FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 11
tamaryllis spune:
fetelor, va multumesc mult pt sfaturi!
Liana
, nu esti o baba!
Dar pana la urma o sa ma apuc de logest, caci are exact aceleasi "ingrediente" ca lindynette 20, pt ca nu vreau sa iau din z4-5. Acum astept sa-mi raspunda si Zadori la mail. Maine am si rezultatul analizelor la tsh si a celor pt anestezie si ii mai trimit un mail cu toate rezultatele. Sper sa-mi raspunda si sa fie totul ok!
tuturor
2009 este anul in care voi reusi
!
tamaryllis spune:
Marina, depinde si in ce se masoara estradiolul. Eu de ex am o val de 131.3 in Z 2, masurat in pmol/L. Valori de referinta 46-607 pmol/L in faza foliculara. Deci OK zic eu!
La tine ce unitate de masura au folosit?
Iaia, dupa ce ti-a iesit prolactina mare, ai mai repetat analiza asta? caci prolactina e foarte sensibila si la stres si la anumite medicamente/suplimente. Si eu am patit-o, mi-a iesit mai mult decat dublul valorii maxime admise, dar luasem royal jelly, care este estrogenic si metoclopramid; nici nu dormisem corespunzator ...
Orice analiza proasta se repeta. Banuiesc ca nu ti-au dat tratament fara sa verifice, nu?
Mi-a raspuns si mie Zadorici si mi-a zis ca pot lua logest linistita. Asa ca mai astept rezultatele analizelor de azi si ii mai trimit un mail, caci cam pe 29 iunie ar trebui sa fiu la el, caci va fi Z2. 

!
iaia13 spune:
da am facut o noua analiza in mai.eu am fost in ungaria in 25 martie pentru inseminare.m-au chemat in a patra zi de cm.asta a fost prin 11 aprilie atunci au gasit prolactina mare.am luat tratament cu bromocriptina pina la 1 mai cand mi-a venit ciclul.am repetat analizele hormonale in 5 mai si era ok.m-au chemat in ziua 22 pt ecograf intravaginal sa incepem monitorizarea pt fiv.din cate am inteles nu putem avea copii deat prin fiv.ne-am consolat cu gandul si acum suntem pregatiti sufleteste si material pt asta iar CM NU MAI VINEEEEEEEEE?????!!!!!!!!!!SA NU MORI DE CIUDA APOI?
NU CRED CA E BEBE CE CRED CA DIN CAUZA STRESULUI SI PROBABIL DE CE MA TOT GANDESC LA EL CA TREBUIE SA VINA NU VINEEEE

!
marina@ spune:
Tamaryliis si la mine e masurat in pmol/L (z 2cm),am fost joi si mi-au zis sa venim si maine(z 5cm) sa le repetem si atunci imi vor spune ce si cum si daca incepem luna viitoare tratamentul pentru FIV,ma
sa nu ma amane inca vre-o luna
ca-mi va creste prolactina pana incepem.
Liana ma poti trece si pe mine la aspirante te rog
FIV1- FIV2 Chisinau 2001 nereusite ,FIV3-Cluj 2005 nereusit,FIV4-urmeaza la Debrecen,Dr.Tandor
sa fie cu NOROC.multumesc anticipat.
pupici si numai bine
tamaryllis spune:
Eu nu mai inteleg atunci de ce spun ca valoarea estradiolului este mare. Eu nu am chisturi, caci tocmai am facut o ecografie. E adevarat ca aproape mereu la monitorizare am avut mai multi foliculi fara sa fiu stimulata.
Doctorii stiu mai bine....
!
KLU1973 spune:
iaia, si mie mi s-a intamplat sa-mi intarzie cm 7 zile la prima mea intalnire cu Zadori, i-am scris care-i problema si am plecat spre Szeged in prima zi de cm...s-au dat toate peste cap...dar a inteles; de la stress nu puteam sa dorm noptile...samd.
Ai rabdare, o sa vina el...
Bafta multa fetelor !!!
Klu
29+
ali762000 spune:
Fetelor ce crema credeti ca ar trebui sa folosesc pentru burtica ...si sa nu afecteze bebele?
Doctorul mi-a recomandat orice crema hidratanta, desi am retinere ca in creme sunt bagate tot felul de chimicale.
Multumesc si va 
ALI
KLU1973 spune:
ali, treci la odisee...acolo o sa primesti toate sfaturile de care ai nevoie...
Klu
29+
BoboMom spune:
Camy, nu am primit mesajul tau
Nu cred ca e la mine problema, ca am primit de la altcineva azi. Incearca sa-mi trimiti email tot prin email. Astept. 
Laura
16+ baby
Nicholas James
camy050277 spune:
Laura,
Ti-am mai trimis un PM de test
Acuma cred ca a functionat ca l-am gasit si in "outbox-ul" meu si mi-a si confirmat ca l-a trimis 
Ma pun sa-ti scriu inca o data ce am scris ieri
ca sa ai timp sa citesti
![]()
Taaare greeeu pana am voie sa ma folosesc de toate facilitatile de pe forum... Ufff, ce de pretentii am, vreau si eu tot dintr-o data! ![]()