Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Vroiam sa mai zic, de datu jos din pat.
Si Adina invatase intr-un timp sa se dea jos singurica (si corect), da acuma a uitat.
A inceput sa raspunda la tel, daca aude voce il duce la ureche si zice: HEEEE, EEEE . Si asta uita uneori.
Si am invatat-o sa dea noroc. Intind mana spre ea si ii zic sa dea noroc cu mine si imi intinde si ea mana si toata se hizleste la mine

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

GINI, aia la hoteluri au niste monstri de aspiratoare si mi-e ca o inghite pe Irinuca cu totul. nu stiu daca ti-ar lasa unul in camera... suna si intreaba

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka si Biri multumesc frumos

dia ma dai pe spate complet cu cate face copilul asta, zau. Bine ca mai vin celelalte fete si zic ca ai lor nu fac, ca altfel ... Wow. Si eu zic ca e cam ... geniala. Fetita aia a ta, care are o mama asha de rea

maria si eu mai patesc ce patesti tu. Si nu imi bat capul. Il spal 1 data pe saptamana daca asa pica.

News noi : tunait mi-am smuls o unghie de la picior. La modu real, adica acum se mai tine in laterala stanga si in rest este absolut smulsa din carne. Cu usa de la balcon. Asa ca maine is pe la vreo urgentza sa imi faca pedichiura si un tetanos. Noroc ca s-a intamplat fix cu doo zile inainte sa plec la mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

vai ILE, si povestesti asa cu gura pana la urechi de unghia aia de parca nu te-ar durea...brrrr

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Pai Vicky...eu comand cu trei zile inainte masina.Si ma asteapta la aeroport.Eu am fost asa cand am mers cu Otil in franta si cand am revenit si acu...cand am venit in Brazil.Si n-am avut probleme.Ne-au carat cu un van fainut, acu m-au intrebat daca am bb sa ii puna scaun special...

Cris...cat e de frumos Mihai.Si Horia cine e?

Mda...Ile a mea nu face decat frumos la poze.Cam atat.In rest...vb pe limba ei.A, si azi am antrenat-o cu datul jos din pat cum zise Sib.Ai primit parola si userul d epicasa?

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ralu sper ca de data asta sa dai cu bata in balta cu ghicitu ca nu-i a buna. De fapt nu prea are cum sa iasa ca iau Cerazette. Apropo de cele care au luat, voi ati sangerat de la el? Ca vad ca e a doua oara cand mi se intampla. Nu foarte mult, asa ca in ultimele zile da tot e ceva.
Bannu imi pare rau ca se chinuie, da ii si ies pe banda rulanta. Filip are 10 luni si abia i-au iesit 4 dinti, se vede si nr5. Mananca binisor dar are momente cand n-are chef si imi arde una peste lingurita daca insist. E bine ca bea lichide asa ca nu te stresa, incearca si vezi cat ii poti da si daca nu mai vrea lasa-l, da-i ceai sau apa.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Acum am terminat de citit "la zi" si de vazut poze pe picasa si pe linkuri . Am avut o zi epuizanta cu amandoi, si-s franta .
pe toata lumea, ca nu mai am energie sa nominalizez si fug la nani.

O noapte linistita va urez!

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mada imi place tare mult lista esti o comoara la casa omului!

Nici David nu mai mananca cum trebuie, jumatate din portie, el care nu lasa nici o picatura eu cred ca se pregatesc dintzisorii, sunt prea inflamate gingiile.

Baie daca doarme eu l-am dezbracat usor si direct in apa nu puteam sa-l las asa, la gat i se prind scame si cum transpira la greu.....S-a trezit si nu a comentat

Giny eu la munte am cerut aspirator, era o hurdughie, murdar, dupa folosire imediat spalat pe maini, ni l-au lasat si peste noapte, la usa. eu cred ca v-or fi intelegatori si muuult mai curati.

??? Ofer cu cea mai mare placere!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ali

Bogdan

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatza

Marina povestesc asa ca nah, ce naiba sa fac? Mi-e ciuda de mor ca mi-a luat fix 1 sec ca sa trebuiasca sa socializez cu o camera de urgenta de spital. Destul s-au crizat soacra-mea, barbate-meu si care m-au mai vazut. Nu mai am loc si eu. Acum mai bag 10 guri de cafea, un Zuma mic si imi iau inima in dinti sa ma duc sa-mi faca aia pedichiura. M-am tot sucit pe telefoane sa ma duc la o clinica particulara ceva ca mi-e groa-za de Floreasca sau orice alt spital. Dar toata lumea ma trimite scurt la urgenta .

PS Ce a fost cu concursul ala?? Ai fost??

Narci n-am primit nici un PM cu parola si user. Da' merci ca m-ai bagat in seama. Mai baga-ma 1 data pliz .

Mergi la inceput