Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Se pare ca suntem cam inapoiate comparativ cu alti pepenasi.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mada, cum adica inapoiata???!! Fiecare copil are rimtul sau...Lasa , cand si-o dat drumul Ami, ai sa vezi ca nu se va mai opri.

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Vesti noi si de la noi!!!

Maya este bine, sanatoasa, am apucat sa pun ceva poze cu ea pe picassa. Cu greutatea e la fel, a ramas tot in clubul manechinelor ce beau apa cu lamaie, are 7,8 kg la 10 luni si 73 cm. Ea arata bine, la manute si picioare, e bucalata la fata, dar daca ii vezi coastele iti dai seama de cat de grasa e. Are 3 dintisori si urmeaza sa ii dea si al patrulea...De mancat mananca de toate, dar putin cantitativ si.... foarte improtant.... blenduit!!! AM incercat sa ii dau prin sita si refuza.. asa ca... mai asteptam.
Inca nu merge in picioare singura, dar merge tinuta de manute destul de bine. Nu ma stresez nici cu asta.
Nu mai stiu ce sa va spun... sper ca de acum incolo sa pot intr mai des.
Am vazut pozele pepenasilor, sunt superbi toti, dementiali... o generatie de copii tare frumosi!!!!!!!
Le urez pe aceasta cale, un La multi ani primilor pepenasi nascuti, multa sanatate si sa va aduca voua, parintilor, numai fericire!!!

Nu mai stiu ca sa va spun...asa ca, voi lasa neterminat acest raspuns, pt a putea cptinua mai tarziu!!!

Va pupam!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Aaa mai zic una si o tulesc ca iar trece ziua

A tot zis Mada aici si o repet si eu, fiecare copil are ritmul lui, daca al meu recita Eminescu si al tau abia zice ma-ma nu inseamna ca al tau e mai "incet" decat al meu. Au tot timpul din lume sa invete si sa faca cu mana, si sa vorbeasca 3 limbi straine. Eu una, am insistat pe faze la care am vazut ca reactioneaza, daca nu reactioneaza nu ma agit si nici nu imi fac probleme. Dar mai incerc asa in joaca sa vad daca e gata pentru una sau alta. In genere, cu jucariile si nasul si toate astea, am ajuns aici pentru ca noi nu mancam decat cu atentia la altceva decat mancare...Si sa nu va imaginati ca asta fac toata ziua, sau in fiecare zi, avem programul nostru de joaca si de cantat cu Sonia si atunci mai facem una alta, da' "programul" nu e zilnic...Oricum asta mica a mea a mai prins faze de la Sonia, iar la "well done" am batut eu din palme ca sa fac a big deal ca si-a terminat portia de papa, pe principiul ca daca o laud, poa' poa' deschide gura.

Am scris asta sa nu se inteleaga gresit ca suntem la vreun concurs ceva sau ca imi laud ciorile sa fac pe altii sa se simta mai...nedotati.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Pica, bafta cu muncitorii.
Si un pt Sebi.
Si pe Adina am invtat-o sa ma pupe, vine spre mine , tot asa cu gura cascat, da important e ca vrea sa ma pupe , intele ge si fce ce ii cer.
Aaaa , si am mai invatat-o sa imi dea si mie sa pap ce papa ea. Si imi da. Apropie buctica ce o re in mana de gura me si ma fac ca pap si eu. Ieri eram in parc, era l mine in brate si tot ii ceream din biscuite si se uit la mine si num' radea. La un moment dat imi vara bucata de 3 ori consecutiv in bot(sta asa ca sa ma satur) si se mai si uita urat la mine NA ... Ce sa mai zic...Are PERSONALITATE...
Madalina ai 2 minunatii de fete.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Daca noi avem in posesie doar 2 dintisori, ii mai spalam
Intreb....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

si noi daca nu avem nici un dinte, ii mai spal?

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Buna!
Am si eu un pepenas de 2008 si avem o problema cu somnul de noaptea. Se trezeste la o ora maxim 2 si nu mai adoarme numai daca ii dau bibi cu lapte. Dr a zis sa nu ii mai dau noaptea de loc ca de cauza asta nu prea papa mancare peste zi.
Ce sa fac?

Carmen si Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea

Mergi la inceput

Marina, las ca om gasi noi cu dintisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina ms. Eu glumeam stiti ca eu is relaxed nici nu ma grabesc s-o invat vreo ceva Ari dupa 1 an si si-a dat drumu si a invatat f multe, Ami se tot uita la sora ei si invata multe de la ea oricum e mai interesant ce ii arata Ari decat ce ii arat eu.
Nu zic ca la noi nu rade, ci numai la Ari eu ma pot stramba ca toate animalurile, Ari e de ajuns sa ridice un picior si sa scoata limba sau sa sara prin casa si gata se prapadeste bebitza de ras. Deci e clar...
Marina voi masati gingiile.
Maria fa cum crezi tu ca e mai bine.
Estrella . F frumoase pozele pupam fotomodelul. Well macar a ta papa a mea e la dieta de lapte care si ala e normal de completare da ei nu ii pasa, in rest aer si scame.
Anka yeap noi suntem cam la fel la greutate si eu tot 62 aveam inainte sa raman cu Ami, ca in august anul ala aveam 58 da am pus la loc pana la 62 pana in oct.
Mai frate da e grav la voi cu sosetele,ziceti mai ca va iau si va trimit ditai plicul plin de sosete, albe cu marginutze, fara, cu gaurele ca de vara scurte trei sferturi cum vreti voi.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Irlandezo - gata inghetata?

The_Andreea - Si nu e distractiva treaba cu motanul si Casi?

Aaa, da.. si la noi e distractie mare cu toate variantele de 'cucu-bau', cu mingea (merge dupa minge, o loveste cu piciorul...), baloane, bate din palme, si stie (teoretic) care este nasul, dar ii zicem "buton" - intinde nasul ca sa apasam pe buton, ne jucam "merge baba prin salon"... Avem si varianta cu mosul...

Pica - how much e ciorapii aia la Mothercare? Si cati e la set?

Mergi la inceput