Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!..
Flo si eu tot la cafelutza sunt , astept sa se trezeasca Mihaita ( abia a aadormit ) si apoi sa mergem sa ne plimbam..

ALI

BOGDAN

Mina, petrecere frumoasa...

Ile , ai PM!! VAzut pozele cu voi!!! Valdut e simpatic foc si seamana tare mult cu tine . Urata treaba cu unghia...mai ales ca trebuie sa ajungi al spital..

Narci, Horia e baietelul fostei colege de liceu. Ai terminat jucaria pentru Anais???

Capri, ce mai face MAtei??? S-a reintors la scoala?? Ilinca???

Yael, melodia e una dintre preferatele mele...

Maria, felicitari Adinutei pentru cate lucruri noia invatat!!

Si eu am incercat sa il invat pe Mihaita sa se dea usurel jos din pat si, cand se apropie de marginea patului sa se intoarca..de fapt am si reusit sa il invat, NUMAI ca uneori vrea sa se aseze in fundulet si nu isi da seama exact unde se aseaza, iar daca e pe marginea patului exista riscul sa cada..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

AM uitat ce e mai important, tipic mie...

HRISTOS S-A INALTAT!!!

O sansa pentru Stefanel

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Neata la toate fetele.

Am nevoie de un sfat...ioana mananca branza facuta in casa de 2 ori pe zi, asta inseamna ca fac branza o zi da, una nu...si ca sa fac o manuta de branza trebuie sa murdaresc o gramada de instrumente de bucatarie.
mi-a recomandat o prietena o branza de vaci proaspata, de la mega image, produs marca proprie - 365 - sunt cutii mici de 60 gr, se numeste petit nu stiu cum...mi-a dat ea o cutie, a mancat ioana fara probleme, insa nu prea se gaseste...am umblat la mai multe mag mega si nu o au.

mai stiti de alta varianta sau raman la varianta clasica?

Mada UK ma bucur ca ai revenit, nici nu am mai intrat de mult pe forum.

Vroiam sa te intreb daca in londra gasesc pantofiori gen ORTOPEDIA, sistem SPS BOT - SHOCK POINT SYSTEM, cu taloneta, piele si in int si ext...ioana s-a ridicat devreme in picioare si dr mi-a recomandat sa-i iau...am facut asta insa mi se pare cumplit de mult sa dau 150 lei = ~ 40 lire pe o pereche si nu pot sa o tin incaltata numai cu o pereche de pantofiori tot timpul...
daca imi poti spune, ca sa-i zic varului sa-mi ia...el nu are idee de chestii de-astea, nu are bebei ;))

Daca sunt fete care stiu si de alta sursa de acest gen de incaltaminte, din strainatate sau din romania...am intelesa ca in RO numai pe la Andy Kids au si Naturino, parca

Pupici si multumesc
Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

AM uitat ce e mai important, tipic mie...

HRISTOS S-A INALTAT!!!

O sansa pentru Stefanel

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Si eu am uitat...

Hristos s-a inaltat!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ALI

BOGDAN

ADEVARAT S-A INALTAT !

Mada mie imi place listuta.Insanatosire grabnica printeselor

eu sunt cu un picior in butoi si cu celalat afara...as intra si parca nu as intra...Daria este bine...a inceput sa-si tina echilibrul tinuta si de o manuta si am obs ca daca o tin doar de o manuta nu mai merge pe varfuri

Solide...nici Daria nu mai papa;ia 4-5 lingurite dupa care strange din buze si daca insist un pic incepe sa planga

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata fetelor!
Sunt in urma cu cititul,am avut o groaza de treaba.
Vad ca se discuta multe chestii interesant,revin si eu cu ceva pareri si va ma spun despre noi dupa ce se pune Timi la somnic(cu care avem maari probleme by the way )
O sa avem o luna groaznic de grea,si va spun de pe acuma ca o sa intru probabil sa ma plang,ca la partea asta doar pe voi va am

Pupilici la gasca

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

<<<<HRISTOS S-A INALTAT>>>
Noi am terminat micul dejun adica denisa si ne pregatim sa mergem la mama mea la curte, asa ca azi o sa fim plecati.
PENTRU CINE VREA VA RUGAM SA NE ACORDATI UN VOT LA FOTO,VA MULTUMIM>

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Buna ziua dragi mamici si dragi pitici !
Am si eu un pepenas de august 2008 , acum in varsta de 9 luni si care are 2 dintisori.Vrem sa trecem la mancarica mai solida si nu stim cum sa procedam....Voi cu ce ati inceput ? Mie mi-e teama sa nu se inece...Pana acum a mancat numai mancarica pasata la blender.Ne puteti ajuta si pe noi ? Multumim

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hristos s-a inaltat!

Acum am intrat si ce vad: lume noua! Madutelor de UK si de Irlanda, bine ati revenit!

Bufi, eu singura data cand am incercat sa ii fac branza nu i-a placut, asa ca i-am dat numai si numai din comert. Am incercat mai multe marci, preferatele sunt Covalact si Lacteea. Si iaurtel tot din comert, tot soiul de iaurturi, mai putin ala cu litera D (initial ii dadeam doar bio, dar acum ii dau orice).

Mai fetelor, eu zilele astea am avut febra 39 fara nici un alt simptom, nu imi curgea nasul, nu ma durea nimic. Aseara dupa un algocalmin mi-a cedat febra si acum sunt ok. Dar am fost intre timp la doctor sa imi fac niste analize si maine oi vedea daca a iesit ceva.

La capitolul ce face copilul:
-daaa, si Aida coboara din pat de vre-o 2 luni asa, acum coboara fara nici un fel de ajutor si din ditamai patul nostru f inalt. Si uneori se mai si urca singura in paturi joase, dar asta doar daca e f motivata, pt ca de obicei vrea jos.
-face "pa pa" cred ca de pe la 7 luni, dar a mai avut si perioada cand uitase
-tot de pe atunci bate din palme daca zici "bravo"
-are un telefon de jucarie pe care il duce la ureche si zice "Aaaa!" (de la alo ).
-are o jucarie (un lemurian f pufos) de care e f atasata, il cheama Biciboc, si de cate ori o intreb unde e Biciboc il cauta, il gaseste si il ia in brate sau plonjeaza peste el . E geniala cum face cand il vede.
-sau ii zic sa ii dea suzeta Bicibocului si imediat isi scoate suzeta si i-o pune in dreptul gurii, o lasa acolo cateva secunde si si-o ia inapoi. Sau doar il bate in cap cu suzeta
-face sut si gol cu piciorul in minge
-uneori zice "gata" cand nu mai vrea sa manance, dar numai uneori, si daca o intreb eu "gata?", zice tare "DA"
-cand vede un catel pe strada arata cu mana si zice "Ca" (a se citi cu diacritice , de la catel)
-nu merge inca singura in picioare, dar macar a inceput sa paseasca pe toata talpa corect, nu mai e balerina . Oricum, e maestra la alergatul de-a buselea.
In fine, ar fi multe giumbuslucuri pe care le face, stiti si voi cum sunt la varsta asta

EDIT: si a reusit performanta sa nu raceasca nici o data pana acum, desii noi am fost raciti; o sg data i-a curs nasul 2-3 zile si atat, in rest nici macar mucilaginoasa nu a fost!

Canalele lacrimale s-au desfundat de la sine pe la 8 luni!!!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput