce se intampla?cand am fost prima data la analize hormonale in aprilie mi-au gasit prolactina mare si am luat tratament cu bromocriptina.atunci mi-a venit CM mai repede cu 7 zile(1 mai).era ceva normal mi s-a spus.acum trebuia sa imi vina macar azi la 1 iunie nu???nimic.nici un simptom.m-au dereglat cu totului.aveam CM destul de regulat(29-30 zile).sunt in a 32 zi si nimic.ce sa cred???poate ca de ce il astept asa de mult.abia astept sa incep tratamentul....
va pup,si multumesc ca existati..

camy050277 spune:
Fetelor, mi-am facut analizele hormonale de ziua 3 (care de fapt au fost facute in ziua a 4-a
) si mi-au iesit in limite normale, dar ati spus voi ceva ca raportul FSH/LH sau LH/FSH trebuie sa fie 2 ca sa fie "armonios"? ![]()
FSH: 3,1 U/l (normal 3,03-8,08)
LH: 4,04 U/l (normal 2,39 - 6,6)
Sunt OK?
camy050277 spune:
iaia13, ti-ai facut un test de sarcina?
Poate e cu ochisori
![]()
Cunosc fete care se pregateau de FIV si in timpul tratamentului pt. prolactina marita au ramas insarcinate.
Bafta oricum! 
dariaioanaxx spune:
Marina- depinde si cand a fost recoltat estradiolul, inainte de FIv in ziua 2,3 a ciclului stiu ca nu trebuie sa depaseasca 50 maxim pt a se putea incepe procedura; un estradiol asa mare in ziua 2, 3 a ciclului indica existenta unor chisturi foliculare probabil; eu in conditiile in care aveam 4-5 chisturi am avut estradiolul in jur 33-34 parca inainte de fiv, ceea ce indica ca acele chisturi erau datorate ovarelor polichistice si nu aveau activitate hormonala;daca analiza a fost facuta in ziua 1,2 sau 3 a ciclului atunci indicatia ar fi sa faci o ecografie transvaginala pt. a vedea daca ai chisturi pe ovare, oricum consulta medicul, multa bafta
si bafta fetelor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.29 cu Daria Nichola Miriam,
INIMA, A INIMII MELE!
camy050277 spune:
Marina,
am gasit pe buletinul meu de analize valorile normale ale estradiolului in functie de fazele ciclului:
Faza foliculara: 21-251 pg/ml
Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml
Faza luteala: 21-312 pg/ml
Sper sa te regasesti in valori normale in functie de momentul recoltarii ca sa poti incepe FIV. 
marina@ spune:
Dariaioanaxx mersi de raspuns,acuma m-am lamurit,analiza a fost facuta in ziua a 2 de CM,maine ma duc la Debrecen iar pentru analize,daca iar nu iese bine imi vor da tratament
offff
pupici si numai bine